Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FX satılıp GTC alınır mı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• FX satılıp GTC alınır mı

rkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var,

Arabama birkaç alıcı çıktı, istediğim fiyatı veriyorlar ama işte coupe sevdası bambaşka bişi, iş ciddiye binince acaba lar başladı ben de

Şimdi coupe hem iç hem dış tasarımıyla beni çok tatmin ediyor, ancak performansı beni üzüyor. buna bir de son günlerde coupe nin sert süspansiyonu ve bozuk yollardaki rahatsız edici sürüşü eklendi.

Bu aracı satıp üzerine biraz ekleyerek fx imle aynı model (2008) ama daha düşük kilometrede Opel Astra GTC 1.6 Turbo araç alınır mı? 180 hp lik canavar beni perf olarak menun edecektir, iç kalitesini de önceki aracımdan (astra H CDTI) biliyorum. Tek noksan Fx in muhteşem tasarımını arıcam sanırım.

Siz olsanız FX yerine GTC alırmıydınız

Ynt: FX satılıp GTC alınır mı

Eskisi degil ama yenisi alinir

Yorum

1.6 t galiba motoru yakıt tüketimi abartılı değilse alınır kesinlikle.ülkemiz şartlarında daha binilesi bir araç
      Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

bence sorman hata, atmosferik 1.6 motorlu o kasada araba mı olur ya 2.0fx olsa neyse ama GTC her türlü alınır bence.
        bu arada 1.6T Insignia'dan daha iyi gidersin diye tahmin ediyorum
        InsigniaTEAM

Yorum

Aile de iki tane 1.6T yapsak mı acaba

Yaklaşık 1 sene önce de CDTI satılıp Fx alınır mı de konu açmıştım. Seni dinleyip FX aldım, satışları vs halledebilirsem GTC alıcam gibi. Bakalım kısmet

Yorum

bence de 1.6T ve Opel sonucta,alman arabası daha iyidir bir hyundaiden
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

tercih meselesi ama ben en baştan fx i almazdım gtc güzel bir geçiş olacaktır bence
              F30 Sport+

Yorum

Walla coupe nin tasarımını, şıklığını ve dikkat çekiciliğini arıyacağım kesin. Ama bozuk yollardaki (ki Ankara da neredeyse her yer öyle) deyim yerindeyse kütük gibi kullanımını ve kötü perf aramayacağım da kesin

Sanırım GTC alıcam gibi, hayırlısıyla FX i bir satayım da

Yorum

Ya arkadaşlar ne zor iş bu araba almak ya. NErde keseme uygun az km li GTC bulsam bi kusuru çıkıo.

MErsin'de buldum aracın 2008-2010 arası hiçbir kaydı yok. İstanbul'da buldum arka çamurluk değişmiş, Ankara'da buldum arka çamurluk boyalı Olsun boya önemli değil dedik adam o arada başkasına sattı. Bulamıcam galiba ben GTC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                    Ya arkadaşlar ne zor iş bu araba almak ya. NErde keseme uygun az km li GTC bulsam bi kusuru çıkıo.

MErsin'de buldum aracın 2008-2010 arası hiçbir kaydı yok. İstanbul'da buldum arka çamurluk değişmiş, Ankara'da buldum arka çamurluk boyalı Olsun boya önemli değil dedik adam o arada başkasına sattı. Bulamıcam galiba ben GTC
                    burada bi satılık gtc var ama ne ister durumu ne bilemiyorum çarşı içinde sık görüyorum eğer sahibine denk gelirsem telini alıp size iletebilirim.
                    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Walla çok sevinirim,

Yorum

bu gün kuşadasının altını üstüne getirdim adama rastlayamadım ,aramayınca her gün görüyorum bu gün ortalıkta yoktu ama en kısa zamanda bulup size haber verecem.
                        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Teşekkür ederim

Yorum

Bir tanıdığın gtc si var tertemiz olduğunu söyledi ama ben görmedim açıkçası.
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Link için sağol Kendisiyle geçen haftalarrda telefonda konuşmuştum. Arka çamurluğu ufak kasar almış ama servistekiler düzeltemeyince değiştirmiş. Bir de aracın sahabinin babasıydı konuştuğum, oğlum çok gezio o yüzden satıcam demişti. Hem ufak değişeni hem de oğlu aracı yormutur diye vazgeçip expertiz yaptırmamıştım. Hala kararsızım bu araç konusunda

Yorum

İşleniyor...
                              X