Arkadaşlar aracıma takdırdığım race chip box ile ilgili deneyimlerimi aktarmak istiyorum sizlere. En yakın örnek olaraktan, bugün öğle saatlerinde yemek arasında Veli efendi civarlarında, bir tane deli dolu siyah E60 kasa bir 520d ile karşılaştım ama adamın gidişi gidiş değil uzaktan bakıyorum o daracık yolda makas makas üstüne derken yaklaştım arkadan bu daha da gaza geldi daha sonra ışıklarda yanyana geldik bununla. Acaba dedim bu benimle drag yaparmı bir gözüm ışıkta bekliyorum tetikte derken yeşil yandı asıldım gaza direk ayırmaya başladım diğer ışığa kadar 100km çıkabildik ve sonuçta 2 boy arkamdaydı. Işıklarda tekrar yanımda durdu çaktırmadan kesiyorum bir daha deniyecekmi diye tekrar yeşil yandı ama bu sefer cesaret edemedi ama o ışıklardaki bakışından dehşete düştüğü belliydi cool cool. Boxdan performans açısından memnunum ama partikül filtresini tıkıyor arada o canımı sıkıyor. Mesela başka bir örnek chipsizken geçemediğim 1.4 TSi Golfünü artık tokatlar oldum ihihi Yine burda merak edilen ve çok tartışılan arkadaşımın 1.6t si ile de deneme şansım oldu. En yakın zamanda videosunuda çekicem sizlere göstericem kısmetse. 120-130 km kadar önde götürüyorum sonra 150-160 gibi beni geçmeye başlıyor. Siz sevgili abilerime saygılarımı sunar bilgilerimi iletirim hee bu arada normal sürüşlerde yakıtı düşürüyorumuş ama ben normal gitmediğimden fark edemedim farkı zira normal sürüşlerde partikül filtresi daha çabuk tıkanıyor. Taktırmak istiyen kardeşlerime duyrulur. ihihi ihihi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2.0cdti 130hp Insignia(race chip pro box) vs .......
Collapse
X
-
Ynt: 2.0cdti 130hp Insignia(race chip pro box) vs .......
Tecrübenizi aktardığınız için teşekkürler, ben 1.6 T ile denemenizde önde gitme işine anlam veremedim ama buluşmalarda karşınızda gerçek şöförlerle gerçek sonucu görebilirsiniz[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Valla fındık kadar turbomla kalkışlarda rakip tanımaz oldum neredeyse rölantide maximum tork verir oldu ihihi ihihi Zaten benden kuvvetli birçok aracı kalkışta geçip ardından geçilmemin sebebide bu sanırsam.Turbonun etkisi geçince aynadaki rakip yaklaşmaya başlıyor. Ama şehir içinde kesinlikle çok tatminkar bir gidişi var.
Dyno ya hiç çıkmadım ama arabanın verdiği güç beni fazlasıyla tatmin etti. ama birgün yolum düşerse neden olmasınAlfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170hp Sport Pack Manuel
Yorum
-
Düzce Emre abinin taktığı değil mi bu? oda 130'luk kullanıyor;
Orjinal yazı sahibi: emrezxraraba 165 sanarken 137 miş haberimiz olmamış neyse perşembe bu olay oldu cumartesi chip yaptırdım hazır hızımı almışken hani haha
InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaTecrübenizi aktardığınız için teşekkürler, ben 1.6 T ile denemenizde önde gitme işine anlam veremedim ama buluşmalarda karşınızda gerçek şöförlerle gerçek sonucu görebilirsinizF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: opelmaniaTecrübenizi aktardığınız için teşekkürler, ben 1.6 T ile denemenizde önde gitme işine anlam veremedim ama buluşmalarda karşınızda gerçek şöförlerle gerçek sonucu görebilirsiniz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: opelmaniaTecrübenizi aktardığınız için teşekkürler, ben 1.6 T ile denemenizde önde gitme işine anlam veremedim ama buluşmalarda karşınızda gerçek şöförlerle gerçek sonucu görebilirsinizAlfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170hp Sport Pack Manuel
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBu gün biz Veliefendinin yanındaki gokarttaydık gelseydi görüşürdükAlfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170hp Sport Pack Manuel
Yorum
Yorum