Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia fransa

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia fransa

Gerçekten ya Muharrem 2.0 250Hp görünce benim de içim gitti...Kim bilir belki 2-3 sene sonra kısmet olur da değiştiririz belki o zaman...
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

130lukların cosmosuda var.
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
        Gerçekten ya Muharrem 2.0 250Hp görünce benim de içim gitti...Kim bilir belki 2-3 sene sonra kısmet olur da değiştiririz belki o zaman...
        Abi o 1.6 turbo 210 hp yi test ettim 1.4 turboya soğudum... Bu araç hemide 4x4 versiyon komple OPC set taktırcan birde orjinal garantili yazılım oldumu sana çakma opc..... Tüketimde 14-16 lt arası değişir bu araç için mükemmel....
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

opel turkiyeden 2.0t icin gelis tarihini ogrenebilirmiyiz acaba.eskilere gore makul bir artis olusa alinir bu versiyonlar
          Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
            Abi o 1.6 turbo 210 hp yi test ettim 1.4 turboya soğudum... Bu araç hemide 4x4 versiyon komple OPC set taktırcan birde orjinal garantili yazılım oldumu sana çakma opc..... Tüketimde 14-16 lt arası değişir bu araç için mükemmel....
            Yeni nesil 2.0 T ' lerin o kadar yakacağını sanmıyorum, şuan bizim arabayla dikkatli kullanırsak 10 litreye düşebiliyoruz. Onlarda yaksa yaksa 12 yakar gibime geliyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Bizim araçlarda olan özelliklerden farklı bir şey yok donanım listesinde... Türkiye'deki araçlarda Opel Eye ve Acil durum fren destek sistemi yok benim bildiğim.
              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                Bizim araçlarda olan özelliklerden farklı bir şey yok donanım listesinde... Türkiye'deki araçlarda Opel Eye ve Acil durum fren destek sistemi yok benim bildiğim.
                olay farklı donanım değil zaten, opsiyon listesi çok iyi. herşey isteğe bağlı, Türkiye'deki gibi standart paketler yerine arabayı tamamen kendi isteğinize göre dolduruyorsunuz
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                  olay farklı donanım değil zaten, opsiyon listesi çok iyi. herşey isteğe bağlı, Türkiye'deki gibi standart paketler yerine arabayı tamamen kendi isteğinize göre dolduruyorsunuz
                  İsteğe göre diye bir şey yok orada da 4 paket yapmış adamlar. edition, cosmo, cosmo pack ve opc içlerinde de hangi donanımlar var o yazıyor...
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

kadir bey nasil istege gore bir sey yok alt kisimda yaziyor dikkat etmediniz herhalde alarm bile opsiyonel editon pakete afl alabiliyorsunuz yandaki perdelikler opsiyonel burada normalde 5 paket vardi 3 paket kalti connect pack vardi benimki ondan cosmo pack eksik afl ve deri hafizali koltuk eksik benimkinde dvd 800 standart ti cosmo pack ta cd 500 vardi DVD 800 icin 600 euro fark vermek gerekiyordu
                    BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
                      kadir bey nasil istege gore bir sey yok alt kisimda yaziyor dikkat etmediniz herhalde alarm bile opsiyonel editon pakete afl alabiliyorsunuz yandaki perdelikler opsiyonel burada normalde 5 paket vardi 3 paket kalti connect pack vardi benimki ondan cosmo pack eksik afl ve deri hafizali koltuk eksik benimkinde dvd 800 standart ti cosmo pack ta cd 500 vardi DVD 800 icin 600 euro fark vermek gerekiyordu
                      Ceyhun Bey siz dikkat etmediniz galiba. Edition pakete AFL alamıyorsunuz, flexi şasi alamıyorsunuz, park pilotu alamıyorsunuz, opel eye alamıyorsunuz... Bence bir daha inceleyin...

Yorum

ben kendim aldim buradan connect pack afl 1000 euro vermek gerekiyordu veya deri koltuk 1200 euro vermek gerekiyordu tr cosmo nun 130 lugu var siz neden bahsediyorsunuz navi standart tr standarmi
                        BMW 530 D gran turismo

Yorum

birde buradaki editon paket turkiyeye gelmiyor buradaki editonlarda sis fari yok el freni elektironik degil tr ye gelen editon paketler buradaki normal cosmo paketler normal cosmoyada istediginiz herseyi koydurabiliyorsunuz
                          BMW 530 D gran turismo

Yorum

buradaki linke bakabilirsiniz arabalarin hangi paketi isaretlerseniz o aracin foto su cikiyor
                            BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                              Orjinal yazı sahibi: smg05
                              Yeni nesil 2.0 T ' lerin o kadar yakacağını sanmıyorum, şuan bizim arabayla dikkatli kullanırsak 10 litreye düşebiliyoruz. Onlarda yaksa yaksa 12 yakar gibime geliyor
                              Abi chiplesek turboya zarar vermeyecek şekilde 300 hp civarında olur. Öyle bir oyuncak ile oynamadan duramam ki 12 lt yaksın.... Alıcaksın sport moduna opc jantlar ile viraj viraj dolancan........
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                              X