Büyük geçmiş olsun..Allah sizi korumuş,önemli olan bu..Bunu yürekten söylüyorum..9 Aralıkta abimi trafik kazasında kaybettim..Şu anda sizin yerinizde olabilmek için aracımın üzerine benzin döküp gözümü kırpmadan yakabilirim..Dünya malı fani...Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin..
Büyük geçmiş olsun..Allah sizi korumuş,önemli olan bu..Bunu yürekten söylüyorum..9 Aralıkta abimi trafik kazasında kaybettim..Şu anda sizin yerinizde olabilmek için aracımın üzerine benzin döküp gözümü kırpmadan yakabilirim..Dünya malı fani...Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin..
sizinde başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
çok geçmiş olsun şafak abi öyle bir olayın can kaybı olmadan sonuçlanması bile mucize gibi düşünün insignia o hale geldiyse diğer araçtakileri 100% aracınız pert olur yan duvar ön arka 12 airbag derken maliyet çok olacağından pert ederler
Cok cok gecmis osun Safak bey. Allah korumus cana gelmemis.....bunla atlattiginiza sukur edin. Tamam beyaz kaplan superdi ancak bir kaplan gider bir kaplan glir. Umarim yeni aracinizla sizi tekrar aramizda goruruz. Yanİ y eni aracinizi goruuz. Siz zaten aramizdasiniz......
basınız salosun. Benimkinin yanında sizinki daha ağır tabi. Büyük üzüntü duydum.allah geride kalanlara sabir versin
Cok cok gecmis osun Safak bey. Allah korumus cana gelmemis.....bunla atlattiginiz sukur edin. Tamam beyaz kaplan superdi ancak bir kaplan gider bir kaplan glir. Umarim yeni aracinizla sizi tekrar aramizda goruruz. Yan eni aracinizi goruuz. Sz zaten aramizdasiniz......
temennileriniz için saolun .arabam değişse bile burdan ayrılmaya hiç niyetim yok .hatta gitmemek için yine insignia bile alırım .
abi çok geçmiş olsun , gerçekten çok üzüldüm ya kötü olmuş baya , sana bişey olmamış ya çok şükür buna da şükretmek lazım , Rabbim hepimizi korusun böyle kazalardan belalardan , yapılıcak bişey varsa her daim burdayız
Yorum