Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim.Tek tek isim yazmadım ama umarım kusuruma bakmazsınız.Bir aile olarak teşekkure layıksınız.Şimdi Odaktan geldim .Pek bir ümit yok pert için.O kadar kötü çarpmaya bir tane bile airbag açılmadı .Kapının hali ortada ama işte acılı vurması birde kimsenin oturmuyor olması ve akıllı airbag olması yüzünden açılmadı.Bazen çok akılda iyi değil.Açılmadığı için bizim zarar çok .Artık yaptırıp kullanacaz .Dediğiniz gibi tek teselli emniyet kemeri takıyor olmam ve çocuklarımın arabada olmaması.
Büyük geçmiş olsun..Allah sizi korumuş,önemli olan bu..Bunu yürekten söylüyorum..9 Aralıkta abimi trafik kazasında kaybettim..Şu anda sizin yerinizde olabilmek için aracımın üzerine benzin döküp gözümü kırpmadan yakabilirim..Dünya malı fani...Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin..
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Hocam büyük geçmiş olsun, suçsuz yere böyle bir kazaya karışmak ve büyük zarar almak çok kötü olsa da en azından sağlığınız yerinde.
Ben de özellikle kalabalık saatlerde ilerlerken çok korkuyorum çünkü çoğu sürücü altındaki makinanın gidişine hızınsa gücüne odaklanmış durumda aksi birşey olunca nasıl durabileceğini kimse hesaplamıyor.
Basliga bakinca piyasada bukadar guclu insignia varmi diye merak ettim volkan abininki disinda ne bu tepki hasan anliyamadim.
şafak bey kaza yapmış, hemde ciddi bi kaza, senin dalga geçer gibi; dediğim gibi çıktı, araba gerçekten 260 bgmi demeni yadırgadım, belkide cevap hakkı bana düşmezdi ama yazmak istedim...
Yorum