Arkadaslar bu aykı trtunning dergisinde sayfa 111 de tam sayfa insigniateam Anıtkabir ziyareti var. Gurur duydum.tebrikler hepinize.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Trtunning de İnsigniateam ankara ziyareti
Collapse
X
-
Ynt: Trtunning de İnsigniateam ankara ziyareti
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Arkadaslar bu aykı trtunning dergisinde sayfa 111 de tam sayfa insigniateam Anıtkabir ziyareti var. Guru duydum.tebrikler hepinize.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Ooo yarın ilk iş dergiyi almak...
Çıktı demek. Kaan a teşekkürler ve selamlar.
Daha önce de dergiye çıkmıştık. Mutluluk verici.
Haber verdiğin iyi oldu Safak.
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Kaan kardeşimizin ellerine sağlık yazıyı ve sayfayı o hazırlayıp dergiye ekletti emeğinden ötürü Kaan kardeşime çok teşekkür ederim , Kaanın bu site için verdiği emek takdire şayan arada sırada giriyor olmasına rağmen çok büyük işlere imza atıyor sağolsun...
Yorum
-
Kaan kardeşim ellerine ve kalemine sağlık.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Arkadaslar bu aykı trtunning dergisinde sayfa 111 de tam sayfa insigniateam Anıtkabir ziyareti var. Gurur duydum.tebrikler hepinize.
Orjinal yazı sahibi: cagridün birkaç gazete bayini gezdim ama hepside henüz gelmedi dedi, yarın tekrar bakıyım
katkıları için Kaan'a da teşekkürler
Orjinal yazı sahibi: NurettinOoo yarın ilk iş dergiyi almak...
Çıktı demek. Kaan a teşekkürler ve selamlar.
Daha önce de dergiye çıkmıştık. Mutluluk verici.
Haber verdiğin iyi oldu Safak.
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffKaan kardeşimizin ellerine sağlık yazıyı ve sayfayı o hazırlayıp dergiye ekletti emeğinden ötürü Kaan kardeşime çok teşekkür ederim , Kaanın bu site için verdiği emek takdire şayan arada sırada giriyor olmasına rağmen çok büyük işlere imza atıyor sağolsun...
Orjinal yazı sahibi: cagribaskıyı merak edenler dergiyi almayı unutmasın, bu ay içinde sayfanın fotoğrafını çekip paylaşmak yasak
Orjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaKaan kardeşim ellerine ve kalemine sağlık.
Orjinal yazı sahibi: Onat89dergiyi aldım kaan beye teşekkürler güzel olmuş inş ilerde kapak olacak bir organizasyon yaparız
Ben teşekkür ederim Daha nice güzel organizasyonlara inşallah!
Yorum
-
Kaan kardeşim buluşma günü çok emek verdin arabaların camlarından sarkarak soğuga rağmen resimler çektin ve en sonundada böyle kaliteli bir dergide bizim değerimize değer kattın tekrar teşekkürler kardeşim..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxKaan kardeşim buluşma günü çok emek verdin arabaların camlarından sarkarak soğuga rağmen resimler çektin ve en sonundada böyle kaliteli bir dergide bizim değerimize değer kattın tekrar teşekkürler kardeşim..
Yorum
Yorum