Kısmetse önümüzdeki hafta sonuna kadar 3-4 gün kullanmış olacağım ...
Hafta sonu resimleri ile birlikte
Aracın her türlü gördüğüm yönlerini ve benimde en merak ettiğim navimaster navigasyon hakkındaki görüşlerimi ayrı bir başlık halinde açacağım..
Navimasteri açmamın nedeni bu forumda navimaster kullanan kişiye daha rastlamadım o yüzden biraz kapalı kutu
Bugün yine servise evraklar için gittiğimde navigasyonu takan arkadaşlar ilede görüştüm
Bana çok olumlu şeyler söylediler en beğendiğim yanı ise ...
- CD 400 üzerindeki okuyucuyu kullanıyor olması idi..
Flyaudio da kendi üzerinde var bu yüzden çok ama çok çakma gözüküyür
Nevcoxda torpidoya giriyor oda ayrı bir sorun
Açıkcası evet + bir özellikmiş gibi gözükebilir ama ben şimdiye kadar 1 kez cd okuyucusunu kullandım o da deneme için.Yani araçlarımızda usb girişi mevcut.Bu sonradan eklenen sistemlerde de var o nedenle çok rahat hard disc bağlanabiliyor ki cd artık çok geri planda kaldı bana göre.
Umarım başarılı bir sistemdir.Daha önce forumumuzda kullanan duymadım ve ilk izlenimler sizden olucak.Fly'ın ekran boyutu ve cd okuyucusu bir avantaj bana göre ve bildiğim kadarıyla aracın cd okuyucusu da aynı zamanda çalışmaya devam ediyor yani sistem ona izin veriyor.Ama dediğiniz birşeye katılıyorum ki Fly biraz daha orjinal görüntüsünden uzak.Fakat orjinal Navi. ekranını hiç görmemiş birisinin bunun sonradan takılma bir sistem olduğunu anlaması için biraz bilgi sahibi olması gerekli yoksa kimse dikkat etmez bile.
Bu tip sistemlerde işlevsellik ve sorunsuzluk daha önemlidir.Yani sizin taktırdığınız sistem de sonradan takılma Fly da.İkisi de aynı kategoride oluyor.Ama orjinal görüntüsü bozulmasın ona ne kadar yakın olursa olsun iyidir derseniz tabiki saygım sonsuz o da bir tercih.Açıkcası ben de Fly'ın görüntüsünden rahatsızım.Ama genel geçer bir görüş de Flyaudio'nun bu sistemler içerisindeki en başarılı ve sorunsuz sistem olmasıdır.
navimaster hakkında en kısa zaman da bilgi vermeniz dört gözle bekliyoruz . gerçekten serviste bana en iyi si bu dedi daha doğrusu artıları daha fazla dedi. sizinde yorumlarınızı paylaşırsanız iyi olur. sayg
Yorum