Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: UZUN BİR BERABERLİKTEN SONRA KISA BİR AYRILIK ALLAHA EMANET OLUN.

Allah yolunu açık etsin kardeşim. İnşallah tez zamanda sorunsuz sıkıntısız bitirir dönersin. Allaha emanet ol

Yorum

Basin dik, yuregin dolu dolu hayirlisi ile tez zamanda hayirlisi ile bitir gel vatan borcunu.
      Allaha emanet ol.
      Icimden bir his Merzifon diyor.
      Zevkle misafir ederiz seni

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Bu arada ben de 311 KD olarak yapmıştım. Biz de sınava 3 arkadaş birlikte gittik.

İlk arkadaş tüm soruları dikkatlice cevapladı. Forma "uzun dönem - komando" işaretledi. Kısa dönem çıktı
        İkinci arkadaş tüm soruları "bilerek" yanlış işaretledi. "kısa dönem" işaretledi. Asteğmen oldu
        Ben adımı yazığ boş kağıt verdim (sınavın bir önemi olmadığını bildiğim için) Bana da kısa dönem çıktı.

Kısaca sınavın ve senin tercihinin hiçbir etkisi yok. Senin gideceğin yer, yapacağın görev şimdiden belli zaten.

Diyarbakır, Ergani'deki acemi birliğinde olan 94 kişinin neredeyse tamamı ile konuşmuştum. Broker, kaymakam, işletmeci, öğretmen, aranjör pilot gibi alakasız meslek guruplarından toplanmış o kadar kişiden hiç kimse, kendi ihtisas alanları ile ilgili bir yere gidememişti

Sonuçta 5 ay 7 gün süren bir tatilden sonra döndük.

Bu arada askerliğin en güzel yönü, "yarın ne yapacağım" diye düşünmene gerek olmaması. Ne yapacağını mutlaka biri sana söylüyor
        1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
        Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Abi, söylenecek her şey söylenmiş zaten. Ben babam dolayısıyla askerliği inceleyebilme fırsatı buldum. Ancak şunu söyleyebilirim, sayılı gün herkes için gerçekten çabuk geçiyor ve yaptığının bilincine varan herkes, bu ülkede askerlik görevini yapmaktan gurur duyuyor; bunu girdiği her ortamda göğsünü kabartarak söyleyebiliyor. Sen gerçekten sevilen bir insansın ve bunun askerlik hayatında da aynı şekilde olacağına dair hiçbir şüphem yok. Gitmeden elbette görüşeceğiz ama şimdiden hayırlı tezkereler

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Ooo ailemizden bi asker daha borcunu ödemeye gidiyor!! Hakkımız varsa helal olsun abicim.. Hayırlıysa git-gel inşallah.. Hayırlı tezkereler, EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKERRR obaa obaa obaa

Yorum

CENAB-I ALLAH C.C. yar ve yardımcın olsun hemşerim.İnşallah kazasız belasız bitirir,seni seven insanların arasına sağ salim katılırsın.

yolun açık olsun...

Yorum

Hayırlı tezkereler emre paşam. Benim burdaki askerlikte 31 aralıkta sona eriyor. Bu arada sen askerdeyken ben ankarada olacam. bana özelden adres atarsan sendeki emanet yoldan geçerken alayım olurmu.

Yorum

ooooo emre abi hayırlı teskelere şimdiden allah sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin bakarsın yanına düşerim bende yakında belli olur obaa obaa obaa muhaha
                  Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                  GIBBON

Yorum

Şimdi yer ve dönem tartışmalarını görünce aklıma konu ile ilgili bir fıkra geldi:

Gariban, kendi halinde bir asker adayı yoklama için şubeye gider. Şubede görevli komutan, çocuğun bu mazlum halini görünce dayanamaz. Bi iyilik yapmak ister ve sorar:

- Evladım, sana kanım ısındı, özellikle gitmek istediğin bir yer var mı? Varsa söyle seni oraya yollayayım.

Komutanın sorusunu, bir sınama, hatta tuzak sorusu sanan gariban asker, gayet gurulu, haşin ve yüksek bir sesle:

- Bu bayrağın altında olsun da neresi olursa olsun komutanım!.. diye kükrer.

Bu cevap, komutanı kızartıp bozartsa da komutan birşey diyemez. Kendisine yapmak istediği iyiliği, biraz saygısızce, hatta küçük düşürücü bir şekilde reddeden askere, layık olduğu dersi vermek isteyen komutan, askeri öye bir yere yollar ki akıllara zarar.

İyi bir yer umarak görev yerine varan asker bir de ne görsün: Kuş uçmaz kervan geçmez, insandan, medeniyetten uzak, çok ama çok ücra, kel ağaçsız bir dağın tepesine, alakasız şekilde dikilmiş bir bayrağın altında bulur kendini. Tek görevi, o ıssız dağın tepesindeki bayrağın altında nöbet tutmak olan asker çaresiz başlar verilen görevi yapmaya.

Aradan 6 ay kadar geçince, durumunu biraz da merak ettiği askerden haber almak, aslında biraz da dalga geçmek isteyen komutan, telefon ile arar askeri:

- Eee evladım. Nasıl gidiyor askerlik? Bayrak ve görevin ile ilgili bir sıkıntın var mı?

- Valla komutanım, bayrak ve görevim ile ilgili bir sıkıntım yok da, bu bayrağı buraya dikenin ........... !...
                    1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                    Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

hayırlısıyla gidip gelmen dileğiyle.. Allaha emanet ol...
                      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Emre abi Allah yardımcın olsun.İnşallah herkesin gelebileceği bir yer olur da bir pazar toplanıp geliriz...
                        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

kazasız belasız hayırlı teskereler,Allah bahtını açık etsin
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Sevgili Emre, senin gibi mert civan bir delikanlıya askerlik çok yakışacak. Tez zamanda gider dönersin inşallah. Utku'nun dediği gibi seni böyle yetiştiren anne babanın ellerini öpmek lazım. Gittiğin her yerde kendini sevdireceğinden şüphem yok. Sana yakın bir Team üyesi de olacaktır mutlaka. Gitmeden mutlaka görüşürüz seni yaprak kebapla uğurlarız. Seni salimen bekliyoruz...

obaa Döndüğünde anılarının dinlemek için sabırsızlanıyorum. obaa

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Emre kardeşim,ben İstanbul'a geleceksin vedayı burada yapacağız diye bekliyordum.Olmadı şimdi,bilseydim son görüşmemizde helalleşirdik seninle.Neyse sağ salim git gel,öde borcunu kardeşim..
                              Varsa hakkım sana sonuna kadar helaldir...
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Emre cim hayırlı tezkereler.
                                Sayılı gün çabuk geçiyor ama son bir hafta hariç
                                Hatta bana kötü bir son gün süprizide olmuştu ama aradan kaç yıl geçti hepsi güzel bir hatıra olarak kalıyor.

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

obaa

Yorum

İşleniyor...
                                X