Ynt: arkadaşlar yardım edin lütfen...... 1.4 t mi 1.6 t cosmo 2011 model mi?
1.4 turbo edition sahibi olarak kesinlikle 1.6 turbo cosmo+flex diyorum eğer ben alırkende bu fiyata olsaydı saniye düşünmezdim hatta şimdi verceklerse bile hemen üstüne 3milyar vermeye razıyım
Orjinal yazı sahibi: TRKTN
hasan kardeşim nasılsın senle forumda karşılaşamadık yeni konumu görüp görüş belirtmişsin tşk ederim. cosmoyu bugün bitirmeye çalışıyorum inşallah araç siyah olacak kısmetse beyaz istemiştim ama kısmet siyahda çok güzel duruyor biraz bakım ister heralde...
Abi beyaz istemiştim falanı yok Insignia dediğin kapkara olur ne kadar beyaz sayısı fazla olsa da ihihi 1.4 editiona niyetlenmişken siyah 1.6 cosmon olacak daha ne olsun, kadir gecesinde falan doğmuş olmak lazım bunun için
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
valla beyaz çok güzel ama herkeste var.... siyah olabilir:S işte bu zor karar bende ikisi arasında çok düşünmüştüm o zamanlar farklı olayım diye beyaz istemiştim sonra çok sıradan kaldım tabi
Evet bende 1.4 turbo aracıma birkaç saat önce kavuştum..
İlk izlenimlerimi senin için vereyim daha sonra daha geniş bir şekilde ayrı bir başlık halince verecegim..
Aracın 1.6 turbosunu kullanmadım o yüzden onunla kıyaslayamam..
Kıyaslamayı eski aracım vectra c 1.6 100 ps ile yapacak olursam
- Aldığım araçta 18 jant 245/45 lastik olmasına ragmen (Avcılarda oturuyorum yollar rezalet her yer çukur tümsek içinde e-5 de dahil olmak üzere ) süspansiyonlar çok rahat çok begendim çukurlarda gayet başarılı vectraya hiçmi hiç benzemiyor..
Gelelim motora vectra c aracım 1300 kilo 100 ps di bu 1500 kilo 140 ps (yeni diye 4000 devri geçmedim) 3000 devir sonrası çok istekli davranıyor..Gayet başarılı bence yarışcı bir ruhunuz yoksa gayet yeterli gözüküyor. Bu aracın rahatlıkla otobanda 225-230 gibi hızlara çıkacagına inanıyorum ( 500 KM Yİ Geçince kendimde son süraatini deneyip foruma videolarını eklemeyi düşünüyorum)
Vectrada 4.vites gittigim yerde insignia 1.4 ile en aşşa 1 vites küçük gidiyorum şanzıman çok başarılı...
Motor daha yeni olduğu için hafiften dizelimsi bir ses çıkarıyor 300-500 km sonra yok olacağı söylendi servisten...
Renk olarak siyah aldım tavsiye ederim makam arabası gibi oldu ....
Yorum