Ynt: Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.
Hepinize sevgi ve saygılarımla hoşbulduk diyorum
Valla gelince gittiğim dün gibi acısıyla tatlısıyla yorgunluğu mutluluğu ile beraber vatani görevimi tamamlamış olmanın huzuruna erdim sonunda
her ne kadar zorlu bir süreç olsada döndükten sonra geride kalan güzel anlar ve asker olmanın mutluluğu herşeye bedel,
gitmemiş gidecek kardeşlerime en içten tavsiyem ne olursa olsun okullarını bitirip kısa dönem olarak askerlik yapmalarıdır uzun dönem giden kardeşlerimiz için aynı vazifeyi yerine getirmemize karşılık opnların fazladan yaptığı günler bile benim içimi acıtan en büyük sorunum oldu hep...
Hepinizi sevgiyle selamlıyorum en kısa zamanda dostlarla görüşmek istiyorum hepinizi çok özledim
çarşamba gecesi teskere alıp perşembe sabahı ucakla ankaraya indim ilk işim arabamı garajdan çıkartıp yıkatmak ve gideceğim yerlere onunla gitmek oldu
Kısacası MDN döndü
Ynt: Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.
Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
Abi tekrar hoş geldin, çok özledim seni
Görüşelim kısa zamanda.
Canını yerim senin eyvallah hoşbulduk
Yarın buluşma yapılıyormuş katılabilirmiyim bilmiyorum ama en azından 10 dakika dahi olsa fırsa bulup yanlarına gidip görüşmeyi düşünüyorum şayet sende orda olacaksan görüşürüz mutlaka kardeşim ben de seni özledim
Yorum