Duyuru

Collapse
No announcement yet.

260 bg lik canavar kaza yaptı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 260 bg lik canavar kaza yaptı

Orjinal yazı sahibi: mertk
    Uzatma? Derken

daha fazla bişi yazma diyorum benim yaptığım yorumla ilgili...

Yorum

Cok gecmis olsun allah hepimizi bu tur kazalardan korusun
      2010 1.6 T edition elegance

Yorum

benim kaza yaptığım astra bunun yarısı kadar hasar yoktu cam çatladı ön tampon farlar kaput radyatör değişmesi lazım demişti servis airbagların 2 side açılmıştı ama kasko pert ettı insafiyetine kalmış birazda gibime geliyor
        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
        GIBBON

Yorum

Arkadaşlar ortada sorun yok .Birbirinizi kırmayın hiç yere.Mertcim arac 2.0 220 bg zaten ciple 260 yapmıştık.o yüzden o kadar güçlü.bu forumun hem sizlere sizinde bu foruma ihtiyaçınız olacak.Bu kadar küçük şeyleri dert etmeyin.Dolu tarafından görün bardağı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
            benim kaza yaptığım astra bunun yarısı kadar hasar yoktu cam çatladı ön tampon farlar kaput radyatör değişmesi lazım demişti servis airbagların 2 side açılmıştı ama kasko pert ettı insafiyetine kalmış birazda gibime geliyor
            hasar % 50 ye yaklaştımı insiyatife kalıyormuş.%60 kesin pert miş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
              Büyük geçmiş olsun..Allah sizi korumuş,önemli olan bu..Bunu yürekten söylüyorum..9 Aralıkta abimi trafik kazasında kaybettim..Şu anda sizin yerinizde olabilmek için aracımın üzerine benzin döküp gözümü kırpmadan yakabilirim..Dünya malı fani...Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin..
              Basiniz sag olsun allah rahmet eylesin.
              2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                Orjinal yazı sahibi: duownage
                hasar % 50 ye yaklaştımı insiyatife kalıyormuş.%60 kesin pert miş
                evet belli bir oranla ama inşallah pert olur aracın abi edebilicegimiz en iyi dilek şimdilik bu galiba senin için
                GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: armblyn
                  Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
                  Büyük geçmiş olsun..Allah sizi korumuş,önemli olan bu..Bunu yürekten söylüyorum..9 Aralıkta abimi trafik kazasında kaybettim..Şu anda sizin yerinizde olabilmek için aracımın üzerine benzin döküp gözümü kırpmadan yakabilirim..Dünya malı fani...Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin..
                  Basiniz sag olsun allah rahmet eylesin.
                  başınız sağ olsun allah size sabır versin mekanı cennet ruhu şaad olsun
                  GIBBON

Yorum

Şafak bey büyük geçmiş olsun.
                    Canızı sıkmayın sizde bi şey yok ya gerisi önemli değil..

Yorum

abi çok geçmiş olsun ya sana bişey olmasın arabayı boşver..
                      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Şafak Bey çok büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşaallah.
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

çok geçmiş olsun.önemli olan sizin sağlığınız.cana geliceğine mala gelsin.zamanla mal kazanılır tekrardan ama sağlık elden gidince tekrardan kazaması çok zor.

Yorum

Geçmiş olsun. allah daha büyük belalardan korusun. arabanın bir önemi yok. size bir şey olmasın. insignia yerine gelir ama can yerine gelmez.
                            Renault!!!

Yorum

Arkadaslar temennileriniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Once saglık. Şimdi saglıga birşeyi olmadıgı için ,olay mal canin yongasidir a dondü birazcık. Arabanın pert olması olayından vazgeçtim. Yaptıgım hesap sonucunda arabayi yaptırıp kullanmanın bana daha hesapliya gelecegi açık . Zaten yapacak olan Burak ve Tarık bey olduğu için icim çok rahat. Bu olayda böyle tatlıya bağlandı. Bütün insigniateam ailesine beni yalnız bırakmadıkları için, Bülent beye ve Gökhan a bugün yanımda oldukları için ,telefon ederek iyi dileklerini bildiren Dostlarıma ,Burak ve Tarık beye beni destekledikleri ve bundan sonra yanımda olduklari için çok teşekkür ederim.

Yorum

rica ederim abi, kim olsa aynı şeyi yapardı ve forumdaki çoğu arkadaşta yapmıştır bizim yaptıklarımızı...
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X