Ben sahsen arac ici gorsellik acisindan dvd800 den asla vazgecmezdim. ayrica turn push tus takimida araca ayri bir zenginlik katiyor. Tabi arkadaslarin dedigi gibi alternatif urunlerle belki ileride telafi edebilirsiniz. Aslina bakarsaniz luksun sonu hic gelmiyor. bugun herseyi ekledim diye sevinirken 2012 de yeni cikacak makyajli insigniaya bakip keske bu da olsaymis diyeceklerin sesini duyar gibiyim...
misal ben ihihi bir aracın yenisi çıkınca önceki kasası çok eski gözüküyor gözüme. (son kasa BMW 5 hariç hasss )
görmedim ama fotoları bile yeterince soğuttu
en azından 3 serisine benzetmek yerine, 5 serisi ile yeni bir tasarım yapıp gelecekteki 3 serisini ona benzetselerdi daha mantıklı olurdu bence
üst sınıf otomobilinin tasarımında alt sınıftan esinlenmek yanlış bence.
öncelikle görüşleriniz için teşekkürler arkadaslar.yazdıklarınızı bilhassa flexride hakkındaki yorumları okuduktan sonra bayiyi hemen aradım ve bi cinslik var ki oda bayi yetkilisi flexride şasiyi minimum motor olarak Cosmo donanımlarda yani 2.0T 220hp lerde yada 1.6T "Sport" larda getirtebiliriz demesi :S
http://www.sahibinden.com/full_ozel_yapim_insignia_cosmo_180_beygir_fiyat_du stu_!_sadece_1-37WQQaXQQ22932752WQQpXQQdisplayitem
Fiyatı daha çok düşürcen sen dur bakiiim
(Bordo bu kadar güzelmiydi yaa )
SPORT
Konfor
-Ergonomik spor koltuklar
-Sürücü ve yolcu diz altı minder ayarı
-8 yönlü sürücü koltuğu
-4 yönlü elektrikli bel desteği ayarı(yolcu)
COSMO
Konfor
-Deri kumaş kombineli koltuklar
-Hafızalı sürücü koltuğu
-8 yönlü sürücü koltuğu
-4 yönlü elektrikli bel desteği (yolcu)
-Elektrikli katlanır yan aynalar
-Elektronik park freni
-Arka yan cam perdeleri
-Bluetooh cep telefonu portalı
-Radyo CDC-400 MP3/Wma çalar (Edition resmindeki teyp)
-6'lı CD Değiştirici
Daha fazla kafanızı şişirmeyim arkadaslar.Kararı verdik dvd,sunroof,yarı deri kombineli koltuklar 19"jant piano lake.Araç rengi siyah.Herşey bitti şimdi pazar arastırması yapcaz.bayiler arasında 1-2BinTl fiyat oynuyomus ona bi bakıcaz.
Yorum