Duyuru

Collapse
No announcement yet.

260 bg lik canavar kaza yaptı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 260 bg lik canavar kaza yaptı

şafak bey büyük geçmiş olsun
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Şafak bey çok çok geçmiş olsun, allah tekrarını göstermesin.
      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Buyuk gecmis olsun Safak abi,allah beterinden korusun..

Yorum

Arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim.Tek tek isim yazmadım ama umarım kusuruma bakmazsınız.Bir aile olarak teşekkure layıksınız.Şimdi Odaktan geldim .Pek bir ümit yok pert için.O kadar kötü çarpmaya bir tane bile airbag açılmadı .Kapının hali ortada ama işte acılı vurması birde kimsenin oturmuyor olması ve akıllı airbag olması yüzünden açılmadı.Bazen çok akılda iyi değil.Açılmadığı için bizim zarar çok .Artık yaptırıp kullanacaz .Dediğiniz gibi tek teselli emniyet kemeri takıyor olmam ve çocuklarımın arabada olmaması.

Yorum

Başınız sağolsun.
            Allah sabır versin

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
            Büyük geçmiş olsun..Allah sizi korumuş,önemli olan bu..Bunu yürekten söylüyorum..9 Aralıkta abimi trafik kazasında kaybettim..Şu anda sizin yerinizde olabilmek için aracımın üzerine benzin döküp gözümü kırpmadan yakabilirim..Dünya malı fani...Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin..
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Dedigim gibi cikti :S 260 hp mi araciniz gercekten motorda neler var

Yorum

Şafak abicim çok geçmiş olsun sana bişey olmasın abi gerisi yalan ALLAH seni ailene bağışlamış...ALLAH hepimizi korusun...
                <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                  Dedigim gibi cikti :S 260 hp mi araciniz gercekten motorda neler var

mert şuan beygirlerin ne önemi var, adam kaza yapmış, sen beygirleri, motoru soruyosun...

Yorum

Hocam büyük geçmiş olsun, suçsuz yere böyle bir kazaya karışmak ve büyük zarar almak çok kötü olsa da en azından sağlığınız yerinde.

Ben de özellikle kalabalık saatlerde ilerlerken çok korkuyorum çünkü çoğu sürücü altındaki makinanın gidişine hızınsa gücüne odaklanmış durumda aksi birşey olunca nasıl durabileceğini kimse hesaplamıyor.

Yorum

• Ynt: 260 bg lik canavar kaza yaptı

Basliga bakinca piyasada bukadar guclu insignia varmi diye merak ettim volkan abininki disinda ne bu tepki hasan anliyamadim.

Yorum

Basliga bakinca piyasada bukadar guclu insignia varmi diye merak ettim volkan abininki disinda ne bu tepki hasan anliyamadim.

şafak bey kaza yapmış, hemde ciddi bi kaza, senin dalga geçer gibi; dediğim gibi çıktı, araba gerçekten 260 bgmi demeni yadırgadım, belkide cevap hakkı bana düşmezdi ama yazmak istedim...

Yorum

Dalga gecer bi yanim yok benim benim kisiligimi taniyan taniyor .benim dedigim hasar okadar buyuk degil pert etmeyebilirler cok uyaniklardir sigortacilar gecen haftada basimiza geldi ordan biliorum olayi carpitman garip TT mevzusundanmi tavir aliniyor anlamadim gercekten , Basliktaki guc ilgimi cekti ,cevremdekiler bilir motorlara karsi ilgimi a16hakkindaki arastirmalarimi ben arac sahibine sordum birakta arac sahibi cevap versin . Tekrar gecmis olsun buarada fatura oyunlarina dikkat etmenizi tavsiye ederim degisik isler donuyor sigortacilikta neyazikki

Yorum

Dalga gecer bi yanim yok benim benim kisiligimi taniyan taniyor .benim dedigim hasar okadar buyuk degil pert etmeyebilirler cok uyaniklardir sigortacilar gecen haftada basimiza geldi ordan biliorum olayi carpitman garip TT mevzusundanmi tavir aliniyor anlamadim gercekten , Basliktaki guc ilgimi cekti ,cevremdekiler bilir motorlara karsi ilgimi a16hakkindaki arastirmalarimi ben arac sahibine sordum birakta arac sahibi cevap versin . Tekrar gecmis olsun buarada fatura oyunlarina dikkat etmenizi tavsiye ederim degisik isler donuyor sigortacilikta neyazikki

tamam mert bişi demiyorum, uzatma...

Yorum

Uzatma? Derken

Yorum

Cagri. Uyeligi silermisin rica ediyorum artik

Yorum

İşleniyor...
                                X