Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: UZUN BİR BERABERLİKTEN SONRA KISA BİR AYRILIK ALLAHA EMANET OLUN.

Orjinal yazı sahibi: Onat89
    hayırlı teskereler abi allah seni ve tüm askerlerimizi kalleşlerden sakınsın obaa obaa obaa wn büyük asker bizim asker obaa obaa obaa
    Sağolasın Onat kardeşim Allah Ordumuza güc kuvvet versin ben üzerime düşeni yapayımda ne zaman gerekirse gene yaparız
    Darısı sizlerin başına

Yorum

sevgili Emre kardesim,
      Bu satirlari gercekten duygusal olarak dolu halde yaziyorum. Oncelikle seni yetistiren anne ve babanin ellerinden operim ki boyle vatanina milletine hayirli bir evlat yetistirdikleri icin. Daha sonra allaha dua ederim ki sag salim seni esine ve onlara tekrar kavustursun. Sen simdi gercekten ADAM olacaksin. Goreceksin vatan ocagi neresiymis vatanimin insani kimmis. Allah hayirlisi ile bitirip geri donmeni nasip etsin. Sen yasyacaklarindan sakina yilma sakina askerini yerme . Sana ne kadar anlamsiz sorunlu gelse de unutma orasi asker ocagi orasi vatana hizmet yeri patates bile soysan vatana hizmet icin unutma. Umarim bu ayrilik kisa surerve hayirlisi ile aramiza donersin. Ben senle gurur duyuyorum ve azcik hakkim varsa sonuna kadar HELAL OLSUN. Sen de var olan hakkini helal et KOCUM haha haha....Bu senlearamizda bir espri sakin kizma....... Allah yolunu acik etsin.....

Yorum

Tez tezkereler,selametle gidip dönmen dileğiyle..
        2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Kardeşim hayırlısıyla git hayırlısıyla gel. Senin gibi idealleri olan ve vatanına sahip çıkan bir kardeşimizin olmasından dolayı son derce mutluyum. SEnde Allah'a emanet ol.... obaa obaa obaa

Yorum

obaa Daha fotoğraf çekemeden nereye bugünlerde bende hep askerliği hatırlıyorum. Şimdi kısa dönemler gidiyor, nasıl olur vs. diyorum. Yakınlarımdan da gidenler olacak onlarla tecrübe paylaşımı yapıyorum güzel bir duygu, kısa dönem çıkar; bir bakmışız burdasın. En güzel zamanda da gidiyorsun bende 12 aralık'ta teslim olmuştum. Belli olduğunda da yazarsın, neresi çıkmış merak ederiz. Şimdiden hayırlı olsun; allah kazasız belasız atlatmak nasip etsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              sevgili Emre kardesim,
              Bu satirlari gercekten duygusal olarak dolu halde yaziyorum. Oncelikle seni yetistiren anne ve babanin ellerinden operim ki boyle vatanina milletine hayirli bir evlat yetistirdikleri icin. Daha sonra allaha dua ederim ki sag salim seni esine ve onlara tekrar kavustursun. Sen simdi gercekten ADAM olacaksin. Goreceksin vatan ocagi neresiymis vatanimin insani kimmis. Allah hayirlisi ile bitirip geri donmeni nasip etsin. Sen yasyacaklarindan sakina yilma sakina askerini yerme . Sana ne kadar anlamsiz sorunlu gelse de unutma orasi asker ocagi orasi vatana hizmet yeri patates bile soysan vatana hizmet icin unutma. Umarim bu ayrilik kisa surerve hayirlisi ile aramiza donersin. Ben senle gurur duyuyorum ve azcik hakkim varsa sonuna kadar HELAL OLSUN. Sen de var olan hakkini helal et KOCUM haha haha....Bu senlearamizda bir espri sakin kizma....... Allah yolunu acik etsin.....
              Allah razı olsun Utku abi seni tanıdığımada ayrıca mutluyum Seninle aramzıdakiler bizim aramızda
              Allahın izni ile gidip gelecez Allah Hakkını verdirsin diye diliyorum Askerliğimin Asker olmanın inşallah gitmeden görüşürüz abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
                Tez tezkereler,selametle gidip dönmen dileğiyle..
                Allah Razı olsun İnşallah...
                Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                Kardeşim hayırlısıyla git hayırlısıyla gel. Senin gibi idealleri olan ve vatanına sahip çıkan bir kardeşimizin olmasından dolayı son derce mutluyum. SEnde Allah'a emanet ol.... obaa obaa obaa
                Eyvallah Murat abim inşallah laiğiyle yapıp gelecez dediğim gibi allah Hakkını verdirsin yapacağım Askerliğin
                Sende Allaha Emanet ol...

Yorum

giderken bitermi bu askerlik diyordum ama şimdi gülerek hatırlıyorum anılar hiç bitmiyor geldiğindede aynı duyguları sen yaşayacaksın emre. vatan borcu namus borcudur güle güle git güle güle gel kardeşim
                  2015 leon fr

Yorum

Abi hayırlısı ile git gel inşallah, Allaha emanet ol.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BORA
                      obaa Daha fotoğraf çekemeden nereye bugünlerde bende hep askerliği hatırlıyorum. Şimdi kısa dönemler gidiyor, nasıl olur vs. diyorum. Yakınlarımdan da gidenler olacak onlarla tecrübe paylaşımı yapıyorum güzel bir duygu, kısa dönem çıkar; bir bakmışız burdasın. En güzel zamanda da gidiyorsun bende 12 aralık'ta teslim olmuştum. Belli olduğunda da yazarsın, neresi çıkmış merak ederiz. Şimdiden hayırlı olsun; allah kazasız belasız atlatmak nasip etsin.
                      Sağol Bora kardeşim valla orda ki Uzun yani 12 aylık arkadaşlar biraz kafamı karıştırdı 12 ay alırlar seni diye yaptıkları sınavı 50 de 50 yaptım bunu öğrendiklerinde ve fiziğinden ötürü seni uzun alma ihtimalleri çok yüksek dedi ya bakalım hayırlısı belki takılıyorlardı ama benim için pek fark eden bişey olmaz Allah beni bekleyenlere versinde sabrını ben 12 ayda yaparım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                        giderken bitermi bu askerlik diyordum ama şimdi gülerek hatırlıyorum anılar hiç bitmiyor geldiğindede aynı duyguları sen yaşayacaksın emre. vatan borcu namus borcudur güle güle git güle güle gel kardeşim
                        AbiÖyle Borcumuzu ödeyecez gocunacak yerinecek halimiz yok zaten
                        Teşekkür ederim...
                        Orjinal yazı sahibi: opelmania
                        Abi hayırlısı ile git gel inşallah, Allaha emanet ol.
                        Sağolasın Onur kardeşim Dikkat edin kendinize

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                          Orjinal yazı sahibi: BORA
                          Sağol Bora kardeşim valla orda ki Uzun yani 12 aylık arkadaşlar biraz kafamı karıştırdı 12 ay alırlar seni diye yaptıkları sınavı 50 de 50 yaptım bunu öğrendiklerinde ve fiziğinden ötürü seni uzun alma ihtimalleri çok yüksek dedi ya bakalım hayırlısı belki takılıyorlardı ama benim için pek fark eden bişey olmaz Allah beni bekleyenlere versinde sabrını ben 12 ayda yaparım
                          Büyük konuşmayım ama kısa dönem çıkar. hayırlısıyla başlasın; zaten biter. Perşembe, cuma gibi belli olur hayırlısı bakalım.

Yorum

hayırlı tezkereler abi..tez zamanda git dön inşallah..
                            Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

Geçen yıl tam da buzamanlar bende aynı telaş, heyecan, mutluluk ve üzüntü içerisindeydim. Vatan Borcu dedik, elimizden geldiği kadar borcumuzu ödeyip geldik. Bu bir bayrak yarışı, kim bilir seneyede Emre Kardeşim sende başka kardeşlerimiz için benzer cümleleri yazacak, bugünleri, askerlik günlerini tatlı bir anı olarak hatırlayıp gururlanacaksın.. Allah güle güle gidip güle güle gelemeni hayırlısıyla nasip etsin. Allah'a emanet ol
                              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

emre abım benım hayırlı teskereler dıyelım sımdıden yoklugunu arıcaz tabıkıde sen bızım abımızın ve kardesımızsın herseyde her konuda cok yardımın dokundu gercektende hayırlısıyla gıt gel abı ızın kullanma abı hemen 5 ay 5 gunle gelırsın kısmetse mutlaka gır abı ve sana askerdeyken ulasabılcegımız bır numaran olursa seve seve ararım abı musaıt oldugunca keske ankarada olsam cok guzel bır sekılde organızasyon ayarlardık en buyuk asker bızım asker dıyerek buyuk ınsıgnıa team grubu olurdu gercektende allaha emanet ol abı gonlumuz kalbımız senınle her zaman ...

Yorum

İşleniyor...
                                X