Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: UZUN BİR BERABERLİKTEN SONRA KISA BİR AYRILIK ALLAHA EMANET OLUN.

emre abim keyfinin iyi olmasına cok sevındım darısı başımıza

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
      Kardeşim,haydi alışmışsın madem,çabucak gelip geçer Forumun bir tarafı eksik kaldı benim için Geceleri çalışırken mesajlarını okuyordum,şimdi oldu...Hayırlı teskereler tekrar..
      Sağolasın Bülent abim geciyor valla ilk günler sanki yıllar gibi geçti ama şimdi daha iyi merak etme en kısa amanda yeniden gece mesailerinede başlarız artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OrhunEA
        emre abim keyfinin iyi olmasına cok sevındım darısı başımıza
        Sağolasın kardeşim benim inşallah Allah sizlerede nasip edecek bu güzel duyguyu

Yorum

Az önce Emre kardeşimle telefonla bir görüşmem oldu. Sesinden de, aldığı ödülden de "Çakı gibi Asker" olduğu besbelli.
          Seni tanıdığım ve senin gibi bir kardeşim olduğu için gurur duyuyor ve gözlerinden öpüyorum, şimdiden hayırlı teskereler, obaa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
            Az önce Emre kardeşimle telefonla bir görüşmem oldu. Sesinden de, aldığı ödülden de "Çakı gibi Asker" olduğu besbelli.
            Seni tanıdığım ve senin gibi bir kardeşim olduğu için gurur duyuyor ve gözlerinden öpüyorum, şimdiden hayırlı teskereler, obaa
            Senin sesini duymakta inan bana çok iyi geldi Cemil abim güzel mesajından ötürüde teşekkür ederim senin gibi değerli bir abim olduğu içinde ben ayrı bir mutluluk duyuyorum sağol varol...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
              Sevgili Abilerim ve kardeşlerim ;
              Bügün Yemin törenimi gerçekleştirmiş olup , Artık Yeminli olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Kısa Dönem Er Yükümlüsüyüm

Burda herşey Yolunda gidiyor Fırtına ve yoğun yağış ile beraber soğuğa da aşina olduğum için pek sıkıntı olmuyor sabah 5 iştima ile akşam 5 te akşam yemeği iştimasına kadar spor ve eğitimle vaktimiz geciyor ,

Usta erlerden tanıdıklarım olması sebebi ile ve kısa dönem er gelen arkadaşlarımızlada uyum içindeyiz ,

Bugün yapılacak yemin törenini kışlamızda gercekleştirecektik yalnız yoğun yağış ve soğuk nedeni ile kapalı spor salonunda gercekleştirmek durumunda kaldık onca hazırlık tertipte boşa gitti diyebilirim içimizde ki tek burukluk bundan oldu.

Spor salonunda 400 kişilik birliğimizi içlerinde bende dahil olmak üzere 6 kişinin temsil etmesi ve 6 kişiye başarı ve yüksek hizmet belgesi verilmesi bunların içerisinde benimde olmam ayrıca bir onurdu her ne kadar soğukkanlı bir yapım olsada Bölük komutanı ile onca kalabalığın içinde tokalaşmak ve ödülümü almak beni bile fazlası ile heyecanlandırdı

şuan için herşey bende yolunda gidiyor yarın telefonum açık olacak burda idareten bir cep telefonu kullandığım için sizlerin numaraları yanımda yok malesef aramak görüşmek istediğim abilerim kardeşlerim kusura bakmasın ama fırsatı olup arıyabilecek olanlar yarın kendi numaramdan bana ulaşabilirler,

hepiniz sağlıcakla kalın ve Allaha emanet olun...

Sana telefonda ilk giderken dediğim gibi askerliğin en zor zamanları ilk 15 ve son 15 gündür Emre...

Biri gitti, biri kaldı

Haydi kolay gele...
              Selamlar
              1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

123 Gün Gazi Paşa - Zeytin ada Yol çevirme devriyesi
                Çvş. j. Er Emre M.
                Hepinize sevgilerle...

Yorum

Vayy çavuşum naber ya askerliğide yedin haaa...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                    Abi orası biraz muallakta o mu beni yedi ben mi onu bilmiyorum hırsızı arsızı kaçakçısı göçekcisi katili zanlısı bitmiyor valla
                    16 saat uykusuz devriye

Yorum

Vay askerim ne haber ya?????? Sen yemişssindir bopşver bugunleri de özlersin. Anıları bile yeter be. Yapamayanlar düşünsün üzülsün.....

Yorum

ALLAH KOLAYLIK VERSİN BUDA GEÇECEK HAYIRLISIYLA

Yorum

Bitmiş sayılır . Bir şey lazım olursa bende yakın sayılırım .

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                            Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                            Abi orası biraz muallakta o mu beni yedi ben mi onu bilmiyorum hırsızı arsızı kaçakçısı göçekcisi katili zanlısı bitmiyor valla
                            16 saat uykusuz devriye
                            Kardeş olacak o kadar sayılı gün geçer kimseye bulaşma sağ salim aramıza zamanında dön hayırlısıyla...

Yorum

Ben daha gidemedim bile askere. İnşallah Ağustos dönemi gitcem.

Hayırlı teskereler Emre kardeşim...

Yorum

Aslan Emre'm benim, yazdıkların gerçekten gençlere örnek olacak cinsten. İnşallah yaşadıkların güzel birer anı olarak anlatılacak şeyler olur.
                                Salimen dönmeni diliyorum. Herşey gönlünce olsun kardeşim...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                                X