Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia araka diz ve tavan mesafesi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia araka diz ve tavan mesafesi ?

İnsignia araka diz ve tavan mesafesinin çok yetersiz olduğu bir çok yerde yazılıp çizilmiş.
    Peki sizin bu konudaki görüşleriniz nedir aracı daha teslim alamadan kafam karıştı hatamı ettim diye şimdiye kadar hep vectra kullanmıştım..
    2015 2.0 sorento

Ynt: İnsignia araka diz ve tavan mesafesi ?

boyum 1,87 arkada çok rahat oturuyorum. insanların normal oturma şekilleri ile test aşamasındaki oturma şekli farklı, bu yüzden kafası tavana değen arabaya alçak diyor bence.
    diğer araçlara oranla alçak olduğu gerçek ama rahatsız edecek bir durumda değil bence.
    InsigniaTEAM

Yorum

ön koltukda oturanlar cok bencil davranmadıgı sürece diz mesafesi yeterli tavan tasarımdan dolayı basık ama ben de rahatsız olmuyorum
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

klastro fobisi olanlar için alçak
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

spor bir araç için gayet yeterli

Yorum

hangi arabada olursa olsun ben şoför koltuğunda oturunca arka tarafta direk 1 kişilik yer kaybı oluyo , özellikle insignia da bu daha fazla , koltuk mesafesinden çalıp bagaja eklemişler
            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

bana görede çok alcak captivaya bakmaya giderken insigniayada oturmuştum daracık geldi ne biliyim belki bana öyle gelmiştir dedim
              Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
              GIBBON

Yorum

Arka trafta oturan yolcular rahat eder ancak diger arabalar kadar yuksek deil buda Herkesin bildigi gibi coupe tarzi verildigi icindir ve bircok emsaline gore daha cok rahat edilebilir ornegin passat cc'den cok cok rahattir.
                2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Arka koltukta iki uzun iki de kilolu toplam 4 kişi ile sıkışık da olsa bacakları üst üste atarak 30km'yakın yol gitmek zorunda kalmıştım. Ön koltuklar da özellikle öne çekilmemişti ve sıkışık da olsa rahatsızlık yaşamamıştık.

Boyum 1.81 ve özellikle arka tarafı denemek için çeşitli şekillerde oturmayı denedim. Normal duruşumda başım tavana ve dizlerim de ön koltuğa değmeden geniş geniş oturabildim, hatta kolluğu da indirip epey konforlu şekilde durduğumu da söylemem gerekli. Ancak özellikle dikilirsem ve belimi koltuğa yapıştırırsam başım tavana değiyor ama o pozisyonda da uzun süre durabileceğimi zannetmiyorum.

Kısacası, arka taraf tasarımından ötürü basık ve başınız tavana değecekmiş gibi hissettirebiliyor ancak benim boyumda birisi için pratikte arka taraf da çok rahat. Önceki aracım Vectra B idi, eminim Insignia diz mesafesi açısından dar gelmeyecektir. Üst tarafsa Vectra'ya göre alçak hissettiriyor ama söylediğim gibi, pratikte yine rahat. Tabi herkesin konforu kendisine göre
                  Opel Insignia 2.0 CDTI 130hp

Yorum

Boyum 1,94 95 kiloyum arkaya oturduğumda aşırı küçük olduğunu söyleyemem tabii kardesim kullanırda ben arkasına oturursam (kardesim 1,96) hariç

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Arka taraf eğim, sebebiyle, benzerlerine nazaran daha alçak gelebilir. Ama kesinlikle sportif bir görüntü katıyor bu görünüm. Benim için sıkıntı oluşturmuyor asla.
                      Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                      VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

bence diz mesafesi ve tavan mesafesi bu sınıf ve ölçülerde bir araç için yetersiz.(boyum 1.88).Ancak ben aracı alırken tasarımdan dolayı bu kusuru bilerek aldım.Eğer tasarımını beğenseydim superb alırdım.Böyle bir diz mesafesi ancak limuzinde olabilir.Ama iç ve dış görünüş benim için birinci öncelik olduğu için tercihim İnsignia oldu.
                        2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

içiniz rahat olsun. bu tasarıma göre diz ve baş mesafesi gayet yeterli. 1.75 boyundayım. ön tarafta geniş oturduğumuda düşünüyorum buna ragmen arkadaki diz mesafesi yeterli. diz mesafesi geniş arabalarda var.(superb) onun içinede oturdum arkası geniş ama beni kucaklayamadı. sevemedim.
                          bu tasarıma böyle diz baş mesafesi bile çok çok iyi..
                          2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

karşılaştırdıgınız arabaya göre değişir ford mondeo veya passata göre arkası biraz dar ama o görüntüye bunlar değer
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                            X