Umarım yardımcı olmuşumdur sana 1.4 için , 1.6 kullanmadığım için birşey diyemem ama
gördügün gibi servisler 1.6 dolu 1.4 ler bitti bitecek
yılbaşından önce muhakkak alacagın aracı al
yılbaşından sonra bu indirimleri bulabilecegini zannetmiyorum..
Ynt: arkadaşlar yardım edin lütfen...... 1.4 t mi 1.6 t cosmo 2011 model mi?
sayın hellus bugünki sıkıntıda ondan oldu fiyatı yanlış verdik felan muhabbeti oldu yarın çözmeye çalışıcam işte olmazsa yapçak bişi yok navisiz bu fiyata verebiliriz dediler bugün yarın grşlüp bakacaz duruma ... mar oto
2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase
Orjinal yazı sahibi: TRKTN
sayın hellus bugünki sıkıntıda ondan oldu fiyatı yanlış verdik felan muhabbeti oldu yarın çözmeye çalışıcam işte olmazsa yapçak bişi yok navisiz bu fiyata verebiliriz dediler bugün yarın grşlüp bakacaz duruma ... mar oto
Acaba hangisinde fiyata itiraz ettiler hangi seçenektekine
1- siyah içi bej döşeme stil paket (flexride şase + 18 jant) cylone navigasyon (geri görüş + dvd + tv )
2011 MODEL COSMO fiyat 61750 TL
2- beyaz içi siyah 1.4 t 2012 MODEL EDİTİON ELEGANCE 57500 TL
3- teknik gri 1.4 t 2012 MODEL EDİTİON ELEGANCE krem döşeme 18 jant + navigasyon 59600 TL
sayın alibaba çok teşekkür ederim bilgi için...
ben şöyle bir hesap yaparak 1.6 ya yöneldim. 1.4 ile 1.6 cosmo ( 2011) arasında fiyat farkı yok denecek kadar azaldı.. ve cosmo donanım gerçekten çok güzel ... burda sorun 2 lt kadar 1.6 nın yakıt farkı onuda cosmo için sineye çekecez artık die düşündüm inşallah pişman olmam sadece yakıt yönünden... 1.4 8.5lt yaksa 1.6 10.5 die düşünüyorum
sayın alibaba çok teşekkür ederim bilgi için...
ben şöyle bir hesap yaparak 1.6 ya yöneldim. 1.4 ile 1.6 cosmo ( 2011) arasında fiyat farkı yok denecek kadar azaldı.. ve cosmo donanım gerçekten çok güzel ... burda sorun 2 lt kadar 1.6 nın yakıt farkı onuda cosmo için sineye çekecez artık die düşündüm inşallah pişman olmam sadece yakıt yönünden... 1.4 8.5lt yaksa 1.6 10.5 die düşünüyorum
Evet bencede o düşündügünüz doğru , bende o yönden baktım verdigim 61.000 liraya banada aynı şekilde cosmo 2011 önerdiler...
Bende şu açıdan baktım birde biri şu anda çok daha fazla talep gören bir araç...
Vectra 1.6 da ortalama yakıt tüketimim 10, - 11 lt idi 1.6 da da aynısını yakmak sitemedim 2-2,5 lt az yakmak gayet iyi olur diye düşündüm
Ayrıyeten oldunmu 2012 olsun dedim buna kara verdim
1 nolu seçenekte ucuz olmuştu gerçekten tam kaçırılmayacak gibi bastır bu fiyatta vermiyorlarsa şuradan veriyorlar de giderim de oraya ...
beyaz çok güzel çok kalıplı duıruyor araba ona laf yok ama artık herkeste var bende herkeste olanı pek sevmiyorum siyahta bakımlı olduğu sürece çok güzel duruyor bakarım derseniz siyah ve farklı olursunuz bir nevi.. ama pek bakamam derseniz beyaz
gökhan kardeşim beyazda birde tavana siyah kaplama yapılınca çok güzel oluyor biraz zaman geçince tavanı siyah yapıp farklılaşabilir değişiklik olur diyorum urock
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben yarın bir arıyım konısıyım bakalım ben düz 1.6T Cosmo icinde razıyım o fiyatı vermeye Navi falan olmasada olur . Eger sizde yarın buraya edindiğiniz bilgileri tekrar yazarsanız sevinirim. Tekrardan hayırlı olsun
Yorum