Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 130 ınsıgnia almam için bana 5 neden söylermisiniz çok kararsız kaldım test

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.0 130 ınsıgnia almam için bana 5 neden söylermisiniz çok kararsız kaldım test

Orjinal yazı sahibi: doktor1000
    herkese yardım ve görüşleri çok teşekkür ederim. hemen gidip insignia alıyorum
    ne mutlu bize rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ynt: 2.0 130 ınsıgnia almam için bana 5 neden söylermisiniz çok kararsız kaldım test

ici dar felan diyorlarda aldanmayın en azından bir gidin bakın, o tasarıma göre ici C180den ve passat ccden cok daha geniş haha 1.80 boyum var arkada otururken sıkıntı cekmedim
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

boyum 1.83, arkada dik oturduğumda malesef başım tavana sürtüyor.. hafif yayılarak otursam değmiyor fakat bu sefer diz mesafesi kurtarmıyor.

Yorum

160 lık ile 130 luk arasında gerçekten fark var onu soylemek lazım. yakıt tüketiminde de ben bariz fark görmedim. ama kullanım açısından 160 tan sonra 130 tek kelimeyle sıkıcı geldi. gaz pedalına abanamaktan bacağım ağrıdı. hoplama zıplama yapma niyeti olmayan için 130 makuldür. aradaki fiyat farkı da bence 130 alınmalı der. para derdi yoksa 160 iyidir. xenon far ile selektör atmak çok keyifsiz ve manasız ve biraz da komik, halojenleri özlemişim.
          2.0 cdti 160 hp AS

Yorum

abi sen daha almadınmı arabayı
            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

vazgeçiyorum galiba.boyum 192 biraz küçük geldi.aralık fiyatlarını bekliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: doktor1000
                vazgeçiyorum galiba.boyum 192 biraz küçük geldi.aralık fiyatlarını bekliyorum
                neden? arabayı alınca şoför tutup arkada mı oturacaksınız bahsi geçen yükseklik mesafesi arka koltuk için
                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                X