Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignialarınızda sizi hoşnutsuz eden şeyler var mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignialarınızda sizi hoşnutsuz eden şeyler var mı?

ne tıkırtı varr ne sıkırtı
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ben 45.000 km.ye geldim bir defa jantım çatladı garantiden değişti.turbo emme vakumu patladı garantiden değişti. .lastiklerim balon yaptı cepten ben değiştim.ama nolursa olsun insignia herşeye değer

Yorum

20" jantlar ile Türkiye şartlarında lastik balon yapmazsa garip bir durum var demektir

Abi 1 yılda 45000km yapmışsınız maşallah iyi kullanıyorsunuz aracı.
        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

bir sene dolmadı daha 10 ay filan oldu

Yorum

Citirti bende de var malesef. Motor sogukken turbo kendine gelemiyor, cok kesik kesik devreye giriyo, isininca geciyo. Direksiyonda radyo kanallarini otomatik arayamiyorum, sadece kayitli kanallar arasinda geziliyo, cok cok cok sacma. eski astramda diger ufak arabamda bile bu ozellik var. Turbo acmadan kullaninca araba cok hantal, acinca da tuketim cosuyo. Kamyon kullanir gibi 2500 de vites atmak cok uzucu

Yorum

otomatik tarama yapmaması bence de çok saçma
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

walla biz alalı 5 ay olmak üzere ne çıtırtı var ne tıkırtı antalyanın yolları güzel bi sorun yok oleyy
                2011 2.0 cdti 160 hp cosmo~DVD 800~rear  camera~sunroof~18'

Yorum

ben alali 6 ay oldu tr geldim gittim cok sukur hic bir problem yasamadim nasip olursa bu yaz tekrar gelecegim tek eksigi sehir ici kullanirken 2 3 vitesler dizellerde gurultulu calismasi ama uzun yolda ne kurultu kaliyor ne baska birsey
                  BMW 530 D gran turismo

Yorum

Bir haftayı aşkındır aralıksız 88 model (24 yaşında) Mercedes sec 500 kullanıyorum ,
                    Yok böyle rahatlık yok böyle konfor diyorum başka bişey demiyorum bütün elektrik aksamları sorunsuz çalışıyor tık ses gelmiyor araba 5 bin motor olmasına rağmen içerde en ufak ses yok dışarının sesini almak için camları indiriyorum ve sene 88 den günümüze işte bu arabaya bindikce opelden utanıyorum malesef...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      Bir haftayı aşkındır aralıksız 88 model (24 yaşında) Mercedes sec 500 kullanıyorum ,
                      Yok böyle rahatlık yok böyle konfor diyorum başka bişey demiyorum bütün elektrik aksamları sorunsuz çalışıyor tık ses gelmiyor araba 5 bin motor olmasına rağmen içerde en ufak ses yok dışarının sesini almak için camları indiriyorum ve sene 88 den günümüze işte bu arabaya bindikce opelden utanıyorum malesef...
                      Ah be Emrecim,şu motor sesi konusu hariç dediklerine katılıyorum
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Arkadaşlar bizim lastiklerin bijonlarında şifre denen özel civata varmı acaba ? Ben stepnenin yanına bakındım ama göremedim..
                        2012 1.4T Beyaz Elegance Edition + sunroof + stil paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: since
                          Arkadaşlar bizim lastiklerin bijonlarında şifre denen özel civata varmı acaba ? Ben stepnenin yanına bakındım ama göremedim..
                          Normalde yok ama servislerden orjinal şifreli bijon temin edebiliyorsunuz 40-50 tl gibi yanlış hatırlamıyorsam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim Fatih Bey, benim eski aracım Volkswagen Bora'ydı onda vardı da Opel'de de olur diye düşünmüştüm.
                            2012 1.4T Beyaz Elegance Edition + sunroof + stil paket

Yorum

İşleniyor...
                            X