OPAN, OPAL, OPİS....ankarada 3 tane opel yetkili satıcı var. en az ikisine gitmeyi ve fiyat almayı düşünüyorum. hangisini tavsiye edersiniz. satış ve satış sonrası için?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ANKARA HANGİ YETKİLİ SATICI TAVSİYE EDERSİNİZ?
Collapse
X
-
Ynt: ANKARA HANGİ YETKİLİ SATICI TAVSİYE EDERSİNİZ?
ısparta da ikamet ediyorum. araba araştırmamı mecburen telefondan yaptım. ankara istanbul izmir antalya denizli ıspartadaki bayileri tek tek aradım.bazıları sanki arabaları bedava veriyormuş gibi abuk sabuk konuştular.paramla telefonda rezil olduğum izlenimine kapıldığım anlar oldu. sonra ankaradaki reisle konuştu.telefonda çok iyi konuşup yardımcı oldular.belki 20 kere aramısındır aklıma takılan sorular için. hepsinde de aynı sıcaklıkla konuştular. sonuçta bende arabamı REİSten aldım.
reisi müşteri memnuniyeti açısından tavsiye ederim...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ekemenliısparta da ikamet ediyorum. araba araştırmamı mecburen telefondan yaptım. ankara istanbul izmir antalya denizli ıspartadaki bayileri tek tek aradım.bazıları sanki arabaları bedava veriyormuş gibi abuk sabuk konuştular.paramla telefonda rezil olduğum izlenimine kapıldığım anlar oldu. sonra ankaradaki reisle konuştu.telefonda çok iyi konuşup yardımcı oldular.belki 20 kere aramısındır aklıma takılan sorular için. hepsinde de aynı sıcaklıkla konuştular. sonuçta bende arabamı REİSten aldım.
reisi müşteri memnuniyeti açısından tavsiye ederim...
Yorum
-
Bende aracımı 2010 Kasım ayında Ankara Reis Otomotivden almıştım.
Önce ve sonrası için Opel Reis Müşteri İlişkileri Danışmanı Çiğdem EKŞİ hanım ile görüşmenizi önerebilirim.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
araba ellerinde hazırdı. 3 gün sonunda araba elimdeydi. tabiki buna Isparta da paka çıkartmak için koşturduğum 2 gün dahil. normalde araba ellerinde varsa 2 güne Ankara için alırsın.
bu arada hediye iste. bana karter koruma taktılar.2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
Yorum