Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun Bir Beraberlikten Sonra Kısa bir Ayrılık Allaha Emanet Olun.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: UZUN BİR BERABERLİKTEN SONRA KISA BİR AYRILIK ALLAHA EMANET OLUN.

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Adamim askeim mehmedim , ne guzel sesini duymak. Sen konustukca kendi askerlik gunlerim gozumun onune geliyor. Ne buyuk onurdur o Al Bayragin altina seref ve namus olan o andi icmek.....o andi iceken insanin tuyleri diken diken olur ,boyle bir gururu direkt tarif etmek de zordur. Senin de bu duygulari paylasarak andini icmenden cok buyuk gurur duyduk. Giderken de demistim simdi de de diyorum esin annen baban ve tum buyuklerin senin gibi bir evlatla gurur duymali. Allah senin tasidigin duygulari bizim evlatlarimiza da nasip etsin.... Selamlar mehmedim..
    Eyvallah Utku abim sağolasın Gururlandırdın beni,
    Valla Komutanımızın dediği " Bütün bir birliği siz 6 kişi temsil edecek öğrettiklerimizi siz göstereceksiniz , ödüllerinizi alırken bunu hak ettiğinizi gösterin ele güne " diyince bu benim bu hayatta aldığım en güzel en büyük ödül idi,

Üstün hizmet ve başarı ödülü Silahlar ile ilgili bilgilerim ve Birliğe bir gün önceden teslim olmam ve ilk giriş yapan Asker ünvanını elde etmemden ötürü sağolsunlar layik gördüler onurlandırdılar bende elimden geldiğince olnları onurlandırmak öğrettikleri herşeyi içime sindirmek için uğraşacam...
    Hepinizden tekrar Allah razı olsun...

Resimlee var bir sürü onlarıda eklerim bi müsait zamanda artık

Yorum

Asker abimiz gelmiş hoş gelmiş Asker ocağına alışmana çok sevindim Dışarıdaki başarılarına ilaveten asker'de de çok güzel şeylere imza atıyorsun. her yiğidin harcı değil bunlar

Yorum

Emre kardeşim hoş gelmişsin.Herşeyin yolunda olmasına senin adına çok sevindim. Allah şanla şerefle, kazasız ve belasız tezkereler nasip eyleye...

Yorum

vay vay seni görmek çok güzel emre abi inşallah herşey istedigin gibi olur tez zamanda dönesin
          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
          GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
            Asker abimiz gelmiş hoş gelmiş Asker ocağına alışmana çok sevindim Dışarıdaki başarılarına ilaveten asker'de de çok güzel şeylere imza atıyorsun. her yiğidin harcı değil bunlar
            Sağol kardeşim benim allah sizede nasip eder inşallah bu güzel duyguları ve gurur verici durumları,
            Askerlik güzel şey gercekten...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
              Emre kardeşim hoş gelmişsin.Herşeyin yolunda olmasına senin adına çok sevindim. Allah şanla şerefle, kazasız ve belasız tezkereler nasip eyleye...
              Amin abi teşekkür ederim , Hayırlısı ile inşallah...

Yorum

kardes hersey yolunda olmasina cok sevindim odulun icinde ayrica teprikler kalan surende inslh istedigin gibi gecerde bitirir gelirsin hayirli teskereler
                BMW 530 D gran turismo

Yorum

çok güzel yazmışsın. Bu yazdıkların, her Türk Gencine ders niteliğinde. Sağol, varol. Allah kolaylıklar versin, tanrı Türkü korusun ve yüceltsin... Görüşmek üzere...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
                    kardes hersey yolunda olmasina cok sevindim odulun icinde ayrica teprikler kalan surende inslh istedigin gibi gecerde bitirir gelirsin hayirli teskereler
                    Sağolasın abi Teşekkür ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BORA
                      çok güzel yazmışsın. Bu yazdıkların, her Türk Gencine ders niteliğinde. Sağol, varol. Allah kolaylıklar versin, tanrı Türkü korusun ve yüceltsin... Görüşmek üzere...
                      Sağolasın Bora kardeşim, senin gibi vatanına milletine bayrağına bağlı kardeşlerimi görmek ap ayrı bir moral veriyor ve bunu bilmek bile askerliği daha anlmalı kılıyor ...

Yorum

,Artık 2. erkekliğide geçtin.. Kardeşim ..Hayırlı görevler ve sonrasındada hayırlı teskereler
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                          ,Artık 2. erkekliğide geçtin.. Kardeşim ..Hayırlı görevler ve sonrasındada hayırlı teskereler
                          Eyvallah Sufyan abim , sağolasın...

Yorum

emre öyle bir anlatmışsınki kendi askerliğim aklıma geldi. askerliğede bayağı kendini kaptırmışsın çok güzel birşey, yoksa günleri saya saya bitmezdi senin adına çok sevindim hayırlı teskereler
                            2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                              emre öyle bir anlatmışsınki kendi askerliğim aklıma geldi. askerliğede bayağı kendini kaptırmışsın çok güzel birşey, yoksa günleri saya saya bitmezdi senin adına çok sevindim hayırlı teskereler
                              Abi işin ne olursa olsun severek yapacaksın yoksa ne yptığın iş seni mutlu eder nede sen o işi laiği ile yapabilirsn,
                              asker mantığı ile vatanına en iyi hizmet eden işini en iyi şekilde yapandır...
                              çok şükür dört dörtlük ypıp dönecez bizde

Yorum

Kardeşim,haydi alışmışsın madem,çabucak gelip geçer Forumun bir tarafı eksik kaldı benim için Geceleri çalışırken mesajlarını okuyordum,şimdi oldu...Hayırlı teskereler tekrar..
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X