Ynt: İnsignia 1.4 turbo ile 1850 km izlenimlerim....
Arkadaşlar ben Van'dan Nihat, henüz yeni üye oldum ve 1.4 turbo Edition Elagance alma aşamasındayım.Foruma yeni üye olduğumdan doğru yere yazıp yazmadığımdan emin değilim o yüzden kusurum varsa affola.Bahse konu aracın güncel olarak yakıt tüketimi, performans ve ikinci el piyasası durumunu güncel olarak paylaşırsanız çok memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar, ALLAH kısmet ederse yarın ODAK opelden 1.4 stil paketli insignia'ma kavuşacağım, haftaya memlekete rize ye gideceğim temiz 2500 km uzun yolum olcak, ne yakmışım burda paylaşırım, Olan paramı buna verdim radara giresim yok muhtemelen sakin bir sürüş olur.
Orjinal yazı sahibi: mustafahizir
Merhaba arkadaşlar, ALLAH kısmet ederse yarın ODAK opelden 1.4 stil paketli insignia'ma kavuşacağım, haftaya memlekete rize ye gideceğim temiz 2500 km uzun yolum olcak, ne yakmışım burda paylaşırım, Olan paramı buna verdim radara giresim yok muhtemelen sakin bir sürüş olur.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kazasız sürüşler dilerim.
Allah kaza bela vermesin hayirli olsun
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Merhaba,
1.4 İnsignia almayı düşünüyorum kafama takılan bir konu var. Bazı araçların arakasında TURBO yazıyor bazılarında yazmıyor. 1.4'lerin hespsi Turbo değilmi? neden bazılarında yazıyor bazılarında yazmıyor.
Turbo amblemi siz de ücret karşılığı taktirabiliyorsunuz 1.4 lere. 1.4ler dre tabiiki turbo. Ancak aynı soruyu farklı konularda sormaniza gerek yoktu. Tek konuya yazmanız yeterliydi.
Yorum