Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: UZUN BİR BERABERLİKTEN SONRA KISA BİR AYRILIK ALLAHA EMANET OLUN.

Orjinal yazı sahibi: BORA
    Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Orjinal yazı sahibi: BORA
    obaa Daha fotoğraf çekemeden nereye bugünlerde bende hep askerliği hatırlıyorum. Şimdi kısa dönemler gidiyor, nasıl olur vs. diyorum. Yakınlarımdan da gidenler olacak onlarla tecrübe paylaşımı yapıyorum güzel bir duygu, kısa dönem çıkar; bir bakmışız burdasın. En güzel zamanda da gidiyorsun bende 12 aralık'ta teslim olmuştum. Belli olduğunda da yazarsın, neresi çıkmış merak ederiz. Şimdiden hayırlı olsun; allah kazasız belasız atlatmak nasip etsin.
    Sağol Bora kardeşim valla orda ki Uzun yani 12 aylık arkadaşlar biraz kafamı karıştırdı 12 ay alırlar seni diye yaptıkları sınavı 50 de 50 yaptım bunu öğrendiklerinde ve fiziğinden ötürü seni uzun alma ihtimalleri çok yüksek dedi ya bakalım hayırlısı belki takılıyorlardı ama benim için pek fark eden bişey olmaz Allah beni bekleyenlere versinde sabrını ben 12 ayda yaparım
    Büyük konuşmayım ama kısa dönem çıkar. hayırlısıyla başlasın; zaten biter. Perşembe, cuma gibi belli olur hayırlısı bakalım.
    Bakalım kardeşim hayırlısı diyorum ya benim için pek fark etmez ben kendimi bu yaşıma kadar hep 15 ay için hazırladım hatta 18
    Orjinal yazı sahibi: rangestorm
    hayırlı tezkereler abi..tez zamanda git dön inşallah..
    Sağol kardeşim benim darısı başınıza

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
      Geçen yıl tam da buzamanlar bende aynı telaş, heyecan, mutluluk ve üzüntü içerisindeydim. Vatan Borcu dedik, elimizden geldiği kadar borcumuzu ödeyip geldik. Bu bir bayrak yarışı, kim bilir seneyede Emre Kardeşim sende başka kardeşlerimiz için benzer cümleleri yazacak, bugünleri, askerlik günlerini tatlı bir anı olarak hatırlayıp gururlanacaksın.. Allah güle güle gidip güle güle gelemeni hayırlısıyla nasip etsin. Allah'a emanet ol
      Amin kardeşim allah razı olsun diyorum ya tek bir isteğim var hakkını vermek doğu olur batı olur fark etmez Vatana millete hayırlı uğurlu olsunda gerisi önemli değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
        emre abım benım hayırlı teskereler dıyelım sımdıden yoklugunu arıcaz tabıkıde sen bızım abımızın ve kardesımızsın herseyde her konuda cok yardımın dokundu gercektende hayırlısıyla gıt gel abı ızın kullanma abı hemen 5 ay 5 gunle gelırsın kısmetse mutlaka gır abı ve sana askerdeyken ulasabılcegımız bır numaran olursa seve seve ararım abı musaıt oldugunca keske ankarada olsam cok guzel bır sekılde organızasyon ayarlardık en buyuk asker bızım asker dıyerek buyuk ınsıgnıa team grubu olurdu gercektende allaha emanet ol abı gonlumuz kalbımız senınle her zaman ...
        Sağol Emre kardeşim Düşünmeniz bile yeterli benim için Ben ara arada olsa fırsat bulursam şayet katılırım zaten aranıza elimden geldiğince oranın havasını soluturum burda size

Yorum

Özlicez seni abim. Hayırlısıyla gidip dönmen dileğiyle...
          2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firat12
            Özlicez seni abim. Hayırlısıyla gidip dönmen dileğiyle...
            Sağol kardeşim benim bende sizleri özlerim emin ol Allaha emanet olun...

Yorum

Hayırlı teskereler.gideceğin yeri de belli olunca yaz

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Evet Emre Vatan borcu ödenir sırası gelince.Bu Insignia denen teneke den ibaret araba yüzünden nece dostluklar oluştu kısmen sanal çoğu zaman da gerçek.Artık her nereye askerliğin çıkarsa çıksın her ilde bir Insignia sever var neredeyse.O yüzden bence çok şanslısın.Askerliği bir eğlence olarak gör çok daha rahat geçer.Her gün düzenli bir yaşam kısa süreliğine seni bekliyor.Kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği dakika şaşmıyor.Zamanın kıymetini göreceksin.Sabah 6 da uyanıp 6,30 da kahvaltı yapıp 7 de iştima vereceksin.Saat 10-11 olduğunda sen uyanalı epey bir zaman geçmiş olacak halbuki saat daha 10 da bi dünya iş yapmış olacak ve zamanın değerini anlayacaksın.
                Bende aynı tarihte 12,12,2006 tarihinde Adapazarında birliğime teslim olmuştum 313. kısa döner er olarak.Mayıs 17 de hayırlısıyla kısa dönem çavuş olarak tezkereni alırsın.Şimdiden hayırlı tezkereler.İzmire gelirsen bir buluşma daha kaçınılmaz zaten

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafa
                  Hayırlı teskereler.gideceğin yeri de belli olunca yaz
                  Yazarım Mustafa abi Teşekkürler...

Orjinal yazı sahibi: taner
                  Evet Emre Vatan borcu ödenir sırası gelince.Bu Insignia denen teneke den ibaret araba yüzünden nece dostluklar oluştu kısmen sanal çoğu zaman da gerçek.Artık her nereye askerliğin çıkarsa çıksın her ilde bir Insignia sever var neredeyse.O yüzden bence çok şanslısın.Askerliği bir eğlence olarak gör çok daha rahat geçer.Her gün düzenli bir yaşam kısa süreliğine seni bekliyor.Kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği dakika şaşmıyor.Zamanın kıymetini göreceksin.Sabah 6 da uyanıp 6,30 da kahvaltı yapıp 7 de iştima vereceksin.Saat 10-11 olduğunda sen uyanalı epey bir zaman geçmiş olacak halbuki saat daha 10 da bi dünya iş yapmış olacak ve zamanın değerini anlayacaksın.
                  Bende aynı tarihte 12,12,2006 tarihinde Adapazarında birliğime teslim olmuştum 313. kısa döner er olarak.Mayıs 17 de hayırlısıyla kısa dönem çavuş olarak tezkereni alırsın.Şimdiden hayırlı tezkereler.İzmire gelirsen bir buluşma daha kaçınılmaz zaten
                  Çok sağol Taner abim Valla ben 12 yaşımdan beri iş hayatında olduğum için sabah kalkmak vs. koymaz bana kışın rahat gecer askerlik diyorlar ya bakalım herşeyin hayırlısı abi İzmir felan düşerse sizi görmeden dönmek olmaz zaten Çok sağol abim

Yorum

Hayirlisi ile git gel Emre. Bu vatanin senin gibi Ataturkcu, Milliyetci evlatlara ihtiyaci var.

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                      Hayirlisi ile git gel Emre. Bu vatanin senin gibi Ataturkcu, Milliyetci evlatlara ihtiyaci var.

Çok sağol Gökhan abi Gururlandırdın beni...

Yorum

Hayirli teskereler kardesim..
                        Sag salim git ve gel..
                        Asker ocagi peygamber ocagi,askerlik gorevi de vatan borcu,namus borcu..
                        2004 aralik ayinda 301.ksd olarak ben de vatan borcumu odemek uzere teslim olmustum birligime hatta yanilmiyorsam 12.12 idi tarih.. ( kendi dusunceme gore gidilebilecekmen uygun donem aralik donemiydi )
                        Vaktiyle sinavi ciddiye alip sinavda ben de sorulari elimden geldigince dogru cevaplamaya calismistim.. Tercihlerim kisa donem ve jandarma idi ve ilk tercihlerim gerceklesti.. ( tesaduf olma ihtimali de var )
                        Bir de gonlumden yakin olsun istemistim ama nasibimde memleketin tam ortasina yozgat'a gitmek varmis.. Gittim ve bence gayet iyi bir askerlik donemi gecirdim yozgat'ta..
                        Umarim senin de hersey gonlunce olur..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Yolların engelsiz,sular gibi çağlayarak git,çağlayarak gel,yokuşların iniş haline gelsin..Sağlimen git ,sağlimen gel..Hayırlı teskereler KARDEŞİM:.... hiho obaa
                          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

Emrecigim Allah'a emanet ol .Sen gittiğin heryerde fark yaratacak bir insansın . Kendine dikkat et .Komutanin arabasını rahat bırak. Adamı 400 beygirlik megane'a bindirme. Seni tanıdığıma çok memnun oldum kardesim.

Yorum

Emre hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel.

Bu arada ülke genelinde nereye gidersen git, gideceğin bölgede mutlaka bir insignia team üyesi olacağı için, birliğin açıklanır açıklanmaz duyurursan güzel olur. Bu şekilde kime misafir olacağın da belli olmuş olur
                              1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                              Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

simdiden hayirli teskereler kardes sag saglim gitmek gelmek nesip etsin rabbim
                                BMW 530 D gran turismo

Yorum

İşleniyor...
                                X