Ynt: insignialarınızda sizi hoşnutsuz eden şeyler var mı?
ben 45.000 km.ye geldim bir defa jantım çatladı garantiden değişti.turbo emme vakumu patladı garantiden değişti. .lastiklerim balon yaptı cepten ben değiştim.ama nolursa olsun insignia herşeye değer
Citirti bende de var malesef. Motor sogukken turbo kendine gelemiyor, cok kesik kesik devreye giriyo, isininca geciyo. Direksiyonda radyo kanallarini otomatik arayamiyorum, sadece kayitli kanallar arasinda geziliyo, cok cok cok sacma. eski astramda diger ufak arabamda bile bu ozellik var. Turbo acmadan kullaninca araba cok hantal, acinca da tuketim cosuyo. Kamyon kullanir gibi 2500 de vites atmak cok uzucu
ben alali 6 ay oldu tr geldim gittim cok sukur hic bir problem yasamadim nasip olursa bu yaz tekrar gelecegim tek eksigi sehir ici kullanirken 2 3 vitesler dizellerde gurultulu calismasi ama uzun yolda ne kurultu kaliyor ne baska birsey
Bir haftayı aşkındır aralıksız 88 model (24 yaşında) Mercedes sec 500 kullanıyorum ,
Yok böyle rahatlık yok böyle konfor diyorum başka bişey demiyorum bütün elektrik aksamları sorunsuz çalışıyor tık ses gelmiyor araba 5 bin motor olmasına rağmen içerde en ufak ses yok dışarının sesini almak için camları indiriyorum ve sene 88 den günümüze işte bu arabaya bindikce opelden utanıyorum malesef...
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Bir haftayı aşkındır aralıksız 88 model (24 yaşında) Mercedes sec 500 kullanıyorum ,
Yok böyle rahatlık yok böyle konfor diyorum başka bişey demiyorum bütün elektrik aksamları sorunsuz çalışıyor tık ses gelmiyor araba 5 bin motor olmasına rağmen içerde en ufak ses yok dışarının sesini almak için camları indiriyorum ve sene 88 den günümüze işte bu arabaya bindikce opelden utanıyorum malesef...
Ah be Emrecim,şu motor sesi konusu hariç dediklerine katılıyorum
Yorum