Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 t ınsıgnıa almak istiyorum dizeli aramam inşallah...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 t ınsıgnıa almak istiyorum dizeli aramam inşallah...

herkese iyi akşamlar diler ve tüm forum ailesini on beşgündür sıkı bir şekilde takip ediyorum ve gerçekten sizleri tebrik ederim. paylaşım ve dostluğunuz Allah nazardan korusun harika...
    Hiç aklımda yokken ınsıgnıanın 1.4 t motor seçeneğini görünce beynimde şimşekle çaktı . çünki dizel arabalarla yakından ilgilenirken ki 1.3 astrada buna dahildi 1.4 t ınsıgnıa seçeneği aklımı fena çeldi sizin de engin bilgilerinize dayanarak soruyorum 1.4 t beni çok üzermi aralık ayı sonuna kadar karar vermeliyim. gerçi yılda 10 bini geçmem ama yinede acaba diyorum... herkese şimdiden tşkr edrim....
    2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Ynt: 1.4 t ınsıgnıa almak istiyorum dizeli aramam inşallah...

Kesinlikle İnsignia
    Simdiden hayirli olsun

Yorum

Görünüş olarak ve özellik olarak bu fiyata olabilecek en iyi araç gibi
      bu yüzden bende geçen hafta siparişini verdim çarşamba elimde olacaktı ama hala bir ses yok ...
      2015 2.0 sorento

Yorum

merhaba;
        bende aynı konu hakkında kafa karışıklılığım vardı.
        ancak son bir sıkı araştırmam sonucunda insignia 1.4 almaya karar verdim.
        bence doğru yol insignia
        ayrıca size bir tavsiyem var fiyat konusunda bir çok opel bayisini aradım ama en iyi fiyatı maltepe erpaş verdi.kendilerine özel bir kanpanyaları varmış

2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

sayın alibaba3434 aracınızı hangi fiyata ve ek paket olarak ne aldınız acaba bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim.
          ve sayın metin bey maltepe erpaş size hangi fiyatı verdi paylaşırsanız çok sevinirim
          araba seçmek ne kadar zormuş arkadaşlar ilk sıfır arabam olacak nasip olursa...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TRKTN
            herkese iyi akşamlar diler ve tüm forum ailesini on beşgündür sıkı bir şekilde takip ediyorum ve gerçekten sizleri tebrik ederim. paylaşım ve dostluğunuz Allah nazardan korusun harika...
            Hiç aklımda yokken ınsıgnıanın 1.4 t motor seçeneğini görünce beynimde şimşekle çaktı . çünki dizel arabalarla yakından ilgilenirken ki 1.3 astrada buna dahildi 1.4 t ınsıgnıa seçeneği aklımı fena çeldi sizin de engin bilgilerinize dayanarak soruyorum 1.4 t beni çok üzermi aralık ayı sonuna kadar karar vermeliyim. gerçi yılda 10 bini geçmem ama yinede acaba diyorum... herkese şimdiden tşkr edrim....

sayın TRKTN öncelikle tanışma bölümünden eni konu açıp kendiniz tanıtırsanız seviniriz, diğer yönden almayı düşündüğünüz insignia 1.4 araçtan kesinlikle pişman olmazsınız, senede 10000 km yol yapıyorsanız dizel araç size göre değil, 1.4 çok daha mantıklı....

Yorum

merhaba;

erpaş bana fiyat olarak sunroof paket olarak (ön koltuklar elektrikli olması ve sunroof) stil paket ile beraber 61000tl fiyat verdi ama daha pazarlık yapmadım.
              ellerinde dışı beyaz içi bej döşeme olmadığını sipariş verildiğinde ocak ayında teslim edeceklerini söyledi.
              son bir kez daha araştırma yapıp sipariş vermeyi düşünüyorum.
              2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

1.4 turbo düzgün kullanımda ortalama olarak 7.5-8litre yakıyo ona görede hesabınızı yapabilirsiniz
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

metin bey biraz önce erpeşı aradım siyah ve 17 jant bir araç ellerinde varmış ve o araca 58150 fiyat verdi dediğiniz gibi sunrooflu araç şu an yokmuş birde cylone marka navigasyona 1800 dediler bende beyaz ve sunroof kesin istiyorum. navigasyon içinse cylone çok mantıklı geldi...

Yorum

sayın ygtylmz bu yakıt değeri bence çok güzel o yüzden aklımda soru işareti kalmadı sizde 1.4t kullanıcısınız sanırım bu değerleri yaklayabildinizmi acaba...

Yorum

hasan bey tanışma bölümünü atlamışım biraz acemilik oldu fakat sizin tavsiye ve uyarınızlada hemen kendimi tanıttım teşekkür ederim

Yorum

aklın yolu bir.
                        bu fiyatları telefonda söylüyorlar
                        yüz yüze görüşemde ve pazarlık yapılması durumunda inanın fiyat konusunda bir sıkıntı yaratmıyorlar.

kendinize iyi bakın

Yorum

hasan bey tanışma bölümünü atlamışım biraz acemilik oldu fakat sizin tavsiye ve uyarınızlada hemen kendimi tanıttım teşekkür ederim

ben teşekkür ederim, bakın henüz isminizi bile bilmiyoruz anlayışınız için teşekkürler...

Yorum

sayın ygtylmz bu yakıt değeri bence çok güzel o yüzden aklımda soru işareti kalmadı sizde 1.4t kullanıcısınız sanırım bu değerleri yaklayabildinizmi acaba...
                            5.8 ortalamadan 11e kadar bütün değerleri yakaladım tamamen kullanımla ve arabayı tanımakla alakalı araba zaten ne zaman vites atman gerektiğini söylüyo birde gaza ayağanın altında yumurta varmış gibi basarak çok özenli kullanırsan gerçekten böyle bir arabaya göre az yakıyo ama gazlamak istersen o zaman işler değişiyo
                            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

ne diyebilirim hasan bey ismim Tarık soyisim Tan

Yorum

İşleniyor...
                              X