Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    Emre kardeşim,ayrılık konusunun üzrine hoşgeldin mesajları yazdık Keşke yeni bir konu açsaydın
    Abim ilk hoşgeldin mesajı bu konudan gelince bende burdan hoşbulduğa devam ettim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Orjinal yazı sahibi: Seyyah
      Emre kardeşim,ayrılık konusunun üzrine hoşgeldin mesajları yazdık Keşke yeni bir konu açsaydın
      Abim ilk hoşgeldin mesajı bu konudan gelince bende burdan hoşbulduğa devam ettim
      Sende haklısın
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hoşgeldin Emre'cim.
        Özledik seni
        Ben de uzun zamandır forumda yoktum. Seni aramızda görmek çok güzel.
        Tekrar hoşgeldin
        2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Emre hoşgeldin .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Destiny
            Hoşgeldin Emre'cim.
            Özledik seni
            Ben de uzun zamandır forumda yoktum. Seni aramızda görmek çok güzel.
            Tekrar hoşgeldin
            Teşekkür ederim İsa abim Hoşbulduk.
            en kısa zamanda görüşürüz inşallahbende sizleri özledim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
              Emre hoşgeldin .
              Hoşbulduk Şafak abi

Yorum

hoşgeldin Emre kardeşim hayırlısıyla bitti askerliğin darısı bizim başımıza inşallah. beyaz kaplanın tekrar forumda aktif olması güzel tekrar hoşgeldin

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                  hoşgeldin Emre kardeşim hayırlısıyla bitti askerliğin darısı bizim başımıza inşallah. beyaz kaplanın tekrar forumda aktif olması güzel tekrar hoşgeldin
                  Sağol kardeşim hoşbulduk
                  çok şükür bitti darısı sizlerin başına...

Yorum

hosgeldın emre abı senı aramızda gormek cok guzel gıdısın hala dun gıbıydı dogrusu zaman cok cabuk gecıyor benımde kısmetse yaza okulum bıtıyor dıplomayı aldımmı hemen kararımı aldırcam bende gıdıp geleyım cok sıkıyor ınsanı gercektende

Yorum

Hoşgeldiniz,geçmiş olsun.Aralık dönemi nasıldır,denetleme felan oluyor mu? Kısmetse bende aralıkta gitmeyi düşünüyorum.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                        Hoşgeldiniz,geçmiş olsun.Aralık dönemi nasıldır,denetleme felan oluyor mu? Kısmetse bende aralıkta gitmeyi düşünüyorum.
                        Aralık dönemi denetlemeden ziyade ( denetleme yer ve bölgeye göre değişiklik gösteriyor ) kışın gitmek daha avantajlı günler cabuk bitiyor yazın saat 9 da hava kararırken kışın 5-6 da hava kararıyor ona göre faaliyet yoğunluğuda değişiyor günler daha çabuk bitiyor...
                        şimdiden hayırlı teskereler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                          hosgeldın emre abı senı aramızda gormek cok guzel gıdısın hala dun gıbıydı dogrusu zaman cok cabuk gecıyor benımde kısmetse yaza okulum bıtıyor dıplomayı aldımmı hemen kararımı aldırcam bende gıdıp geleyım cok sıkıyor ınsanı gercektende
                          Hoşbulduk kardeşim Hadi senin içinde hayırlısı olsun o zaman

Yorum

İşleniyor...
                          X