Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPEL TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜRLER

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OPEL TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜRLER

opel i seviyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
      Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      opel türkiye değilde aracı aldığınız bayi göndermiş olabilirmi bu yazıyı cemil abi?
      Mektup "İstanbul Avrupa Yakası Posta İşleme Merkezi"nden postaya verilmiş ...
      yani
      Yani kısaca mektup İstanbul'dan postaya verilmiş, Aracımı aldığım bayi ise Ankara "Reis Otomotiv"

Yorum

Banada boyle bir mesaj gelmisti duyarliligindan Opel Türkiye'ye ve paylasimindan dolayi Cemil Abi sana tesekkur ederim.

Yorum

Helal olsun opele bana da iki kere mektup gelmişti astra da müşteri memnuniyeti diye, birkerede mar oto aramıştı bakım süreniz geldi diye..... Tebrikler opel....
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Ynt: OPEL TÜRKİYE'YE TEESSÜFLER(DVD800)

Merhabalar..

Ben Opel Türkiye ye teşekkür edemeyeceğim..

DVD800 konusundaki mağduriyetimizi gidermedikçe Opel Türkiye'ye kızgınım...

Hizmetini veremeyeceğin ürünü,donanımı getirip satmayacaksın..Yanıltıcı reklam yapmayacaksın..Hata yaparsan da telafi için elinden geleni yapacaksın..Müşteri memnuniyeti böyle sağlanır.

Neden mi bu kadar kızgınım..DVD800 Navi ye 3800TL fark ödedikten sonra 1adet Piranha external navigasyon cihazı ve 1 adet de navigasyonlu cep telefonu almak zorunda kaldım..

Lafım meclisten dışarı arkadaşlar..Adabı bozduysak affola...

Selamlar...

2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Sonuna kadar haklısınız arabalarımızda pahalı olduğu kadar işlevsiz bir ekranımız var

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

opeli sevmiyorum ben insigniayı seviyorum ama türkiyede satıyor ne zaman dvd problemini çözerlerse o zaman opeli seveceğim
                2015 leon fr

Yorum

Şimdiye kadar çözülmemiş bir harita problemini sistemin yenisi çıktığı icin bundan sonra çözeceklerini hiç sanmam
                  2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                  2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Bu konu içeriğinin daha fazla dağıtılmaması için,

DVD800 ile son bilgileri ilgili konu başlığında yer verdim.
                    Insignia Club Turkiye | Teknik Bölüm | Ses, Görüntü, Navigasyon Sistemleri - Elektronik Modifiye | DVD800 HARİTA GÜNCELLEME
                    (http://www.insigniateam.com/forum/in...seen#msg112413)

Bilginiz olsun.

Yorum

eyvallah cemil abim
                      2015 leon fr

Yorum

Ankarada ki bir Honda servisi ;
                        Periyodik bakımlarımızı takip ediyor mail sms ve telefon yolu ile bilgilendiriyor,
                        Arac servise girdiği zaman her zamanki liftine alınıyor ve sadece o aracın ustası ilgileniyor,
                        arac servisten çıkarken bütün zorunlu testleri yapılıyor iç aydınlatmasına kadar,
                        servisten çıktıktan sonra aynı gün aranıyorum müşteri memnuniyeti için
                        3 gün sonra tekrar aranıyorum yapılan işlemden sonra sorun kesin olarak çöüzüldü mü diye,
                        Bunu yapan Honda servisi , MErcedesten bahsetmeyecem bile...

Yorum

Cemil Agabey'im senin adına sevindim.

Ama söyle bir geriye bakıp düşününce, Opel ve insignia'ya yaptığın emeklerin karşılığında değil hatırlatma mektubu göndermeyi, senden hiçbir bakim ücreti dahi almamaları lazım.

Yani ben Opel olsam olsam, almazdim. Hatta abartmıyorum, arabanı yenilerdim. Çünkü senin yaptilarini parayla yaptırmaya kalksalar, iki insignia parası verseler yine yaptiramazlar.

Tasarımlar, kartlarvizitler, organizasyonlarda yaptıkların, site icin yaptıkların..... liste uzar.

Göreme'de Faruk arkadasımızı gruba nasıl dahil ettigini gözlerimle gördüm.

İste onu yapmaya Opel'in parası yetmez.

Opelin hatirlatma mektubundan hosnut kaldigin icin senin adına sevindim. Ama hakkını ödemek icin İnan daha fazla Sey yapmaları lazım.
                          1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                          Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebazios
                            Cemil Agabey'im senin adına sevindim.

Ama söyle bir geriye bakıp düşününce, Opel ve insignia'ya yaptığın emeklerin karşılığında değil hatırlatma mektubu göndermeyi, senden hiçbir bakim ücreti dahi almamaları lazım.

Yani ben Opel olsam olsam, almazdim. Hatta abartmıyorum, arabanı yenilerdim. Çünkü senin yaptilarini parayla yaptırmaya kalksalar, iki insignia parası verseler yine yaptiramazlar.

Tasarımlar, kartlarvizitler, organizasyonlarda yaptıkların, site icin yaptıkların..... liste uzar.

Göreme'de Faruk arkadasımızı gruba nasıl dahil ettigini gözlerimle gördüm.

İste onu yapmaya Opel'in parası yetmez.

Opelin hatirlatma mektubundan hosnut kaldigin icin senin adına sevindim. Ama hakkını ödemek icin İnan daha fazla Sey yapmaları lazım.
                            Dilek ve temennilerin için gerçekten çok teşekkür ederim.
                            "Opel", "İnsignia", "İnsigniaTeam" ve "Üyelerimiz" için bir şeyler yapabiliyorsam ne mutlu bana.

Yorum

"Opel", "İnsignia", "İnsigniaTeam" ve "Üyelerimiz" için bir şeyler yapabiliyorsam ne mutlu bana.
                              Her daim mutluluklar senin olsun o zaman Cemil Abim , Yılmaz Abi hiç mübalaa etmiyor , hatta eksik bile söylemiş olabilir
                              2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo

Her daim mutluluklar senin olsun o zaman Cemil Abim , Yılmaz Abi hiç mübalaa etmiyor , hatta eksik bile söylemiş olabilir
                                Teşekkür ederim Oğuz kardeşim, hep beraber nice mutluluklara

Yorum

İşleniyor...
                                X