Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ufak bir kaza atlattım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ufak bir kaza atlattım

öncelikle herkese selamlar yarım saat önce hiç bilmedigim bir sokaga girdim aniden refuju gördum kucucuk yolda ortada tabelası yoktu allahtan refuju ortalayarak geçtım surtme oldu hemen durdum geçınce ındım baktım bırsey yok aracın altına baktım herhangı bırsey yok az önce tekrardan indim çalıştırdmı hic bir sorun yok normal araç aynı karter koruma surttu ucuz yırttım dıye dusunuyorum eger yere yakın bır araç olsaydı bu kadar ucuz yırtamayabilirdim 1 anlık dalgınlık mafedicekti az kala maad
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: ufak bir kaza atlattım

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

geçmiş olsun kardeşim, ucuz yırtmışsın kauçuk yol deyince sahil yoluna mıydın? sanki orda vardı diye hatırlıyorum :S

Yorum

ama aklımda yinede bir sıkıntı var benim göremedigim bir sorun olmussa diye servise ugrayıp kaldırıp baktırsammı yarın diye düşünüyorum
        GIBBON

Yorum

geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            geçmiş olsun kardeşim, ucuz yırtmışsın kauçuk yol deyince sahil yoluna mıydın? sanki orda vardı diye hatırlıyorum :S
            yok abi bucada yahu dar bi sokakta koymuşlar
            GIBBON

Yorum

yarın gündüz gözü ile altına bak karter süttü ise izi belli olur .
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Geçmiş olsun
                Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                Orjinal yazı sahibi: ulas79
                geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
                saolun çok tşk edeirm vallaha ödüm koptu akşam akşam aracın başına birşey geldi diye
                GIBBON

Yorum

Geçmiş olsun kardeşim
                  2015 2.0 sorento

Yorum

kardesım gecmıs olsun aman kardeısm dıkkat et cok helede aksamları ara sokakta gerekırse sıslerı bıle yak net gor yolunu gecmıs olsun servıse gıt bencede!

Yorum

onur öncelikle geçmiş olsun bende bir kere bilenler bilir bilkentin kasislerini oradan geçerken karter korumayı sürtmüştüm 1 tane vida havşasını kırıp yerinden çıkmıştı bence bi lifte kaldır aracı lastikçide felan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
                        Geçmiş olsun kardeşim
                        Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                        kardesım gecmıs olsun aman kardeısm dıkkat et cok helede aksamları ara sokakta gerekırse sıslerı bıle yak net gor yolunu gecmıs olsun servıse gıt bencede!
                        Orjinal yazı sahibi: Onat89
                        onur öncelikle geçmiş olsun bende bir kere bilenler bilir bilkentin kasislerini oradan geçerken karter korumayı sürtmüştüm 1 tane vida havşasını kırıp yerinden çıkmıştı bence bi lifte kaldır aracı lastikçide felan
                        tşkler sağolun bende öyle düşündüm servis yakın uğrayıp bi lifle kaldırtayım hiç olmassa kafamdaki şüpheyi öldürürüm gitmişken yağına baktırırım eksilme felan varmı diye
                        GIBBON

Yorum

kardeşim aramızda kalsın ben amcamın 407'siyle yüksek bir yoldan uçup çok sert bir şekilde yere düşmüştüm, aracın süspansiyonlar öyle bir katlanmış ki aracın altı yere çarpmıştı düz yolda yaklaşık 90 km hızla uçmuştum, ve öyle bir ses çıkmıştı ki yere düşünce, eyvah araç gitti dedim etraftan filan da baya bir kişi baktı, ama araca hiçbirşey olmamıştı, eminim ki bunda da bişey olmamıştır

Yorum

allah bederinden saklısın
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

gultekın ustaya gotur kardesım!

Yorum

İşleniyor...
                              X