Ynt: UZUN BİR BERABERLİKTEN SONRA KISA BİR AYRILIK ALLAHA EMANET OLUN.
Orjinal yazı sahibi: 06METİN
CENAB-I ALLAH C.C. yar ve yardımcın olsun hemşerim.İnşallah kazasız belasız bitirir,seni seven insanların arasına sağ salim katılırsın.
yolun açık olsun...
Allah razı olsun MEtin abi Eyvallah...
Orjinal yazı sahibi: bumerang
Hayırlı tezkereler emre paşam. Benim burdaki askerlikte 31 aralıkta sona eriyor. Bu arada sen askerdeyken ben ankarada olacam. bana özelden adres atarsan sendeki emanet yoldan geçerken alayım olurmu.
Eyvallah abim sağolasın Senin emanet hazır bekliyor ne zaman istersen ben sana adres gönderecem
Orjinal yazı sahibi: duownage
ooooo emre abi hayırlı teskelere şimdiden allah sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin bakarsın yanına düşerim bende yakında belli olur obaa obaa obaa muhaha
Orjinal yazı sahibi: ted79
Sevgili Emre, senin gibi mert civan bir delikanlıya askerlik çok yakışacak. Tez zamanda gider dönersin inşallah. Utku'nun dediği gibi seni böyle yetiştiren anne babanın ellerini öpmek lazım. Gittiğin her yerde kendini sevdireceğinden şüphem yok. Sana yakın bir Team üyesi de olacaktır mutlaka. Gitmeden mutlaka görüşürüz seni yaprak kebapla uğurlarız. Seni salimen bekliyoruz...
obaa Döndüğünde anılarının dinlemek için sabırsızlanıyorum. obaa
Eyvallah Hakan abim ya sağolasın MEsajında ayrı bir gururlandırdı böyle gördüysen ne mutlu bana,
inşallah abi gitmeden görmeyi çok isterim hepinizi
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Emre kardeşim,ben İstanbul'a geleceksin vedayı burada yapacağız diye bekliyordum.Olmadı şimdi,bilseydim son görüşmemizde helalleşirdik seninle.Neyse sağ salim git gel,öde borcunu kardeşim..
Varsa hakkım sana sonuna kadar helaldir...
Ya Bülent abim gelmeyi çok istiyordum ama hala anlaşılan son güne kadar iş koşturmak durumundayım bi kaç iş var onları halletmeden seyahate çıkamam malesef
Ama olsun seni görmüş oldum ya yakın zamanda oda iyi geldi gercekten inşallah döndüğümde abim teşekkür ederim
Orjinal yazı sahibi: TOGI
Emre cim hayırlı tezkereler.
Sayılı gün çabuk geçiyor ama son bir hafta hariç
Hatta bana kötü bir son gün süprizide olmuştu ama aradan kaç yıl geçti hepsi güzel bir hatıra olarak kalıyor.
Orjinal yazı sahibi: meto
hayırlı teskereler
Teşekkür ederim...
Orjinal yazı sahibi: smg05
hayirli teskereler ustadim tanismak nasip olmadi ama kalpler bir. Hayirlisi ile git gel....
Sağlık olsun tanışacak daha önümüzde çok gün olacak kardeşim Teşekkür ederim...
Orjinal yazı sahibi: ozas
(( benim kardeşim de aynı durumda seni çok iyi anlayabiliyorum sınava girebilmek için saatlerce bekledi 9 yada 10'unda sonuçlar belli olacak 12 teslim olacak. aynı belirsizlik bizde de geçerli senin içinde hayırlı teskereler olsun sağ salim gidip gelin
Özlem kardeşim sizede o zaman Allah sabır versin bende şimdi sana telkinde bulunayım bari sayılı gün çabuk gecerden girerekten
Allah kavuştursun kardeşinde sağ salim gider döner aslanlar gibi inşallah...
Tanışma fırsatımız malesef olamadı. Ne olursa olsun buradaki herkesin mutlaka birbirine bir şekilde hakkı geçmiştir. Ufak da olsa bir hakkım varsa helal olsun Emreciğim. Allah hayırlısı ile sağ salim gidip-gelmeyi nasip etsin.
Yolun açık olsun ve şimdiden hayırlı tezkereler..
Orjinal yazı sahibi: zaqa17
Şimdiden hayırlı tezkereler diyelim
Teşekkür ederim Ömer kardeş.
Orjinal yazı sahibi: Astra H
hayırlı tezkereler.hayırlısıyla gidin gelin.vatan için can feda
Eyvallah Mert kardeşim.
Orjinal yazı sahibi: Montoya
Sevgili Emre,
Hayırlı tezkereler diliyorum.. obaa
Asker dönüşü yeni bir konu başlığı olarak "KISA BİR AYRILIK SONRASI UZUN BİR BERABERLİK İÇİN YİNE ARANIZDAYIM" yazarak seni aramızda göreceğimiz günü görür gibiyim...Emin ol askerliğin en zor zamanı ilk 1 hafta ve son 1 haftadır, arası su gibi geçer...
Herşey gönlünce olsun, dönüş mesajını bekliyor olacağız.
Askere selam olsun.
Montoya Murat
obaa
Murat abim Teşekkür ederim bakalım hayırlısı ile gidelim gelelim yeni konular açmaya devam ederiz zaten Kısa bir ayrılık olacak dediğin gibi
Kendine iyi bak abi Allaha emanet ol.
Yorum