Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar yardım edin lütfen...... 1.4 t mi 1.6 t cosmo 2011 model mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: arkadaşlar yardım edin lütfen...... 1.4 t mi 1.6 t cosmo 2011 model mi?

siyaha boya koruma yaptırdığımda gördüğüm manzara karşısında bir kez daha siyah arabaya aşık oldum
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Detailing uygulama fotoğraflarında yarım saat geçiren insan siyah mı beyaz mı diye düşünmez zaten ki üstüne bir de bej döşeme ooh. Hasan kardeşim ben detailingden ne anlarım dersen abi, inan ben de hiç anlamıyordum ama şu an hastasıyım.empati kur abi biraz Sırf kirlenmesin diye beyaz alınır mı, siyah Insigniam olsa kirlense de temizlesem keşke..
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

şimdi benimde aklımı karıştırdınız 1.4 beyaz sunroof +18 jant bej döşeme beyaz insignia siparişi vermiştim.10 güne kadar gelecek.1.6 yı bende düşünmeye başladım.Sağlam yol yapacağım kesin ama arabam güçlü olsun düşünceside insanın aklını karıştırıyor.
        2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
        2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
        2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

millet az yaksın dizel 130 luk dizel e bi dünya para veriyor. yakıt o yüzden önemli

Yorum

1.4 yada 1.6 bu araçlar benzinli,dizel ekonomosi beklemeyin derim
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

benzinli binilecekse bu araç 1.6 t olmalı bencede.yoksa bir dizel gibi gidecekse ve dizelden çok yakacaksa neden benzinli araç alınıyor ben açıkcası anlamıyorum.açıkcası ekonomi istiyorsam ben 2.0 tdi passat alırım highline hem yakıtta üzmez hem 1.4 t kadar iyi gider.tabi 0 km olmayacak fiyat uçuk
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TRKTN
                sayın hellus bugünki sıkıntıda ondan oldu fiyatı yanlış verdik felan muhabbeti oldu yarın çözmeye çalışıcam işte olmazsa yapçak bişi yok navisiz bu fiyata verebiliriz dediler bugün yarın grşlüp bakacaz duruma ... mar oto
                ,

son durum nedir?
                Eski araç 2010 BEYAZ COSMO
                Yeni araç 2011 Renault Latitude

Yorum

sayın scout son durum 1.6 cosmo aracıma kapora verdim 5 dk sonra geri verdiler
                  sebep arac izmirde imiş gümrükler kapanmış ve fiyat garantisi veremedikleri için
                  pazartesiye zam gelecek diye beklemedeyim... çokda canım sıkkın arkadaşlar kısmet bakalım...
                  2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

İşleniyor...
                  X