Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 ınsignıa-cosmo-navigasyonlu 2.el fiyatı nasıl

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 ınsignıa-cosmo-navigasyonlu 2.el fiyatı nasıl

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
    araba sakaryada galeride o yüzden bilmiyor özellikleri sahibinden satılık değil. bana çok yakın aslında benim aracı vereyim bunu alıyım diyorum nasıl olsa jantları değiştirecem 19 yapacam üste 2-3 kabul edermiyki acaba dknow
    neden olmasın ki Bence değer Yiğit bey..
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İÇ İŞLERİ BAKANINDAN ONAY GELMEDİ ZATEN BU YIL 4 ARAÇ DEĞİŞTİRDİĞİMDEN DOLAY HAKKIMI KAYBETMİŞİM.
      2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
        İÇ İŞLERİ BAKANINDAN ONAY GELMEDİ ZATEN BU YIL 4 ARAÇ DEĞİŞTİRDİĞİMDEN DOLAY HAKKIMI KAYBETMİŞİM.
        sen bende de fenaymışşın.yılda 4 araba.... bende ise 2 seneden sonra bişeyler kıpırdanmaya başlıyor ama bendeki iç işleri de aynı tavırda.5 sene arabayı değiştirmek yok.
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

BUNLARIN 3DE SIFIR ihihi 4 İNSİGNİA BUNUDA SATAMAM ARTIK
          2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bulent20092009
            arkadaşlar çok acil bir konu hakkında bilgilerinizi istiyorum....arkadaşım 2011 model beyaz insignia cosmo navigasyonlu araç satın alacak öğleden sonra opel bayisinde görmiş 2.el olarak tek kusuru çamurluğında bir parça boya olması bunun için istenen fiyat 51 sizce bu fiyat iyimidir...veya alması gereken fiyat ne olmalıdır
            sizin arkadaş aracın cosmo olduğuna emin mi? opel bayilerinin ikinci ellerini az çok bilirim. böyle ölü fiyatına araç vermezler.
            ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
            ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Boyle bir fiyat olmaz olsada cosmo olmaz. Adam yolda bulsa bu paraya satmaz aksam aksam asabim bozuldu ya giciklik olsun diyemi yaziyorsunuz kardesim?....

Yorum

GÜNAYDIN ....ARKADAŞIM ARABAYI 51 E ALDI HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yorum

İşleniyor...
                X