Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Trtunning de İnsigniateam ankara ziyareti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Trtunning de İnsigniateam ankara ziyareti

Arkadaslar bu aykı trtunning dergisinde sayfa 111 de tam sayfa insigniateam Anıtkabir ziyareti var. Gurur duydum.tebrikler hepinize.

Ynt: Trtunning de İnsigniateam ankara ziyareti

dün birkaç gazete bayini gezdim ama hepside henüz gelmedi dedi, yarın tekrar bakıyım
    katkıları için Kaan'a da teşekkürler
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
      Arkadaslar bu aykı trtunning dergisinde sayfa 111 de tam sayfa insigniateam Anıtkabir ziyareti var. Guru duydum.tebrikler hepinize.
      Bu başarı hepimizin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ooo yarın ilk iş dergiyi almak...
        Çıktı demek. Kaan a teşekkürler ve selamlar.
        Daha önce de dergiye çıkmıştık. Mutluluk verici.
        Haber verdiğin iyi oldu Safak.
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Kaan kardeşimizin ellerine sağlık yazıyı ve sayfayı o hazırlayıp dergiye ekletti emeğinden ötürü Kaan kardeşime çok teşekkür ederim , Kaanın bu site için verdiği emek takdire şayan arada sırada giriyor olmasına rağmen çok büyük işlere imza atıyor sağolsun...

Yorum

Kaan'in ellerine saglik.
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

emeği geçen herkesi yürekten tebrik ederim. Biz büyüdükçe ismimiz de daha çok yerde duyulucak inşallah

Yorum

baskıyı merak edenler dergiyi almayı unutmasın, bu ay içinde sayfanın fotoğrafını çekip paylaşmak yasak
                InsigniaTEAM

Yorum

Kaan kardeşim ellerine ve kalemine sağlık.

Yorum

dergiyi aldım kaan beye teşekkürler güzel olmuş inş ilerde kapak olacak bir organizasyon yaparız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                      Arkadaslar bu aykı trtunning dergisinde sayfa 111 de tam sayfa insigniateam Anıtkabir ziyareti var. Gurur duydum.tebrikler hepinize.
                      TRTUNING Aralık 2011 Yılın Son sayısında, Insignia TEAM Anıt Kabir etkinliğini kaleme almış ve görsel yayınlamış bulunmaktayım katılan herkeste teşekkür ederiz

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      dün birkaç gazete bayini gezdim ama hepside henüz gelmedi dedi, yarın tekrar bakıyım
                      katkıları için Kaan'a da teşekkürler
                      Ben teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                      Ooo yarın ilk iş dergiyi almak...
                      Çıktı demek. Kaan a teşekkürler ve selamlar.
                      Daha önce de dergiye çıkmıştık. Mutluluk verici.
                      Haber verdiğin iyi oldu Safak.
                      Sağolun Pek fırsat bulamadım her ayın 2'si 3'ü gibi bayilerde yer alıyor bilginize..

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      Kaan kardeşimizin ellerine sağlık yazıyı ve sayfayı o hazırlayıp dergiye ekletti emeğinden ötürü Kaan kardeşime çok teşekkür ederim , Kaanın bu site için verdiği emek takdire şayan arada sırada giriyor olmasına rağmen çok büyük işlere imza atıyor sağolsun...
                      Çok sağol abi, beni gerçekten onurlandırdın. Kendimizi sevdirebildiysek, bir katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize..

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      baskıyı merak edenler dergiyi almayı unutmasın, bu ay içinde sayfanın fotoğrafını çekip paylaşmak yasak
                      Bilen konuşuyor işte başka söze ne hacet! Derginin satış süreci boyunca forumda vb yerde görselinin yayınlanmaması çok daha iyi olur huhuki açıdan problem olmaz saygılar

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                      Kaan kardeşim ellerine ve kalemine sağlık.
                      Teşekkürler Cemil abicim saol

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                      dergiyi aldım kaan beye teşekkürler güzel olmuş inş ilerde kapak olacak bir organizasyon yaparız

Ben teşekkür ederim Daha nice güzel organizasyonlara inşallah!

Yorum

Kaan kardeşim buluşma günü çok emek verdin arabaların camlarından sarkarak soğuga rağmen resimler çektin ve en sonundada böyle kaliteli bir dergide bizim değerimize değer kattın tekrar teşekkürler kardeşim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                          Kaan kardeşim buluşma günü çok emek verdin arabaların camlarından sarkarak soğuga rağmen resimler çektin ve en sonundada böyle kaliteli bir dergide bizim değerimize değer kattın tekrar teşekkürler kardeşim..
                          O anlamlı gün için gerçekten değerdi abi Beni onurlandırdın, elimden geldiğince bir şeyler katmaya çalıştım saol Murat abi

Yorum

İşleniyor...
                          X