Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANKARA HANGİ YETKİLİ SATICI TAVSİYE EDERSİNİZ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ANKARA HANGİ YETKİLİ SATICI TAVSİYE EDERSİNİZ?

OPAN, OPAL, OPİS....ankarada 3 tane opel yetkili satıcı var. en az ikisine gitmeyi ve fiyat almayı düşünüyorum. hangisini tavsiye edersiniz. satış ve satış sonrası için?

Ynt: ANKARA HANGİ YETKİLİ SATICI TAVSİYE EDERSİNİZ?

İnsigniateamden Utku bey gönderdi diyerek OPİSTEN SAMİ BEYİ bulursanız size yardımcı olurlar.....

Yorum

hemen not alıyorum.

Yorum

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Ben fiyat araştırırken en düşük reis vermişti orayada bir sorun derım
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Sen Fiyatlarını al arabayı incele İstanbuldan arabayı alalım sana

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

reis oto en düsük fiyat vermisti bana

Yorum

ısparta da ikamet ediyorum. araba araştırmamı mecburen telefondan yaptım. ankara istanbul izmir antalya denizli ıspartadaki bayileri tek tek aradım.bazıları sanki arabaları bedava veriyormuş gibi abuk sabuk konuştular.paramla telefonda rezil olduğum izlenimine kapıldığım anlar oldu. sonra ankaradaki reisle konuştu.telefonda çok iyi konuşup yardımcı oldular.belki 20 kere aramısındır aklıma takılan sorular için. hepsinde de aynı sıcaklıkla konuştular. sonuçta bende arabamı REİSten aldım.

reisi müşteri memnuniyeti açısından tavsiye ederim...
                2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
                  ısparta da ikamet ediyorum. araba araştırmamı mecburen telefondan yaptım. ankara istanbul izmir antalya denizli ıspartadaki bayileri tek tek aradım.bazıları sanki arabaları bedava veriyormuş gibi abuk sabuk konuştular.paramla telefonda rezil olduğum izlenimine kapıldığım anlar oldu. sonra ankaradaki reisle konuştu.telefonda çok iyi konuşup yardımcı oldular.belki 20 kere aramısındır aklıma takılan sorular için. hepsinde de aynı sıcaklıkla konuştular. sonuçta bende arabamı REİSten aldım.

reisi müşteri memnuniyeti açısından tavsiye ederim...
                  aracı kaç günde teslim ettiler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                    reis oto en düsük fiyat vermisti bana
                    +1 Bugün servise gittim, beklerken showroom u dolaştım. 2011 16T Cosmo + Flexride 69990 TL. Üzerinden kampanya fiyatı yazıyodu.

Yorum

Ben de Reis otodan aldım.en uygun fiyata ve istediğim dınanıma sahip aracı orası verdi.
                      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Bende aracımı 2010 Kasım ayında Ankara Reis Otomotivden almıştım.
                        Önce ve sonrası için Opel Reis Müşteri İlişkileri Danışmanı Çiğdem EKŞİ hanım ile görüşmenizi önerebilirim.

Yorum

araba ellerinde hazırdı. 3 gün sonunda araba elimdeydi. tabiki buna Isparta da paka çıkartmak için koşturduğum 2 gün dahil. normalde araba ellerinde varsa 2 güne Ankara için alırsın.

bu arada hediye iste. bana karter koruma taktılar.
                          2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

aynen hediyeyi mutlaka iste yada başka bayiler veriyor gibi konuş
                            2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                            X