Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 turbo ile 1850 km izlenimlerim....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.4 turbo ile 1850 km izlenimlerim....

benim vectra 83 tl lpg ile ş.dşı yaklaşık 400 km yapıyor

Yorum

benim ortalama yapiyor ustam hemde benzinde.... benzin pahali olmasa arac iyi yani
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

arkadaşlar 1.4 ınsıgnıa alma aşamasındayım inşallah ben kmde 35 krş razıyım açıkcası smg05 arkadaşımız süper bir değer yakalamış maşallahh diyelim inşallah bizde öle bir yakıt değeri yakalarız...
        2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TRKTN
          arkadaşlar 1.4 ınsıgnıa alma aşamasındayım inşallah ben kmde 35 krş razıyım açıkcası smg05 arkadaşımız süper bir değer yakalamış maşallahh diyelim inşallah bizde öle bir yakıt değeri yakalarız...
          Yeni bir konu acıcam bekle........))

Yorum

muharrem . bizim arabalar da senin ki kadar yakmassa hep beraber seni arıyor olacaz haberin ola))))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz
              muharrem . bizim arabalar da senin ki kadar yakmassa hep beraber seni arıyor olacaz haberin ola))))
              hahaha abi süpersin desene dayak yemek kaçınılmaz elinizden....ihihi

yeni konu açtım belki bilgilendirir benim kullandığım güzergahları........

Yorum

Muharem kardeşime Bursaya giderken son sürat denemesi yapacagıma ve bunu videoya çekecegime söz vermiştim tutmayada çalıştım..
                Trafik yogunlugundan dolayı 190 ı bile geçemedim o yüzden video çekemedim ama yedigim cezalar biri 140 digeride 290 tam video gibi oldu
                2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
                  Muharem kardeşime Bursaya giderken son sürat denemesi yapacagıma ve bunu videoya çekecegime söz vermiştim tutmayada çalıştım..
                  Trafik yogunlugundan dolayı 190 ı bile geçemedim o yüzden video çekemedim ama yedigim cezalar biri 140 digeride 290 tam video gibi oldu
                  Geçmiş olsun abi nasıl akıyormu makina...
                  Tüketim ne alemde?
                  Söz olayını da takma kafana mühim olan senin canın....

Yorum

sON 440 KM Ortalamam Yani bursa gidiş geliş + şehir içi tarfigi ortalama hızım 43 km/h ile tüketim 8,9 litre tamamında ise 700 km deki ortalam 11,8 litreye düştü

Araç akıyor hiho trafik yogundu 190 a kadar çıkabildim maksimum ama o hızlarda bile anadolu otoyolunda çok abartılı araçlar hariç jetta , fluence tipi araçlar karşısında yüksek hızlarda bariz üstün lügü var

Yol tutuş çok başarılı 170-180 lik hızlarda motorda zorlanma gibi bir his ve ses yoktu...Fakat son sürat için kesinlikle anladıgım şu düz yolda olsa bile 170 e kadar 5.vitesde bırakmak lazım 170 den sonra 6 ya atıldıgında ancak 6.vitesde gaz yemeye devam ediyor daha düşük hızlarda örnegin 120 gibi hızlarda 6 ile son sürate ulaşmak çok uzun zaman alır..... wsh

Birde Arabada Tek zorlandıgım bu yedigim cezaları bu hafta %25 indirimli bir an önce yatırmak olacak.. hiho
                    2015 2.0 sorento

Yorum

sON 440 KM Ortalamam Yani bursa gidiş geliş + şehir içi tarfigi ortalama hızım 43 km/h ile tüketim 8,9 litre tamamında ise 700 km deki ortalam 11,8 litreye düştü

Araç akıyor hiho trafik yogundu 190 a kadar çıkabildim maksimum ama o hızlarda bile anadolu otoyolunda çok abartılı araçlar hariç jetta , fluence tipi araçlar karşısında yüksek hızlarda bariz üstün lügü var

Yol tutuş çok başarılı 170-180 lik hızlarda motorda zorlanma gibi bir his ve ses yoktu...Fakat son sürat için kesinlikle anladıgım şu düz yolda olsa bile 170 e kadar 5.vitesde bırakmak lazım 170 den sonra 6 ya atıldıgında ancak 6.vitesde gaz yemeye devam ediyor daha düşük hızlarda örnegin 120 gibi hızlarda 6 ile son sürate ulaşmak çok uzun zaman alır..... wsh

Birde Arabada Tek zorlandıgım bu yedigim cezaları bu hafta %25 indirimli bir an önce yatırmak olacak.. hiho
                      Aracı beğenmene ve tüketiminin dediğim rakamlara yaklaşmasına sevindim. Vicdanen de artık rahatım...

6. vites çok uzun abi ben 150 civarında atarım ya da önüm boş ise 6. viteste ağır ağır hızlanırım..... ihihi

Yorum

Hala yüksek gibi tüketim ama aracın motor sesi bayagı azaldı memnunum artık...
                        Aracın yol tutuşunu çok begendim 180-190 larda bile çok güven verdi bana...Yolum açık olsaydı son sürati korkmadan deneyebilirdim ...

Vicdanen rahat ol tabiii hangi 60.00 tl lik araç bu kadar konfor , 1.4 motor ile bu kadar performans, Ve bu kadarda spor görünümde olabilir....
                        2015 2.0 sorento

Yorum

Hala yüksek gibi tüketim ama aracın motor sesi bayagı azaldı memnunum artık...
                          Aracın yol tutuşunu çok begendim 180-190 larda bile çok güven verdi bana...Yolum açık olsaydı son sürati korkmadan deneyebilirdim ...

Vicdanen rahat ol tabiii hangi 60.00 tl lik araç bu kadar konfor , 1.4 motor ile bu kadar performans, Ve bu kadarda spor görünümde olabilir....
                          Saat daha 12 olmadığı için günün sözü ilan edebiliriz...... ihihi

Yorum

Abi bizim yaklasik 800 km oldu, ort hiz 23 ort tüketim de 12. normal midir? Artik arabayi yatisa aldik; benzin yetiştiremiyoruz. Yol guzargahi, Dikmen- Odtu. Once konya yoluna cikiyorum zaten yol bos oluyor, armadanin onunden okula giriyorum. Okul içinde de 30-50 arasi gidiyorum. Nasil oluyor 23 km ortalama, anlamis değilim Daha da cikarmiyoruz

Yorum

Daha iner 10.000 den sonra 8.5-9 a bende aynı gzergahtayım 10.7 yakıyorum sabah boş viteste iniyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ati başkan
                                Daha iner 10.000 den sonra 8.5-9 a bende aynı gzergahtayım 10.7 yakıyorum sabah boş viteste iniyorum
                                boş viteste aracınız daha çok yakar uygun viteste yokuştan inerseniz aracınız hiç yakıt yakmaz!!!

Yorum

İşleniyor...
                                X