Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: UZUN BİR BERABERLİKTEN SONRA KISA BİR AYRILIK ALLAHA EMANET OLUN.

Allah yar ve yardımcın olsun Emre.. Hayırlı teskereler..

Yorum

oooo Emre senide asker yapıyoruz ha....hadi bakalım şimdiden hayırlı teskereler...

Yorum

Yolun açık olsun. Hayırlı git hayırlı gel inşallah.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

abicim hayırlı teskeler inş hayırlısıyla gidip hayırlısıyla geri dönmeyi Allah nasip etsin

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Şimdiden hayırlı tezkereler diyelim
            Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

hayırlı tezkereler.hayırlısıyla gidin gelin.vatan için can feda

Yorum

Sevgili Emre,
                Hayırlı tezkereler diliyorum.. obaa
                Asker dönüşü yeni bir konu başlığı olarak "KISA BİR AYRILIK SONRASI UZUN BİR BERABERLİK İÇİN YİNE ARANIZDAYIM" yazarak seni aramızda göreceğimiz günü görür gibiyim...Emin ol askerliğin en zor zamanı ilk 1 hafta ve son 1 haftadır, arası su gibi geçer...
                Herşey gönlünce olsun, dönüş mesajını bekliyor olacağız.
                Askere selam olsun.
                Montoya Murat
                obaa
                1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

Güle güle git güle güle gel kardeşim.Seni özleyeceğiz.

Yorum

Bir hakkımız geçti ise helal olsun kardeşim... Hayırlı teskereler olsun...
                    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Hayirli tezkereler abi..

Yorum

hayırlı teskereler dilerim
                        InsigniaTEAM

Yorum

Bütün abilerime kardeşlerime en içten dileklerimle çokca Teşekkür ederim , iyi niyetleriniz ve temennileriniz şu günlerde moralimi yüksek tutmamda emin olun çok yardımcı oldu cevap yazmaya her ne kadar fırsat bulamayacağım kadar yoğun olsamda güzel yorumlarınızı bir 5 dakika dahi olsa girip okuyorum,
                          Bütün bu abilik kardeşlik duyguları ve yanımda olduğunuzda ötürü çok mutlu oldum tekrar teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                            Hayirli teskereler kardesim..
                            Sag salim git ve gel..
                            Asker ocagi peygamber ocagi,askerlik gorevi de vatan borcu,namus borcu..
                            2004 aralik ayinda 301.ksd olarak ben de vatan borcumu odemek uzere teslim olmustum birligime hatta yanilmiyorsam 12.12 idi tarih.. ( kendi dusunceme gore gidilebilecekmen uygun donem aralik donemiydi )
                            Vaktiyle sinavi ciddiye alip sinavda ben de sorulari elimden geldigince dogru cevaplamaya calismistim.. Tercihlerim kisa donem ve jandarma idi ve ilk tercihlerim gerceklesti.. ( tesaduf olma ihtimali de var )
                            Bir de gonlumden yakin olsun istemistim ama nasibimde memleketin tam ortasina yozgat'a gitmek varmis.. Gittim ve bence gayet iyi bir askerlik donemi gecirdim yozgat'ta..
                            Umarim senin de hersey gonlunce olur..
                            Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve temennileriniz için

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                            Yolların engelsiz,sular gibi çağlayarak git,çağlayarak gel,yokuşların iniş haline gelsin..Sağlimen git ,sağlimen gel..Hayırlı teskereler KARDEŞİM:.... hiho obaa
                            Eyvallah Sufyan abim Allahın izni ile gider geliriz

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                            Emrecigim Allah'a emanet ol .Sen gittiğin heryerde fark yaratacak bir insansın . Kendine dikkat et .Komutanin arabasını rahat bırak. Adamı 400 beygirlik megane'a bindirme. Seni tanıdığıma çok memnun oldum kardesim.
                            Ahaha valla hizmet olsunda gerekiyorsa ordunun bütün arabalarını sürat arabasına ceviririm orda yeter ki imkan versinler valla bi komutan şöförğ felan olursam zaten komutan yaşadı hiç bir yere geç kalmayacak demektir
                            Teşekkür ederim Şafak abim Bende seni tanıdığım için ayrı bir mutluyum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebazios
                              Emre hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel.

Bu arada ülke genelinde nereye gidersen git, gideceğin bölgede mutlaka bir insignia team üyesi olacağı için, birliğin açıklanır açıklanmaz duyurursan güzel olur. Bu şekilde kime misafir olacağın da belli olmuş olur
                              Teşekkür ederim Yılmaz kardeşim valla bu misafirlik mesajları beni ayrı bir mutlu ediyor nerde olursam olayım yabancılık çekmeyeceğimden eminim

Orjinal yazı sahibi: ceycey
                              simdiden hayirli teskereler kardes sag saglim gitmek gelmek nesip etsin rabbim
                              Allah razı olsun Teşekkür ederim Temenniler için

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                              Allah yolunu açık etsin kardeşim. İnşallah tez zamanda sorunsuz sıkıntısız bitirir dönersin. Allaha emanet ol
                              Sağol kardeşim benim Sende Allaha emanet ol..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                                Basin dik, yuregin dolu dolu hayirlisi ile tez zamanda hayirlisi ile bitir gel vatan borcunu.
                                Allaha emanet ol.
                                Icimden bir his Merzifon diyor.
                                Zevkle misafir ederiz seni

Valla abi gelecem gelecem dedik belkide bu şekilde geliriz kim bilir
                                Teşekkür ederim Memet abim düşünmen yeter benim için...

Orjinal yazı sahibi: CRR
                                Abi, söylenecek her şey söylenmiş zaten. Ben babam dolayısıyla askerliği inceleyebilme fırsatı buldum. Ancak şunu söyleyebilirim, sayılı gün herkes için gerçekten çabuk geçiyor ve yaptığının bilincine varan herkes, bu ülkede askerlik görevini yapmaktan gurur duyuyor; bunu girdiği her ortamda göğsünü kabartarak söyleyebiliyor. Sen gerçekten sevilen bir insansın ve bunun askerlik hayatında da aynı şekilde olacağına dair hiçbir şüphem yok. Gitmeden elbette görüşeceğiz ama şimdiden hayırlı tezkereler
                                Erdem kardeşim Teşekkür ederim Sizin gibi kardeşlerim olduğu sürece daha iyi hissediyorum kendimi
                                Kendine iyi bak ve dikkatli ol

Orjinal yazı sahibi: cekY
                                Ooo ailemizden bi asker daha borcunu ödemeye gidiyor!! Hakkımız varsa helal olsun abicim.. Hayırlıysa git-gel inşallah.. Hayırlı tezkereler, EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKERRR obaa obaa obaa
                                Uğur kardeşim Teşekkür ederim HAdi bakalım darısı sizlerin başına artık benim gibi ilerlemiş yaşada bırakmayın ama

Yorum

İşleniyor...
                                X