Ynt: UZUN BİR BERABERLİKTEN SONRA KISA BİR AYRILIK ALLAHA EMANET OLUN.
Eeee Emrecim baslamak yolun yarisi derler. Sen de yolun yarisini katediyorsun yarindan itibaren. Biz de senin adina hem mutlu hem de biraz huzunluyuz ama allah boyle huzunler versin daha ktusunu vermesin. Askerligi yapmanin gururunu omrun boyunca tasiyacagin icin de senin adina mutluyuz. Kendine iyi bak kardesim. Sayili gunlar hizli gecer bir bakmissin bitivermis sen de aramiza tekrar katilmissin. Gule gule git gule gule gel. Bizler seni bekliyor olacagiz. Kendine ve vatanimiza iyi bak. Sevgiler 1977 TRABZON EMRET KOMUTANİM.......
Emre kardeşimiz onuruna bir akşam yemeğinde yine beraberdik.
Başta Emre ve güler yüzlü eşi Diara hanım (Allah kavuştursun diyorum)
Trabzon61 (Utku Aksoy)
speedyY (Emre Özben)
35OFT23 (Faruk Ömer Tarıkahya)
Ryoichi (Kaan Köse)
CRR (Erdem Özen)
ersin_58
eymenkul (Eymen KUL)
AvBurak (Ali Burak Doğan) ve arkadaşı ile
Telefonla arayarak hal ve hatırımızı soran ve yetişmeye çalışan Destiny (İsa Kılıçaslan) 'e
katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim
Sevgili Emre, yerin iyi sayılır, güle güle git, tez zamanda salimen gel. Dilara'ya da Allah kavuştursun dileklerimi iletiyorum. Bu akşamki yemekten nasıl haberim olmadı anlayamadım. Ben siteyi sürekli takip edemiyorum, herhalde o arada kaçırdım. Neyse kalplerimiz beraber. Tekrar görüşmek üzere...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
emre yahırlı ugurlu olsun 5 ay göz acıp kapayınca gecer
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Sevgili Abilerim ve kardeşlerim ;
Bügün Yemin törenimi gerçekleştirmiş olup , Artık Yeminli olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Kısa Dönem Er Yükümlüsüyüm
Burda herşey Yolunda gidiyor Fırtına ve yoğun yağış ile beraber soğuğa da aşina olduğum için pek sıkıntı olmuyor sabah 5 iştima ile akşam 5 te akşam yemeği iştimasına kadar spor ve eğitimle vaktimiz geciyor ,
Usta erlerden tanıdıklarım olması sebebi ile ve kısa dönem er gelen arkadaşlarımızlada uyum içindeyiz ,
Bugün yapılacak yemin törenini kışlamızda gercekleştirecektik yalnız yoğun yağış ve soğuk nedeni ile kapalı spor salonunda gercekleştirmek durumunda kaldık onca hazırlık tertipte boşa gitti diyebilirim içimizde ki tek burukluk bundan oldu.
Spor salonunda 400 kişilik birliğimizi içlerinde bende dahil olmak üzere 6 kişinin temsil etmesi ve 6 kişiye başarı ve yüksek hizmet belgesi verilmesi bunların içerisinde benimde olmam ayrıca bir onurdu her ne kadar soğukkanlı bir yapım olsada Bölük komutanı ile onca kalabalığın içinde tokalaşmak ve ödülümü almak beni bile fazlası ile heyecanlandırdı
şuan için herşey bende yolunda gidiyor yarın telefonum açık olacak burda idareten bir cep telefonu kullandığım için sizlerin numaraları yanımda yok malesef aramak görüşmek istediğim abilerim kardeşlerim kusura bakmasın ama fırsatı olup arıyabilecek olanlar yarın kendi numaramdan bana ulaşabilirler,
Yorum