Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.

Orjinal yazı sahibi: celikler05
    hosgeldın
    Hoşbulduk kardeş..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
      Tekrar tekrar HOŞGELDİN koçum, en kısa (mesela yarın, dediğin gibi 10 dakikada olsa) zamanda görüşmek üzere.
      obaa EN BÜYÜK SİVİL BİZİM SİVİL obaa
      İnşallah abi gelecem ,sizleri görmek iyi gelir banada sivil hayata alışmaya çalışıyorum tekrar sanki evci çıktım geri dönecekmişim gibi hissediyorum hjoş hala 11 gün askerim o ayrı konu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
        Abi tekrar hoş geldin, çok özledim seni

Görüşelim kısa zamanda.
        Canını yerim senin eyvallah hoşbulduk
        Yarın buluşma yapılıyormuş katılabilirmiyim bilmiyorum ama en azından 10 dakika dahi olsa fırsa bulup yanlarına gidip görüşmeyi düşünüyorum şayet sende orda olacaksan görüşürüz mutlaka kardeşim ben de seni özledim
        Saol abim benim

Sanırım ben katılamayacağım ona.. Ama olsun sen bir alış evine, yuvana ben yanından ayrılmam

Yorum

emre geçmiş olsun, hayırlısıyla bitirdin askerliği
          2015 leon fr

Yorum

Hoş geldin

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Emrecim hoşgeldin kardeşim , hayırlısıyla Aslanlar gibi bitirdin geldin görevini , yengemizinde gözü aydın , bazı sıkıntılar olmuş anlattın ama inşallah onlarda hallolur kapanır en kısa zamanda , sen özgürlüğün tadını çıkarda müsait bi zamanda oturur dertleşiriz uzun uzun
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                Emrecim hoşgeldin kardeşim , hayırlısıyla Aslanlar gibi bitirdin geldin görevini , yengemizinde gözü aydın , bazı sıkıntılar olmuş anlattın ama inşallah onlarda hallolur kapanır en kısa zamanda , sen özgürlüğün tadını çıkarda müsait bi zamanda oturur dertleşiriz uzun uzun
                Hoşbulduk sağol kardeşim ,
                İnşallah en kısa zamanda görüşürüz Ankarada bekliyorum seni misafirim olarak

Yorum

hoşgeldin Emre abicim ya , bugün aradım seni ulaşamadım da burdan da bildireyim

Yorum

Hoşgeldin abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                      Hoşgeldin abi
                      Eyvallah kardeşim benim Hoşbulduk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                        hoşgeldin Emre abicim ya , bugün aradım seni ulaşamadım da burdan da bildireyim
                        Vay kardeşim benim sağolasın ya,
                        Evet mesajını ve aradığını fark ettim ama ben bugün biraz fazla uyudum ve telefona saat baya geç baktım malesef sonrada saat uygun değil diye dönüş yapamadım kardeşim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                          emre geçmiş olsun, hayırlısıyla bitirdin askerliği
                          Sağolasın abi teşekkür ederim hepinize valla işte yaptık bitti gitti geçmiş oldu artık

Yorum

önemli değil abicim tahmin ettim zaten yorgunluk abi kolay bişey değil gözümüz aydın abi, inşallah görüşürüz yakın zamanda buluşmada çok istedik de sen olasın, ama kısmet işte, inşallah bi dahakine

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                              önemli değil abicim tahmin ettim zaten yorgunluk abi kolay bişey değil gözümüz aydın abi, inşallah görüşürüz yakın zamanda buluşmada çok istedik de sen olasın, ama kısmet işte, inşallah bi dahakine
                              Hayırlısı kardeşim ya bakalım önümüzde uzun zamanlar olacak görüşmek için

Yorum

Emre kardeşim,ayrılık konusunun üzrine hoşgeldin mesajları yazdık Keşke yeni bir konu açsaydın
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X