neden a5 gökhan 150 000 tl verdiği içinmi haha adam chiplettim diyor kesin insignia alır ama sen insignianın direksiyonda olursan bende a5 diyorum haha haha haha haha
Al işte sonra gökhan yazdı mı yazdı oluyor konuşturmayın beni arabanızdan soğuturum sizi
neden a5 gökhan 150 000 tl verdiği içinmi haha adam chiplettim diyor kesin insignia alır ama sen insignianın direksiyonda olursan bende a5 diyorum haha haha haha haha
Al işte sonra gökhan yazdı mı yazdı oluyor konuşturmayın beni arabanızdan soğuturum sizi
hep hava cıva hep hava cıva icraat yok nasıl olacak bu iş ihihi ihihi ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
bi yarım yamalak cip yaptırdın hemen icraat peşine düştün bak fena alırım ifadeni abi yapma etme o değil tutturcan astra alcam diye sonra, tamda ailen genişleyeceken
yarım yamalak yarım bile olsa a5 i yinede gecer ben acaba sw mi alsam diyorum sen astra diyon
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Sonucu merakla bekliyorum
Motor gucleri ve agirlik acisindan bakildiginda
Yakin gececegi kesin
Audinin vitesleri daha hizli degisiyor
Her ikiniz de 120 de 3 de olacaksiniz
Lakin audi 7 vites oldugu icin 3 vitesi de bitiriyor olacak
Keske 130-140 kadar deseydin
O 4 atmak zorunda kalirdi
Bol sans
Dogus oto a6ve a5 de 143 luk getirmiyor diye biliyorum. Bu arac grey market olabilir. Yurt disinda bu motor var. Yanliz gercekten tehlikeli aletler. Ben dogus oto yetkililerinden birinin 2.0 tfsi ile karsilastiracahim bizim kara sahini. Ben bna 2 boy atamaz diyorum . Bakacagiz.
Utku TFSİ quatrodur aman diyeyim
Kalkislarda dikkat hafif yokus asagi bir yer olsun en azindan
Q5 kullandim yokus yukari kalkista havalaniyordum sanki
0-100 8 saniyenin altinda hem de her kosulda
2.0 tfsi 211 bg quattro... bulaşmaya gerek bile yok ama korkak bir a5 sportback şöförünü şehiriçi trafiğinde ve virajda geçmiştim arabası 2.0 tfsi idi... düz yol kapışmaları hiç mantıklı olmuyor zaten, insignia virajlarda çok stabil, hiç korkutmuyor... ben virajlı bir yolda çok daha güçlü araçlarla zıplayacağımı düşünüyorum...
120 ye kadar önde olursam demişsiniz.
0 dan mı kalkacaksınız yoksa 50-? gibi bir rolling mi olacak?
box tan sonra aracınız kaç hp oldu?
rolling olursa doğru hızda başlarsanız şansınız yüksek bence.
bir arkadaşımın müvekkili almış aynı araçtan. 140 hp miş araç.
silivri tarafına gitmişler otobanda. aracın sahibi "dünya kadar para verdik herkes bizi geçiyor demiş."
arkadaşta araç için gaza yüklenince uçuyormuşsun gibi hissettiriyor ama kadrana bakınca hepi topu 30 km. hızlandığını görünce şaşırıyor insan demişti.
sonuçları bekliyoruz. bol şans.
120 ye kadar önde olursam demişsiniz.
0 dan mı kalkacaksınız yoksa 50-? gibi bir rolling mi olacak?
box tan sonra aracınız kaç hp oldu?
rolling olursa doğru hızda başlarsanız şansınız yüksek bence. bir arkadaşımın müvekkili almış aynı araçtan. 140 hp miş araç.
silivri tarafına gitmişler otobanda. aracın sahibi "dünya kadar para verdik herkes bizi geçiyor demiş."
arkadaşta araç için gaza yüklenince uçuyormuşsun gibi hissettiriyor ama kadrana bakınca hepi topu 30 km. hızlandığını görünce şaşırıyor insan demişti.
sonuçları bekliyoruz. bol şans.
Yorum