Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: UZUN BİR BERABERLİKTEN SONRA KISA BİR AYRILIK ALLAHA EMANET OLUN.

Bu gunleri yad etme temennisiyle hayirli teskereler diliyorum
    2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
      CENAB-I ALLAH C.C. yar ve yardımcın olsun hemşerim.İnşallah kazasız belasız bitirir,seni seven insanların arasına sağ salim katılırsın.

yolun açık olsun...
      Allah razı olsun MEtin abi Eyvallah...

Orjinal yazı sahibi: bumerang
      Hayırlı tezkereler emre paşam. Benim burdaki askerlikte 31 aralıkta sona eriyor. Bu arada sen askerdeyken ben ankarada olacam. bana özelden adres atarsan sendeki emanet yoldan geçerken alayım olurmu.
      Eyvallah abim sağolasın Senin emanet hazır bekliyor ne zaman istersen ben sana adres gönderecem
      Orjinal yazı sahibi: duownage
      ooooo emre abi hayırlı teskelere şimdiden allah sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin bakarsın yanına düşerim bende yakında belli olur obaa obaa obaa muhaha
      Sağol Onur kardeşim Allaha emanet ol sende

Yorum

Orjinal yazı sahibi: armblyn
        Bu gunleri yad etme temennisiyle hayirli teskereler diliyorum
        Eyvallah kardeşim sağolasın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
          hayırlısıyla gidip gelmen dileğiyle.. Allaha emanet ol...
          Eyvallah kardeşim Sağolasın...

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
          Emre abi Allah yardımcın olsun.İnşallah herkesin gelebileceği bir yer olur da bir pazar toplanıp geliriz...
          Hadi bakalım Eymen kardeşim Teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: ulas79
          kazasız belasız hayırlı teskereler,Allah bahtını açık etsin
          Allah razı Olsun Teşekkür ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
            Sevgili Emre, senin gibi mert civan bir delikanlıya askerlik çok yakışacak. Tez zamanda gider dönersin inşallah. Utku'nun dediği gibi seni böyle yetiştiren anne babanın ellerini öpmek lazım. Gittiğin her yerde kendini sevdireceğinden şüphem yok. Sana yakın bir Team üyesi de olacaktır mutlaka. Gitmeden mutlaka görüşürüz seni yaprak kebapla uğurlarız. Seni salimen bekliyoruz...

obaa Döndüğünde anılarının dinlemek için sabırsızlanıyorum. obaa
            Eyvallah Hakan abim ya sağolasın MEsajında ayrı bir gururlandırdı böyle gördüysen ne mutlu bana,
            inşallah abi gitmeden görmeyi çok isterim hepinizi

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
            Emre kardeşim,ben İstanbul'a geleceksin vedayı burada yapacağız diye bekliyordum.Olmadı şimdi,bilseydim son görüşmemizde helalleşirdik seninle.Neyse sağ salim git gel,öde borcunu kardeşim..
            Varsa hakkım sana sonuna kadar helaldir...
            Ya Bülent abim gelmeyi çok istiyordum ama hala anlaşılan son güne kadar iş koşturmak durumundayım bi kaç iş var onları halletmeden seyahate çıkamam malesef
            Ama olsun seni görmüş oldum ya yakın zamanda oda iyi geldi gercekten inşallah döndüğümde abim teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: TOGI
            Emre cim hayırlı tezkereler.
            Sayılı gün çabuk geçiyor ama son bir hafta hariç
            Hatta bana kötü bir son gün süprizide olmuştu ama aradan kaç yıl geçti hepsi güzel bir hatıra olarak kalıyor.

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

obaa
            Eyvallah Tolga abim çok sağolasın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meto
              hayırlı teskereler
              Teşekkür ederim...

Orjinal yazı sahibi: smg05
              hayirli teskereler ustadim tanismak nasip olmadi ama kalpler bir. Hayirlisi ile git gel....
              Sağlık olsun tanışacak daha önümüzde çok gün olacak kardeşim Teşekkür ederim...

Orjinal yazı sahibi: ozas
              (( benim kardeşim de aynı durumda seni çok iyi anlayabiliyorum sınava girebilmek için saatlerce bekledi 9 yada 10'unda sonuçlar belli olacak 12 teslim olacak. aynı belirsizlik bizde de geçerli senin içinde hayırlı teskereler olsun sağ salim gidip gelin
              Özlem kardeşim sizede o zaman Allah sabır versin bende şimdi sana telkinde bulunayım bari sayılı gün çabuk gecerden girerekten
              Allah kavuştursun kardeşinde sağ salim gider döner aslanlar gibi inşallah...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: platinum HD
                Emre kardeşim,
                Şimdiden hayırlı teskereler,Allah sana ve tüm askerlerimize güç ve kuvvet versin,sevdiklerine tekrar kavuşmayı nasip etsin inşallah.
                Çok sağol Hünkar abim Allah razı olsun

Orjinal yazı sahibi: iatros
                Emre hayırlı teskereler. Güle güle git güle güle gel. Hakkım varsa helal olsun.
                Eyvallah kardeşim Allah razı olsun...

Orjinal yazı sahibi: Blackwind
                Tanışma fırsatımız malesef olamadı. Ne olursa olsun buradaki herkesin mutlaka birbirine bir şekilde hakkı geçmiştir. Ufak da olsa bir hakkım varsa helal olsun Emreciğim. Allah hayırlısı ile sağ salim gidip-gelmeyi nasip etsin.
                Yolun açık olsun ve şimdiden hayırlı tezkereler..
                Eyvallah abi teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                  hayırlı teskereler dostum allah kazadan beladan korusun
                  Eyvallah Bilal KArdeşim Sağolasın

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                  emre özletcen kendini, vatana millete hayırlı olsun, büyük ihtimal kısa dönem çıkar zaten, 18 mayısta tezkereni almış olursun,
                  Sağolasın kardeşim eğer kısa gidersem benim dönüşte o tarihlerde bakalım hayırlısı artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sefirist
                    Hayırlı Tezkereler...
                    Eyvallah Teşekkür ederim.

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                    Emrecim Allah hayırlısıyla bu vatan için üzerine düşen görevini yapıp gelmeni nasip etsin, geride bırakıpta gittiğin sevenlerine bağışlasın.
                    eyvallah Kamil abim Çok sağolasın...

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    inşallah abim askerden önce görüşeceğiz vedalaşmadan gitmek yok
                    Hadi bakalım bekliyoruz seni

Orjinal yazı sahibi: serhat yakar
                    hayırlı tezkereler diliyorum hayırlısıyla kazasız belasız git gel kardeşim bu bayrak için bu vatan için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmak lazım
                    Eyvallah Serhat abi Teşekkür ederim.

Yorum

• Ynt: UZUN BİR BERABERLİKTEN SONRA KISA BİR AYRILIK ALLAHA EMANET OLUN.

Orjinal yazı sahibi: laserion
                      Hayırlı teskereler. Dilerim kısa dönem ve güzel bir yer olur.

Almadıysan postal içine giymek üzere ortopedik tabanlık almanı öneririm

Teşekkür ederim tavsiyeni dikkate alacam

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                      Abi hayırlısıyla gidip gelmen dileğiyle
                      eyvallah Anıl kardeşim

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                      allah gule gule gıtmek gelmek nasıp etsın ınsaallah
                      Sağol kardeşim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ummut
                        Allah yar ve yardımcın olsun Emre.. Hayırlı teskereler..
                        Eyvallah Umut kardeşim Teşekkür ederim.

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
                        oooo Emre senide asker yapıyoruz ha....hadi bakalım şimdiden hayırlı teskereler...
                        Aynen öyle KAdir abi Kendinize iyi bakın Kaplanada iyi bak

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                        Yolun açık olsun. Hayırlı git hayırlı gel inşallah.
                        Eyvallah Teşekkür ederim.

Orjinal yazı sahibi: arslan.gonul
                        abicim hayırlı teskeler inş hayırlısıyla gidip hayırlısıyla geri dönmeyi Allah nasip etsin
                        Arslan kardeşim Teşekkür ederim Allaha emanet ol dikkat et kendine

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zaqa17
                          Şimdiden hayırlı tezkereler diyelim
                          Teşekkür ederim Ömer kardeş.

Orjinal yazı sahibi: Astra H
                          hayırlı tezkereler.hayırlısıyla gidin gelin.vatan için can feda
                          Eyvallah Mert kardeşim.

Orjinal yazı sahibi: Montoya
                          Sevgili Emre,
                          Hayırlı tezkereler diliyorum.. obaa
                          Asker dönüşü yeni bir konu başlığı olarak "KISA BİR AYRILIK SONRASI UZUN BİR BERABERLİK İÇİN YİNE ARANIZDAYIM" yazarak seni aramızda göreceğimiz günü görür gibiyim...Emin ol askerliğin en zor zamanı ilk 1 hafta ve son 1 haftadır, arası su gibi geçer...
                          Herşey gönlünce olsun, dönüş mesajını bekliyor olacağız.
                          Askere selam olsun.
                          Montoya Murat
                          obaa
                          Murat abim Teşekkür ederim bakalım hayırlısı ile gidelim gelelim yeni konular açmaya devam ederiz zaten Kısa bir ayrılık olacak dediğin gibi
                          Kendine iyi bak abi Allaha emanet ol.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uzman
                            Güle güle git güle güle gel kardeşim.Seni özleyeceğiz.
                            Teşekkür ederim Allaha emanet olun,

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                            Bir hakkımız geçti ise helal olsun kardeşim... Hayırlı teskereler olsun...
                            Eyvallah Kadir abim Allaha emenet olun.

Orjinal yazı sahibi: mehmet çınar
                            Hayirli tezkereler abi..
                            Sağolasın Mehmet kardeşim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              hayırlı teskereler dilerim
                              Sağol Çağrı.

Yorum

Hayırlı teskereler dilerim ...

Ankara White Tiger'ı özleyecek =)

Saygılarımla ...

Yorum

İşleniyor...
                                X