Değerli İnsignia severler. Acaba bu havada yani soğuk havada arabayı bir hafta on gün kullanılmayacağı zamanlarda branda ile örtmek zarar verir mi? Bu konuda bilgisi olanların yardımlarını rica ediyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Branda zarar verir mi?
Collapse
X
-
Ynt: Branda zarar verir mi?
brandanın malzemesine göre değişiklik gösterir...
brandayı pek fazla önermemeye çalışıyoruz brandanın iç kısmında bir nemlenme oluşuyor bu da oksitlenmeye neden olabiliyor ama öyle brandalar üretiliyor ki bu bişey yapmaz diye düşündürebiliyor. kullandığınız ürünün özellikleri çok önemli eğer sadece 10 gün gibi kısa bir süre için düşünüyorsanız gerek yok derim..
-
Ynt: Branda zarar verir mi?
arabam yaklaşık 2 aydır brandayla kapalı.şehir içi başka araba kullandığım için kapalı. su geçirmeyen içi miflonlu branda kullanıyorum. 3-4 güne açıp havalandırıyorum. ben sıkıntı görmedim.yagmur da yagdı. nemde yaptı. böyle durumlarda açıp baktığımda içi kupkuruydu.
bir hafta on günden hiç bişey olmaz. yalnız kaliteli bir branda olursa ilerde de sağlıklı kullanma imkanın olur.2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
Yorum