Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 2.0 -vs- Audi A5

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia 2.0 -vs- Audi A5

o şimdi stok ta (1 haftalık)
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

benim meslektaşım da aldı. adam çok havalı.

kardeş umarım filme çekersin . hatta tüm arkadaşlara nisbet olsun diye herkese gösterecem.

Yorum

Tamamdır çekicem kısmetse ve herkese göstericem Insignia Power'ı inşallah Yarın saati tam bellemedik ama 11-12 gibi herhalde ertesi günde eklerim videosunu bi kaza bela çıkmazda iniş takımları çalışırsa
        Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170hp Sport Pack Manuel

Yorum

ama sizin araçtaki chip değil box diye hatırlıyorum, uygulamadan sonra arabanın durumuna baktınız mı? hava çıkmasın ondan sonra?
          InsigniaTEAM

Yorum

143 lük bir a5 le deneme fırsatım oldu.2-3 boy kadar farkla gerideydi 150 km/h a ulaştıgımda.daha aracın da acemisiydim o zamanlarda ama kesinlikle yabana atılmayacak bir araç a5.
            Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

Cankurtarandan Ankaraya kadar yol arkadaşlığı yaptı bana.. virajlarda iyi geliyordu sanırım alçak olmasından dolayı düzde şansı yoktu.. biraz ara açılınca ayağımı gazdan çekiyordum
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Merakla bekliyorum sonucu.......
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

a5 coupeler süper ama dış görünüş olarak özellikle de bagaj kısmı bakımından a5 sportback a7 sp.backten daha guzel geliyor gözüme..

Insignia alır herhalde chipliyse.videoyu da bekliyorum
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

kardeşim bana AUDİ, VW demeyin ne olur. bu araçlar da ne tasrım masarım yok. , . mitsubishi de bu tasarım var. sıgnle frıme ne şeyse ? 1- den 8 hepsi aynı. sadece boy farkı var. muadil araçlara bakın passat-insignia, astra-golf, a6-bm5,

Yorum

a5 2.0 tdi 177hp 380Nm tork ve 8.2s 0-100 pek şansın yok kardeşim

Yorum

Onat 2 versiyon var birisi 143HP bu ondanmış sanırım.
                        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

hadi hayırlısı bakalım ama sizin araçta chip varsa eger 120 km de değil 180 dede yetişemez bence
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Dogus oto a6ve a5 de 143 luk getirmiyor diye biliyorum. Bu arac grey market olabilir. Yurt disinda bu motor var. Yanliz gercekten tehlikeli aletler. Ben dogus oto yetkililerinden birinin 2.0 tfsi ile karsilastiracahim bizim kara sahini. Ben bna 2 boy atamaz diyorum . Bakacagiz.

Yorum

ben A5 diyorum...
                              F30 Sport+

Yorum

neden a5 gökhan 150 000 tl verdiği içinmi haha adam chiplettim diyor kesin insignia alır ama sen insignianın direksiyonda olursan bende a5 diyorum haha haha haha haha
                                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                                X