Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arabama mini minnacık anten:)))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• arabama mini minnacık anten:)))

arkadaslar arabama küçük anten çalışmalarım sürekli oldu ama bulduğun en kısa enten 10cm idi. şimdiki bulduğum anten 0.8 inç. yani 1.5 cm falan. görünüş çok değişti.yakıştığını düşünüyorum.
    anten performansı sehir merkezinde olduğum içi öncekinden farklı değil.güzel.zaten ıspartada 3-4 tane radyo çekiyor adam akıllı ama bunlarda benim tarzım değil.

yorumlarınızı bekliyorum
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Ynt: arabama mini minnacık anten))

diğer fotolar...
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

)))) hocam yanlış anlamayın ama beni baya bi gülümsetti ve doğadan bazı canlıları aklıma getirdi eğer elinzde başka seçenek varsa değerlendirin..
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        )))) hocam yanlış anlamayın ama beni baya bi gülümsetti ve doğadan bazı canlıları aklıma getirdi eğer elinzde başka seçenek varsa değerlendirin..
        Al bendende o kadar Volkan abi shark antene yakın bir model yokmu ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Gayet güzel olmuş

Bende servise balık sartı takın dedim iyi çekmeyeceğini söylediler çünkü orjinal balık sırtı olanların antenlerinin camda olduğunu söylediler

Ama sizinki iyi çekiyorsa söyleyinde aldığınız yerden bizde alalım
          2015 2.0 sorento

Yorum

dogadan canlılar derken kelebek mı demek ıstedın
            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
              Gayet güzel olmuş

Bende servise balık sartı takın dedim iyi çekmeyeceğini söylediler çünkü orjinal balık sırtı olanların antenlerinin camda olduğunu söylediler

Ama sizinki iyi çekiyorsa söyleyinde aldığınız yerden bizde alalım
              Vectra B'de öyle bir hata yaptılar, 95-99 modellerde anten arka camda ama sorunlar çıkınca makyajlı kasayla birlikte 2000-2001 modellerde tavanda anten kullandılar.
              aynı hatayı tekrar yapmazlar bence
              zaten daha önce balık sırtı anten araştırılmıştı, sadece radyo anteni olan ve hem radyo hem gps anteni olan 2 farklı balık sırtı anten var
              InsigniaTEAM

Yorum

shark anteninin orjinali gibi olmayacağını düşünüyorum. serviste takarkan ya tavanı komple söktüklerini yada antenin hizasına gelen tavanı arkadan kastırarak taktıklarını öğrendim. içim el vermedi.
                küçük ama öle çokta kötü olmadığını düşünüyorum.performansı fena değil.
                yorumlar güzeldi ama su doğadaki canlıları bende merak ettim.
                almayı düşünenler mangowalk yazsınlar.bulurlar...

Yorum

Uzerinden baya gecmis hatta araba bile satilmis aama ben cok begendim bulabilirsem bende taktirmak istiyorum
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                    Uzerinden baya gecmis hatta araba bile satilmis aama ben cok begendim bulabilirsem bende taktirmak istiyorum
                    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7173372/detay/
                    bu link size yardımcı olabilir.
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

canlı görmek lazım bence buradan pek bişey anlaşılmıyor
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

anlaşılmayacak bişey yok resimlerde görüldüğü gibi sadece anahtarlık boyunda.ben almadım aracımı satacağım için almak isteyen alabilir.fena görünmüyor.
                        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                          Bu baya güzelmiş aslında. Görüntüsü de shark antene oldukça yakınmış. Ben şahsen deniycem.

Shark anten için hem 250-300 TL para + çekip çekmemesi meçhul olacak. 25 TL ye denemeye değer.
                          Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                          VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Üstteki linkteki kişiyle görüşüp antenin siparişini verdim. İzlenimlerimi ve görüntüsünü paylaşırım yarın.
                            Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                            VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Ben bu ilani gormustum ama bu anten 6,5 cm volkan abinin taktigi anten ise 1,5 cm ve uzaktan baktiginda shark antenden hic farki yok gibi duruyo ama onu bulamazsak bende 6,5luktan alicam
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                              X