bırak allah aşkına bencede bu işte bi iş var volkan bence kendi aracını kendi ayarlaması lazım yada kendine özel birtane cartnk aracı alsın onunla yarışsın ihihi
bunların diline düşmeyeceksin emrecim diline düşeceğine kanalizasyon çukuruna düş daha iyi
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Neden öyle diyorsunuz eve dönüşte beni kısmende olsa takip edebildi demek ki bir cevher var sadece içindeki cevheri açığa çıkartamıyor haha haha
Volkan abi o insigniaylada geçiliyorsa.. eşit şartlarda bende geçebilirim demektir hehe
gelbi dene ahmet ..yolu bilmediğim için onu takip ediyordum arada bir gazlıyordu ama kaçamıyordu istiyorsun yanımda oturan orhuna sor fatihin her lafınada inanma
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Valla Volkanim, ben kartingte iddiali degilim. mevcut trafikte her zaman varim. Ama sunu da belirtmeden edemeyecegim. dun gelen butun arkadaslar olaya sahittir. sen karting yerine bile giremeden yollari kaciriyorsun. bunun pilotaj hatasi oldugunu ispatladik ))
...
gelbi dene ahmet ..yolu bilmediğim için onu takip ediyordum arada bir gazlıyordu ama kaçamıyordu istiyorsun yanımda oturan orhuna sor fatihin her lafınada inanma
Benim bütün lafıma inanabilirsiniz arkadaşlar ama volkanın yaptığı çamuru videodan herkes izledi haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Valla Volkanim, ben kartingte iddiali degilim. mevcut trafikte her zaman varim. Ama sunu da belirtmeden edemeyecegim. dun gelen butun arkadaslar olaya sahittir. sen karting yerine bile giremeden yollari kaciriyorsun. bunun pilotaj hatasi oldugunu ispatladik ))
iddialı değilim derken kullandığımız deve değil özkancım arabanın küçüğü ,sen kullanamıyorsan biz ne yapalım söz bidahakine tur bindirmiycem sana yolu kaçırdığımda doğruda bunun şöförlükle alakası yokki yolu bilmediğimden geçmişim sapağı yol bilmemek ayıpmı
...
Benim bütün lafıma inanabilirsiniz arkadaşlar ama volkanın yaptığı çamuru videodan herkes izledi haha
seni hakkatineyetli biri sanırdım ama değilsin bence. çamuru gökhan yapıyor ben öndeyken adam arkamdan vurup beni geçiyor sonrada çamur yapan ben oluyorum ama merak etmeyin oyunu sizin gibi oynuyucam hem çamur yapıcam hem de karşımdakini suçluyacam taktik sizin taklit
Yorum