Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignialar elimizde patladı :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignialar elimizde patladı :)

BÜTÜN INSIGNIALAR ELİMİZDE PATLADI [sm=evillol.gif][sm=evillol.gif][sm=evillol.gif][sm=evillol.gif]

1-6 Mart tarihleri arasında Hannoverde düzenlenen Cebit fuarındaydım.
    Geleceğin elektrikli arabaları ve onların dolum istasyonları ile ilgili fotoları ekliyorum.

Opel'e LPG dönüşümü yerine, Insignialar için elektrik dönüşümü hakkında baskı uygulamak lazım... [sm=evillol.gif]

ÖRNEK DOLUM İSTASYONU

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Ynt: Insignialar elimizde patladı

bende önemli bisi oldu zannettim

Yorum

Esprili bir giriş yapmak istemiştim.

Orjinal yazı sahibi: mertk
      bende önemli bisi oldu zannettim

Yorum

Senin Gibi usta bir fotografcının çak telefonlar la resim çekmesi hiç hoş olmamış bir daha ki sefer pırıl prıl resimler bekliyoruz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

O gün makina ağırlık yapmasın diye yanıma almamıştım.
          Denk geldi. ihihi
          Cep telefonu ile çekilen fotoğrafa karşı olan ben, Çağrı için mecburen cep telefonu ile çektim.

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Senin Gibi usta bir fotografcının çak telefonlar la resim çekmesi hiç hoş olmamış bir daha ki sefer pırıl prıl resimler bekliyoruz

Yorum

baya güzel güldüm açıkçası Benzin bukadar pahalı olmaya devam ederse. Elektrikli ye geçiş de çok hızlı olur
            Fatih abi de formunda bakıyorum. 260 km hızdan da bahsetmiş diğer konuda ???
            Bir de bu resimler biraz buyuk olmuş, ben görmek için scrollar falan yapmak durumunda kalıyorum.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

95 oktan Elektrik sloganıyla devlet baba bunada el atar merak etmeyin ama şöyle bi avantajımız olabilir Elektrik-petrol çekişmesinden dolayı benzin mazot biraz ucuzlayabilir.o da 2.80-2.90 civarı

Yorum

İşleniyor...
              X