Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaza resimleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kaza resimleri

benim pert etmek istememdeki tek amaç 10 parça boyave 4 parça değişecek olması.Yoksa yürüyen aksamda cizik bile yok.

Yorum

kardes gecmıs olsun. Allah beterınden saklasın

Yorum

Başka bir arabayla aynı kaza olsaydı allah korusun, kaportası sağlam bu arabaların.

Yorum

Şafak abi şimdi gördüm ve gercekten çok ama çok üzüldüm tek tesellimde anladığım kadarı ile sende veya başka birinde bir yaralanma olmaması,
          Arabadır bu sonucta kaza olacak olmayacak değil yeter ki Allah can sağlığı versin,
          Tabi malda canının yongasıdır arabayada üzülmedim değil ama en güzel şekilde yapılacağına inanıyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            Şafak abi şimdi gördüm ve gercekten çok ama çok üzüldüm tek tesellimde anladığım kadarı ile sende veya başka birinde bir yaralanma olmaması,
            Arabadır bu sonucta kaza olacak olmayacak değil yeter ki Allah can sağlığı versin,
            Tabi malda canının yongasıdır arabayada üzülmedim değil ama en güzel şekilde yapılacağına inanıyorum...
            Emrecim temennilerin için Saol. Araba Burak beyin Sorumluluğunda . Bu yüzden hiç olmadığım kadar rahatim

Yorum

İşleniyor...
            X