Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 130 ınsıgnia almam için bana 5 neden söylermisiniz çok kararsız kaldım test

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.0 130 ınsıgnia almam için bana 5 neden söylermisiniz çok kararsız kaldım test

1 ekonomi 2 konfor 3 prestij 4performans 5aktif select

Yorum

Ynt: 2.0 130 ınsıgnia almam için bana 5 neden söylermisiniz çok kararsız kaldım test

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      sahip olduğunuz araçları yazın onlara göre sizin tatmin edip etmeyeceğini söyleyebiliriz, eğer henüz test aracı bulamadıysanız..
      kesinlikle daha önce bmw x20d audi 2.0tdi mercedes 220cdi felan kullandıysanız tatmin etmez

Yorum

arac performans olarak 1.4 corolla ya gore cok daha iyi test ederseniz fark edersiniz ama eger donanim sizin icin onemli ise ve para sorun olmazsa kesinlikle cosmo derim...afl si yeter
        2011 2.0 cdti 160 hp cosmo~DVD 800~rear  camera~sunroof~18'

Yorum

130 luk test aracı Adana Arpelde var yakın zamanlarda yolunuz düşerse aklınızda olsun.
          Ben sürdüm hiç de sevmedim, Insignia ruhu yok arabada Para varsa kısadan 160 cosmoya yönelinmeli.
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

araçlar, ford mondeo 2.0 otomotik dizel, toyoto corolla 1.4 dizel,

Yorum

o zaman yeterince tatmin eder

Yorum

motor konusunda bence yeterince performanslı. Yakıt ekonomisi derseniz ekonomik. Alırken'de diğer markaların 2. eli fiyatına alıyorsunuz neredeyse. Active Select ise gerçekten çok konforlu.
                2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

d sınıfında bu fiyata alabileceğiniz en güzel,en kaliteli en klas kasa insigniadır,ötvden sonra fiyatları cok değişmediyse tabi
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

slm
                    ben yaklaşık 2 aydır bu aracı kullanıyorum 4000 km oldu
                    fiyat performans olarak sınıfında rakipsiz olduğunu düşünüyorum
                    motor şanzıman uyumu harika
                    tüketim tatminkar ( özellikle kendinizi tutabilirseniz çok iyi )
                    dizel motor sesini bende pek sevmiyorum açıkcası ama özellikle motor ısınınca pek duyulmuyor.
                    ama size esas tavsiyem şu olacak eğer şartlarınız uygunsa mutlaka flexiride şasi paketi olan bir araç alın
                    yüksek hızlardaki direksiyon yumuşaklığı beni çok tedirgin ediyor (özellikle 170-180 km /h lerde)
                    flexiride sistemi ile sanırım bu sorun çözülüyor
                    opel insignia 2011 model 2.0 cdti edition elegance teknik gri

Yorum

ben sana almaman için 5 neden söyleyeyim ;

1-130 luğun cosmo'su yok dolayısıyla afl farları ve daha birçok şeyi eksik
                      2-direksiyon yüksek hızda yumuşak kalıyor, güven hissinde sıkıntı oluyor
                      3-dizel motor sesi, önemseyene sıkıntı
                      4-arka koltuklar d sınıfı bir araç için gerçekten ferah ve geniş değil, sportif ve çekici dış tarasım malesef buna engel olmuş
                      5-iç trim dizayn itibariyle modern ve hoş olsa da , çıtırtı ve tıkırtı bakımından gerekli kalitede değil.

fakaaaatttt,
                      insignia , herşeye rağmen öyle bir otomobil ki! fazla dikeni olsa da o bir gül..
                      ..lanet olsun içimdeki insignia sevgisine yourock

Yorum

izmir de bir tane 130 bglik power kırmızı edition elegance artı sunroof paket vardı, adamlar çok uygun fiyata bırakıyorlardı, ah dedim keşke param olsa da şunu alsam, chiplerim bir de opc kaplan diş body kit, sonra 20''leri de yerleştirince afl bile aramam demiştim, o kadar güzel o kadar dikkat çekici duruyordu ki... kesinlikle, 130 bglik insigniayı almamak için neden yok, almanız için 5 değil 5000 tane neden sayılabilir, benim gözümde sadece iki tane eksisi var, biri afl far diğeri de mtv'si yüksek, ama herşeye değer, çok ekonomik...

Yorum

otomatik vites takintiniz yoksa 1.4 turbo alin daha ucuz tuketimde + -1 lt oynar artan para ile cok rahat amorti edersin. tabi yilda 19 binden az yapiyorsaniz...
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

insignia mondeo ya göre birazdaha içi dar ama insignia spor görünümü bence cok güzel bana göre tabi 130 hp en büyük eksisi cosmo donanımın olmaması eger 130 hp bana az gelir derseniz chip takardınız eminim sizi cooooookk mutlu eder düzceye yolunuz düşerse benimkini test edebilirsiniz
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

bu yazılanları okudukça araç sevdanızı gördükçe aracımı daha çok seviyorum..iyiki insignia almışım bunu almadan evvel (mazda6 ve honda accort) arasında gittim geldim ama accortta o zaman param yetmemişti) FAKAAAAT: insignia acayip şekil olmuştu belki 7. sıfır arabam ama caddeye ortama bunu koyduğumda hiç bir satın aldığım araca bu kadar yakından alıcı gözlerle bakan keşke benim de olsa diyen olmadı .(hala da öyle cilasını yapıp işyerinin önüne koyduğumda 3 yıldır insignia piyasada olmasına ragmen tatlı tatlı bakan çookkk kişiler var...
                              2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                              2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                              2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                              2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

herkese yardım ve görüşleri çok teşekkür ederim. hemen gidip insignia alıyorum

Yorum

İşleniyor...
                                X