Selamlar arkadaşlar, beklenen 'drag event' ini yaptık, geçen akşam Açıkçası ben biraz daha iyi bekliyodum sonucu ama yine de fena değil. Biliyosunuz benim arabada racechip pro var, yan yana gelip, durur pozisyondan tam gaz yaptığımızda tahmin ettiğim gibi ufak olduğu için anında dolan turbom sayesinde öne fırlıyorum ve 50 kmh ye kadar 3-4 boy arası birşey oluyor. sonrasında 100 e kadar benim akselerasyon azalıyo ve fark sabit olmaya başlıyor. 100 den sonra yavaş yavaş yaklaşmaya başlıyor audi ama azar azar ihihi @120 kmh de ben hala 1-1.5 boy öndeyim. Zaten 130 a kadar çıkabildik, 2-3 defa. Ama yüksek süratlere doğru, sağolsun benim arabanın top speed özürü sayesinde geçer a5 %90.
Sonuç olarak iddayı kazandım ama depoyu fulletmedim, çeyreklettim diyelim haha arkadaşım sonuçta Bu arada arkadaşın hd olympus kamerasıyla video çektim, ve videolar 100 mb yakın tuttu. Şu videoları biraz parçala küçült dedim, önce tamam yollarım sonra dedi, sonrasında nete koyacam dediğimde caydı :P Kendisi ve plakası gözüktüğü için işi yokuşa sürüyor hala angry
Ama sonuç olarak 0-50 km/h de bayağı iddalıyım, rakip tanımayacam nerdeyse 320d lerle falan denersem şaşırmayın yakında ihihi
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170hp Sport Pack Manuel
cok guzel kardesım gercektende yuksek hızlarda chıpın etkısı olur gercektende gene kafa kafaya gıdene kadar 150 160 bulursunuz manuel olsa cok farklı olabılır yanı araban tbrkler genede hakkını vermıssın arabanın kazasız belasız kullanmak nasıp etsın....
50km'ye kadar 3-4 boy olması için diğer aracın hala hareket etmemiş olması gerekmezmi ihihi
plaka çok önemliyse ben hallederim, bana ulaştırın videoları isterseniz
50km'ye kadar 3-4 boy olması için diğer aracın hala hareket etmemiş olması gerekmezmi ihihi
plaka çok önemliyse ben hallederim, bana ulaştırın videoları isterseniz
Çağrıcım boy kavramını ben hep standart insan boyu üzerinden düşünüyorum standart araba boyu varmı 4-5 metre mi? metre olarak bakarsak tabi göz kararı olarak söylüyorum 8-9 metre yaklaşık olmuştur, tabi benim arabanın en önünden onunkinin önüne kadar olan mesafe, genelde hep aynı anda basmaya özen gösterdik ama ben saydığım için erken davranmış olabilirim milisaniyelik ihihi
Dosyalara gelince arkadaşın makinanın belleğinde, ama 100 mb lık avi dosyaları, toplamda 250-300 mb, nasıl göndericem ki?
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170hp Sport Pack Manuel
Yorum