Yeniden yükleyeceğim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kaza resimleri
Collapse
X
-
Ynt: Kaza resimleri
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cekYEvet abi şimdi oldu.görünüyor. tekrar tekrar geçmiş olsun.. ama perte ayıracaklarını sanmıyorum aracı :/
Yorum
-
abi bende ön arka dağıldı derken motor yerinden oynadı felan sanmıştım bu hasar pert olmaz normalde ama expert le konuşursan onlar ayarlayabilir ben bi aracımı kasko bedelinin 30% hasarı ile perte ayırtmıştım gerçi kasko şirketine özel chevrolet servisi sahibide baskı yaptı ama işim hallolmuştu umarım kaza expertin anlayışlı biri çıkar
buda resmi
Yorum
Yorum