Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignialarınızda sizi hoşnutsuz eden şeyler var mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignialarınızda sizi hoşnutsuz eden şeyler var mı?

arkadaşlar.. ben insignianın -sınıfı itibarı ile -bozuk zeminde daha konforlu olmasını beklerdim..özellikle ankaranın bozuk zemininde bizimki bana sert ve sesli geliyor...(lastikleri ve jantları küçülttüğüm halde)ayrıca içeriye bence biraz fazla ses alıyor ve orta konsol ve plastik aksamdan gelen çıtırtılar sizde de var mı?
    bunun dışında çok memnunum
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Ynt: insignialarınızda sizi hoşnutsuz eden şeyler var mı?

Daha önce aracımızdaki eksiklerle ilgili bir konu açılmıştı

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Orta konsoldaki plastikten gelen çıtırtı sesleri genel bir problem Emre abi bunu çift taraflı bant uygulamasıyla çözmüştü ;

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drzb
      arkadaşlar.. ben insignianın -sınıfı itibarı ile -bozuk zeminde daha konforlu olmasını beklerdim..özellikle ankaranın bozuk zemininde bizimki bana sert ve sesli geliyor...(lastikleri ve jantları küçülttüğüm halde)ayrıca içeriye bence biraz fazla ses alıyor ve orta konsol ve plastik aksamdan gelen çıtırtılar sizde de var mı?
      kesinlikle katılıyorum. Daha kaliteli işçilik ve malzeme beklerdim bu sınıf için.
      2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
      2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Valla orto konsoldaki çıtırtıyı 2 yıl çektim servis sonunda yöntemi buldu ve şu an çıtırtı yok en çok buna seviniyorum çocuk gibi haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

arka lambalar led değil

Yorum

Standart ses sisteminin kötü olması ve 15 litrenin altına inmeyen yakıt tüketimi dışında çok memnunum ...

Yorum

siz benim kullandığım yollarda kullansanız aracı nefret edersiniz sesten filan kasabada yaşıyorum.mayın tarlası gibi yollar.. ana caddesi idare eder yinede ara sokakları daha beter. çıtırtıyı filan dert etmiyorum artık.alışıyo insan bi yerden sonra.benimle bir mi yaşıycak bu diyip her türlü yola dalıyorum valla

Yorum

Valla aldığım günden beri 20 adet sorunu çıktı desem yeridir bazen illallah etmiyor değilim ama bu kadar emek verdiğim için gönlüm satmaya el vermiyor...

Yorum

Ses sistemi ile radyo çekim kalitesi berbat diyorum açıkca nasıl oluyor da astra h insignia gibi bir araçtan ses sistemi konusunda daha iyi oluyor.........
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                    Ses sistemi ile radyo çekim kalitesi berbat diyorum açıkca nasıl oluyor da astra h insignia gibi bir araçtan ses sistemi konusunda daha iyi oluyor.........
                    aynen katılıyorum ...

Yorum

bende insignia varken sadece direksiyon sistemini beğenmiyordum geri kalan her şeyin çözümünü bulmuştum çünkü...
                      F30 Sport+

Yorum

YÜZDE 96 İLE EN SORUNSUZ ARABA DENİYOR... AMA BANA PEK ÖYLE GELMEDİ..ESKİ FOCUSUM DA İNANIN HİÇBİR SORUN ÇIKMAMIŞTI...
                        180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

sorunsuz hiç bir araç olmadı hatasız üretim ancak özel üretim araçlarda belki mümkün olur

Yorum

YÜZDE 96 İLE EN SORUNSUZ ARABA DENİYOR... AMA BANA PEK ÖYLE GELMEDİ..ESKİ FOCUSUM DA İNANIN HİÇBİR SORUN ÇIKMAMIŞTI...
                            Focus ta sıkıntı olmamış olabilir ama bi İnsignia ile bi Focus un da elektronik donanımı olsun diğer özellikleri olsun bir değil.. özellikle eski kasalarda..
                            bizim bundan önceki Vectra mızda da en ufak bi sıkıntı bi gıcırtı bi ses dahi yoktu mesela

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Şu anda 5500km oldu ve inanın tek bir sıkıntı bile yaşamadım Allah'a şükür.Bence araçları biraz fazla dinliyoruz.Ben de öyle rahatsız edici boyutta tıkırtı yok ya da ben kafayı takmıyorum.Ses kalitesi de öyle fazla müzik dinleyen birisi olmadığım için benim için araç sürerken arkadan gelen bir ses sadece.Bence gayet tatminkar.Özellikle "tone" ayarlarını yaptığınızda çok güzel olabiliyor.

Elektronik aksamda da bir sıkıntı çok şükür yaşamdım.Hani %96 sorunsuz deniyorya bence hakediyor.Sonuçta sorunsuz araç olamaz ki.Sadece kullanıcı aracına ne kadar özen gösterirse o da o kadar karşılık verir diye düşünüyorum.Siz onu üzmezseniz İnsignia hiç üzmez pamuk gibi araba
                              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                              X