Ynt: Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Tekrar tekrar HOŞGELDİN koçum, en kısa (mesela yarın, dediğin gibi 10 dakikada olsa) zamanda görüşmek üzere.
obaa EN BÜYÜK SİVİL BİZİM SİVİL obaa
İnşallah abi gelecem ,sizleri görmek iyi gelir banada sivil hayata alışmaya çalışıyorum tekrar sanki evci çıktım geri dönecekmişim gibi hissediyorum hjoş hala 11 gün askerim o ayrı konu
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
Abi tekrar hoş geldin, çok özledim seni
Görüşelim kısa zamanda.
Canını yerim senin eyvallah hoşbulduk
Yarın buluşma yapılıyormuş katılabilirmiyim bilmiyorum ama en azından 10 dakika dahi olsa fırsa bulup yanlarına gidip görüşmeyi düşünüyorum şayet sende orda olacaksan görüşürüz mutlaka kardeşim ben de seni özledim
Saol abim benim
Sanırım ben katılamayacağım ona.. Ama olsun sen bir alış evine, yuvana ben yanından ayrılmam
Emrecim hoşgeldin kardeşim , hayırlısıyla Aslanlar gibi bitirdin geldin görevini , yengemizinde gözü aydın , bazı sıkıntılar olmuş anlattın ama inşallah onlarda hallolur kapanır en kısa zamanda , sen özgürlüğün tadını çıkarda müsait bi zamanda oturur dertleşiriz uzun uzun
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
Emrecim hoşgeldin kardeşim , hayırlısıyla Aslanlar gibi bitirdin geldin görevini , yengemizinde gözü aydın , bazı sıkıntılar olmuş anlattın ama inşallah onlarda hallolur kapanır en kısa zamanda , sen özgürlüğün tadını çıkarda müsait bi zamanda oturur dertleşiriz uzun uzun
Hoşbulduk sağol kardeşim ,
İnşallah en kısa zamanda görüşürüz Ankarada bekliyorum seni misafirim olarak
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
hoşgeldin Emre abicim ya , bugün aradım seni ulaşamadım da burdan da bildireyim
Vay kardeşim benim sağolasın ya,
Evet mesajını ve aradığını fark ettim ama ben bugün biraz fazla uyudum ve telefona saat baya geç baktım malesef sonrada saat uygun değil diye dönüş yapamadım kardeşim...
önemli değil abicim tahmin ettim zaten yorgunluk abi kolay bişey değil gözümüz aydın abi, inşallah görüşürüz yakın zamanda buluşmada çok istedik de sen olasın, ama kısmet işte, inşallah bi dahakine
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
önemli değil abicim tahmin ettim zaten yorgunluk abi kolay bişey değil gözümüz aydın abi, inşallah görüşürüz yakın zamanda buluşmada çok istedik de sen olasın, ama kısmet işte, inşallah bi dahakine
Hayırlısı kardeşim ya bakalım önümüzde uzun zamanlar olacak görüşmek için
Yorum