arkadaşlar 1.4 editıon a FlexRide Şasi Sistemi yaptırabilirmiyiz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
editıon FlexRide Şasi Sistemi
Collapse
X
-
Ynt: editıon FlexRide Şasi Sistemi
Orjinal yazı sahibi: denizbirde köpek balığı sırtı anten i nerde bulabilirim
Orjinal yazı sahibi: denizarkadaşlar 1.4 editıon a FlexRide Şasi Sistemi yaptırabilirmiyiz.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
bence herşey yapılabilir. Fakat bunu yapacak teknik eleman bulmak zor. Hadi buldun diyelim, astarı yüzünden pahalıya gelir.2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
Yorum
-
şükrü kaptan shark fin anten işini kendisi yaptı. Çokta zor değil.2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
Yorum
-
Shark anteni Bursa daki servise sormuştum. Yapılır ve daha önce 5 aracada uyguladık demişlerdi.
Neden işe yaramaz dediniz acaba? Bende yaptırmayı düşünüyorum ama sıkıntı oluşturacak bir durum yaratıyorsa ve düzgün çalışmaz diye bir durum varsa hiç uğraşmayayım bende.Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance - 2012
VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09flexride işi sıkıntılı, olmaz diyebiliriz, ama anteni serviste yaptırbilirsinz, yarım saatte hallediyolar, ben yaptırmıştım daha önce....
ne kadara mal oldu anten olayı?2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: hi_cazzOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09flexride işi sıkıntılı, olmaz diyebiliriz, ama anteni serviste yaptırbilirsinz, yarım saatte hallediyolar, ben yaptırmıştım daha önce....
ne kadara mal oldu anten olayı?
300 civarı...
Bana da o fiyatı verdiler. Ama sanki biryerlerde 200 gibi bir fiyat görmüştüm.
Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance - 2012
VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013
Yorum
-
Ya şu FlexRide'ın bir tane somut testini göremedik ki. İşe gerçekten yarıyor mu, pazarlama yöntemi mi bilelim. Türklerden de, yabancılardan da karışık yorumlar var, ancak hiç test yok.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
Yorum