Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.4 ile satışı rekoru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia 1.4 ile satışı rekoru

merek ediyorum 1.4 motor ile insignia kasım aralık ayı toplamında , passatı geçebilecek mi? umarım geçer passatın boyunun ölçüsünü alır

Ynt: insignia 1.4 ile satışı rekoru

biraz zor ama başabaş hale gelir millette bitmek bilmez bir vw sevgisi var

Yorum

kardeşim passat hakikaten çok tipsiz bir araba. vw hepsi birbirinin aynı. üstelik liste fiyatın da kr. indirim yok. bu bizim millete uymaz . pazarlık yapmadan araba alınır mı. adam yılda 10.000 km yapıyor. gidiyor dizel passat alıyor. bunlarında biride okul arakadaşım. adam kendisini mercedes kullanıyo sanıyo

Yorum

1.4t'yi bilmemde bu gidişle sen konu açma rekoru kıracaksın abi haha
        Bu arada konu başlığı yanıltıcı olmuş, gerçekten iyi satış yaptı sandım
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          F30 Sport+

Yorum

bizim ülkemizdeki vw hayranlığını anlamış değilim zaten. adamlar trendline(boşline) nı nerdeyse bizim editon donanımına denk satıyorlar.aradaki farkları saymaya gerek yok zaten.geçenlerde başımdan geçen bir olayı anlatayım.arabama cam filmi çektirdiğim bir yere gittiğimde önümdeki eski kasa(yeni kasadan 2 önce) passata film çekiyorlardı.bende bekliyordum. passat sahibi gözümün önünde geldi.bagaj kapagına söyle tık tık vurdu.yanındakine ince sac boş bu dedi.tutamadım kendimi bi de senin arabaya vuralım mı dedim.adam sasırdı tamam falan dedi. gittim bende vurdum.aynı ses fark yok değil mi dedim. kem küm evet dedi. ama bu vw dedi.bende ama bu opel dedim. herif hala ama cümlelere devam etti.ve son nokta bi laf etti.pes dedim.ama vw saf kan alman dedi.bende opel çin malı mı dedim.ve oradan uzaklaştım.belki bu adamın cahilliğidir genellememek lazım ancak vw marka imajı olumlu ön yargı tam gaz devam ediyor.

kıssaden hisse opel en mükemmel insignia yıda yapsa bana göre gerçekten tipsiz passat satacaktır bu ülkede ve insanlarımızda mercedese bindiğini zannederek binmeye devam edeceklerdir.
            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              Çağrı, konu açma rekoru bir kere sende, senin eline kimse su dökemez. MAŞALLAH diyelim clapclap obaa

Yorum

hepısıne de masaallah satıs rekoruna da konu acımına da
                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
                  bizim ülkemizdeki vw hayranlığını anlamış değilim zaten. adamlar trendline(boşline) nı nerdeyse bizim editon donanımına denk satıyorlar.aradaki farkları saymaya gerek yok zaten.geçenlerde başımdan geçen bir olayı anlatayım.arabama cam filmi çektirdiğim bir yere gittiğimde önümdeki eski kasa(yeni kasadan 2 önce) passata film çekiyorlardı.bende bekliyordum. passat sahibi gözümün önünde geldi.bagaj kapagına söyle tık tık vurdu.yanındakine ince sac boş bu dedi.tutamadım kendimi bi de senin arabaya vuralım mı dedim.adam sasırdı tamam falan dedi. gittim bende vurdum.aynı ses fark yok değil mi dedim. kem küm evet dedi. ama bu vw dedi.bende ama bu opel dedim. herif hala ama cümlelere devam etti.ve son nokta bi laf etti.pes dedim.ama vw saf kan alman dedi.bende opel çin malı mı dedim.ve oradan uzaklaştım.belki bu adamın cahilliğidir genellememek lazım ancak vw marka imajı olumlu ön yargı tam gaz devam ediyor.

kıssaden hisse opel en mükemmel insignia yıda yapsa bana göre gerçekten tipsiz passat satacaktır bu ülkede ve insanlarımızda mercedese bindiğini zannederek binmeye devam edeceklerdir.
                  Kardes gel deyip ciksaydin cevre yoluna gorseydi kim dolu kim bos

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                    Orjinal yazı sahibi: ekemenli

Kardes gel deyip ciksaydin cevre yoluna gorseydi kim dolu kim bos
                    bir laf vardır: cahille tartışam pişman olursun diye. bende onu kendi mutlu dünyasında bırakmak istedim)
                    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Bence varsın geçmesin, Passat daha çok satsın.

Açıkçası hiç marka fanatikliğim yoktur. VW i de severim. Diğer kullandığımız araç ta VW. Hatta 2. aracımızda VW Polo idi, şu an satışta bugün var yarın yok Insignia geldiği için.

Neyse Insignia alırken 508 ve C5 le kıyaslamıştım. Hatta Allure donanımlı 508 ile Insignia çok kafa kafayaydı. Fakat Passat ı inanın değerlendirmeye dahi almadım. Aslında eski kasalarını beğenirim sayılır, fakat şahsi kanaatim ve görüşümdür ki şu anki mevcut kasa da çok çok kötü be kardeşim. Jetta nın azıcık büyüğü, %100 şirket arabası görünümlü, tasarımda çok geride kalmış bir araç. Araç alırken önce dış tasarımı insanı etkilemeli. Kişiden kişiye göre değişir ama mevcut Passat albeni olarak çok zayıf. Hele 30 lu yaşlarda olup kullananları hiç anlamıyorum.

Uzun lafın kısası, Insignia az satabilir hiç mahsuru yok. Dolmuş,taksi gibi her tarafta var olan Passat gibi olmasından iyidir.
                      Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                      VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Bende Marka taraftarlığına karşıyım. Fakat şu var ki arkadaşlar Opel çok güzel, teknolij açıdan ileride, karizmatik araçlar üretsede, VW kalite konusunda daha iyi. Bunu şu an 2 tane Opel sahibi olan birisi olarak söylüyorum. Öyle dışarıdan görmeyle falanda değil. Zaten Insignia'dan önce Passat vardı. B5.5 olan kasadan, Araç 7 yılda 1 kere arıza yapmaz mı? İçinden 1 kere tıkırtı gelmez mi? Yine dayımda Jetta vardı, ondada aynı olay. Babamın amca oğlunda Golf 4 var 2000model oda problemsiz. Geçenlerde bizim kantincinin Touran'ına bindim benim hergün katettiğim yolda benim arabadan gelen zırıltı sesleri, vs.., hiçbirşey yok. Opel'in artık bu tarz problemleri fabrikasyon şekilde çözmesi lazım. Ama her şeye rağmen Opeli seviyorum. Umarım kimse beni yanlış anlamaz.
                        2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                        2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: laserion

Açıkçası hiç marka fanatikliğim yoktur. VW i de severim. Diğer kullandığımız araç ta VW. Hatta 2. aracımızda VW Polo idi, şu an satışta bugün var yarın yok Insignia geldiği için.

Neyse Insignia alırken 508 ve C5 le kıyaslamıştım. Hatta Allure donanımlı 508 ile Insignia çok kafa kafayaydı. Fakat Passat ı inanın değerlendirmeye dahi almadım. Aslında eski kasalarını beğenirim sayılır, fakat şahsi kanaatim ve görüşümdür ki şu anki mevcut kasa da çok çok kötü be kardeşim. Jetta nın azıcık büyüğü, %100 şirket arabası görünümlü, tasarımda çok geride kalmış bir araç. Araç alırken önce dış tasarımı insanı etkilemeli. Kişiden kişiye göre değişir ama mevcut Passat albeni olarak çok zayıf. Hele 30 lu yaşlarda olup kullananları hiç anlamıyorum.

Uzun lafın kısası, Insignia az satabilir hiç mahsuru yok. Dolmuş,taksi gibi her tarafta var olan Passat gibi olmasından iyidir.
                          + 1000000000000000000000000000000................... .....
                          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: laserion
                            +10

Karga her yerde,kartal nadir ihihi

Yorum

1.4 turbo iyidir bence cosmo gelse tadından yenmez tüketimide bence gayet makul............
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                              X